.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Moderated:как да се запозная с нея ?

Здравейте. Ами момче съм и се кефя на едно момиче с една годинка по голямо от мен. Проблема е че сме се виждали само 1н път и не сме се запознали, но тя ми хвърляше едни такива закачливи погледи Наскоро се засякохме няколко пъти из центъра на града и пак тя ми хвърляше погледи, като се обърна да я видя - тя продължаваше да ме гледа. Искам да ви помоля за идеи как да се запозная с нея ? Не мислите, че съм задръстен коч просто в такива ситуации незнам кво да правя и за това вие ако можете помогнете.

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    т. 7 от Правилника!

emi otivash pri neq usmihvash se i .. po4vash.. est`purvo tam zdrasti ala bala .. posle pitash q kak se kazva.. ako tq e zainterasovana shte vidish 4e razgovora shte potrugne :P

H y p e r
    Guest
    Няма друго освен да я спреш и да и кажеш, че ти е направила огромно впечатление, като за начало каниш на едно кафе, ако не се самозалъгваш, от написаното си мисля че ще се съгласи

Личен опит - на едно море също като теб бях хвърлил око на една девойка, кафе, плаж, дискотека, указа се невероятно просто същество

Otivash pri neq i se zapoznavash nqma dryg na4in xaxa

Нещо по така истимарско може ли да кажете като идея Иначе ви благодаря

Супер фен
    Mi ne se opitvai da bydesh mnogo originalen,che da ne zemesh da sa izlojish nakraq.Prosto otidi i se zapoznai s neq .... pokani q na kafe i taka ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Следващият път когато я видиш и кажи:"здр може ли да се запознаем..." и тей.
    Дано стане.

Еми лесно е.Другият път като се засечете , отиди при нея и я попитай дали иска да се запознаете и оттам как се казваш ала бала...абе разговорът ще потръгне.Важното е да не се притесняваш , защото на повечето момчета доста им личи това , а може и без него все пак...Айде успех

Слушаий сега 10 г приятелчеее отиваш при нея и и казваш здравей мило другарчее може ли да се запознаеме и толкоса аре бннббб
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си