Здравейте. Ами момче съм и се кефя на едно момиче с една годинка по голямо от мен. Проблема е че сме се виждали само 1н път и не сме се запознали, но тя ми хвърляше едни такива закачливи погледи Наскоро се засякохме няколко пъти из центъра на града и пак тя ми хвърляше погледи, като се обърна да я видя - тя продължаваше да ме гледа. Искам да ви помоля за идеи как да се запозная с нея ? Не мислите, че съм задръстен коч просто в такива ситуации незнам кво да правя и за това вие ако можете помогнете.
emi otivash pri neq usmihvash se i .. po4vash.. est`purvo tam zdrasti ala bala .. posle pitash q kak se kazva.. ako tq e zainterasovana shte vidish 4e razgovora shte potrugne :P
Няма друго освен да я спреш и да и кажеш, че ти е направила огромно впечатление, като за начало каниш на едно кафе, ако не се самозалъгваш, от написаното си мисля че ще се съгласи
Личен опит - на едно море също като теб бях хвърлил око на една девойка, кафе, плаж, дискотека, указа се невероятно просто същество
Еми лесно е.Другият път като се засечете , отиди при нея и я попитай дали иска да се запознаете и оттам как се казваш ала бала...абе разговорът ще потръгне.Важното е да не се притесняваш , защото на повечето момчета доста им личи това , а може и без него все пак...Айде успех