.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от vesuuu
    леле кво стана - НЕГРАМОТНА РАБОТА много ясно че може да то вкара целия при по голям размер на пениса там яичниците и т.н. се местят към корема и винаги има място за още ........

Guest
    Плюс всичко казано досега, нека незабравяме че все пак това е мускол, на който му трябва време да се не научи да се свива и отпуска. С повече тренировки всичко се постига. И ако си правите редовно упражненята, а именно да се стягате и отпускате поне по 50-60 пъти (става вапрос за вагеналния мускол) на ден, по няколко серии.
    С повече практика всичко се постига.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vesuuu
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от karavan
    ае детска работа
    естествено че ако иска може да ти го вкара целия
    друг е въпросът че ти ще умреш от болка
    И как ще го вкара целия, ако влагалището И е плитко? Ще го вкара в матката през шийката, която е миниатюрна? Научи женската анатомия!
    леле кво стана - НЕГРАМОТНА РАБОТА много ясно че може да то вкара целия при по голям размер на пениса там яичниците и т.н. се местят към корема и винаги има място за още ........
    Прав/а си - неграмотна работа, ама въпроса е кой е неграмотния - и къде отиват тия яйчници? Искаш да кажеш, че ако е голям като го вкараш и ти мести черния дроб, за да може да влезе...

А и още нещо - не разчитайте, че ниските жени са по-плитки, защото не е така. Точно детеродните органи при жените са еднакво развити и при ниски и високи, така че височината не е определяща за размера на вагината

Разбира се, че не е, нито слабостта.

Guest

Re: Moderated: Възможно ли е приятелят ми да вкара целия пен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Преди една седмица ми беше първия път с гаджето ми.Той много трудно успя да си го вкара и то не целия, но ми обяснява, че му се искало да си го вкара целия.Това възможно ли е , защото не мисля , че може да стане, а той иска.Имам чувството, че и да успее, ще умра от болки

Moderated by Barbie
    7т.
    1 от бола не мойеш да умреш, само от страх.. страх ли те е?

Естествено, 4е е възможно, колкото и голям да е един пенис, нито е толкова дълъг, нито е толкова дебел, колкото едно БЕБЕ, а слу4айно да знаеш откъде излизат бебетата??

айде помисли си пак , преди да питаш глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си