.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Az go obi4am tolkova mnogo...

Az obi4am priqtelq si mn no na posledak toi me kara da pravq dosta obespokoqva6ti za men ne6ta ... Govorq za dosta stranna oralna lubov. Ne mi e udobno da spodelq v kakvo to4no se sustoi tova negovo jelanie no sus sigornost ne e normalno za edni 17 godi6ni hora .Opitah se da razbera kakvo e podbudilo jelanieto mu za takuv vid lubov no toi izbqgva6e temata i samo me podkanva6e da go napravim . Mislq 4e tova go e vidql ot knigata "Kamasutra" .Tova koeto toi jelae da praviim mi obqsni po sledniq na4in mujut e v izpravena poza a jenata e oburnata s glavata naduli kato maju q durji v oblasta na han6a ... Molq nqkoi da mi pomogne i kaje kakvo trqbva da napravq dali da se suglasq ili ako ne, kak po to4no da mu otkaja na predlojenieto. no vse pak imaite v predvid 4e go obi4am adski mn

Повече от фен
    i kfo ako go naprai6 6e umre6 li be ? ako iska6 go pravi ako ne ne ,ako bqh jena bih go napravil :P

Ako iska6 nedei ... tva za mene e pod moeto dostoinstvo i ako bqh mom4e nikoga ne bih nakarala moqta fr da napravi tva ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    Тва не е ли 69?!

абе на мом4ето явно му се иска да опита от вси4ко .ти си прецени нали ще гонаправиш.

Кура ми янко
    Guest
    много си проста ама честно... то си го казаха това си е 69 само че тоя твоя тъпанар ще е прав вместо да легне. Ама и ти явно си доста тъпа щом не си могла да го визуализираш и да чатнеш

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Nqma nishto losho v tova da opitate neshto novo

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами щом казваш, че го обичаш защо не пробваш един път ей така заради него, пък ако не ти хареса, няма да го повтаряш и тва е

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    А, бе, и аз обичам моето момиче, но не я оставям да кара, защото най я обичам, когато и двамата сме живи. ^_^ Ако схванахте връзката, де..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

няма нищо лошо в това да опитате нещо ново иначе бързо ще си омръзнете и .................
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Това си е чисто 69 и според мен няма нищо лошо. Само внимавай да не те изпусне или да не се контузите нещо. И мисля че няма нищо лошо или извратено. Все пак сте правили 69 легнали. Разликата е че ще сте прави и че цялата ти кръв ще нахлуе в главата.

Ми кажи му е така : Не ща ве идиот ще се чукаме по друг начин!

Guest

Re: Az go obi4am tolkova mnogo...

Цитирай Първоначално написано от daniel4e89
    Az obi4am priqtelq si mn no na posledak toi me kara da pravq dosta obespokoqva6ti za men ne6ta ... Govorq za dosta stranna oralna lubov. Ne mi e udobno da spodelq v kakvo to4no se sustoi tova negovo jelanie no sus sigornost ne e normalno za edni 17 godi6ni hora .Opitah se da razbera kakvo e podbudilo jelanieto mu za takuv vid lubov no toi izbqgva6e temata i samo me podkanva6e da go napravim . Mislq 4e tova go e vidql ot knigata "Kamasutra" .Tova koeto toi jelae da praviim mi obqsni po sledniq na4in mujut e v izpravena poza a jenata e oburnata s glavata naduli kato maju q durji v oblasta na han6a ... Molq nqkoi da mi pomogne i kaje kakvo trqbva da napravq dali da se suglasq ili ako ne, kak po to4no da mu otkaja na predlojenieto. no vse pak imaite v predvid 4e go obi4am adski mn
    Много е хубава тази поза имхо,, стига жената да НЕ е с наднормено тегло и на мъжът да му е здрав кръста..
    и понеже това е по вероятно да е така на 17, отколкото на 71, няма нищо лошо в това, 4е иска да я пробва, докато все още сте способни на това.

Guest
    кой обичаш пениса или гъза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си