- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОМИЧЕТА ...
момичета искам да ви питам един въпрос (: искам да ви попитам по важно за вас кое е : момчето да е красиво ;с идеално тяло ...ит.н. но да не е толкова добър забавен интелигентен или обратното... питам защото не съм особено красивно за сметка на това съм мн забавен и т.н. !? искам също така да ви питам бихте ли излизали с момче което не е в добра форма и не особено красив но да е с добро чувство за хумор и да се отнася добре с вас !? КОЕ Е ПО ВАЖНО СПОРЕД ВАС !?!?!
![]()
![]()
10х мноу за отговорите
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Mi opredeleno tova da se otnasq6 kum momi4eto s uvajenie, da si zabaven i mil s neq e MNOGO golqm plius. No ot druga strana dobrata viziq su6to ne e za izhvurlqne
Kato na4alo, te suvetvam da si povdigne6 malko samo4uvstvieto za van6niq si vid i da se zahvane6 s nqkakuf sport!
![]()
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Определено отношението му към мен има мн по-голямо значение отколкото външният му вид.Ако ме уважава и ме разбира ще е супер.
do predi sedmica predpo4itah da hodq s pi4e ..i hodeh s takuv
mn`sladko mom4ence pove4eto momi4eta v daskaloto mi go haresvaha.. no kato harakter be6e.. ujs.. posle govorih s edna fr i tq mi kaza nqkoi neshta ... ve4e i dvete neshta sa vajni .. ne moje da si nqkakuv obrasul s bradavici i t.n.i da o4akvash da ti se lepqt kato na med kakato se kazva
![]()
vse pak malko ili mn`vunshniq vid e purvoto neshto koeto se zabelqzva v 4oveka i ako ne go privle4esh ppone malko kak shte ti se priiska da go opoznaesh po dobre
... :P
E razbira se che za men e po vajno da se otnasq s men dobre.. no toi moje da byde krasiv.. s gotino tqlo.. s chuvstvo za humor i da se otnasq dobre s men... NALI?
и двете неща са важни,трябва да е интелигентен да се отнася добре с мен,но и да има някакъв чар нещо което да ми харесва външно в него
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
или да е се отнася добре с вас и да е с добро чувство за хумор...a krasotata -6tom pyrvite dve sa 6 zna4i i tq 6te e 6!4ovek izglejda taka kakto se 4uvstva....a i ne me kefqt mom4eta koito sa nqkvi krasavsi-tip pleiboy,6ot obiknoveno sa ebasi symovliubenite kopelenca!![]()
Добре е и да е симпатичен и да се отнася добре към момичето! Естествено не винаги всичко върви в комплект. Втези случаи си зависи само и единствено от вкуса на момичето, така че за всеки е различно. Аз например изобщо не харесвам много мускулести и надути- в този случай дори и да са супер красиви, нямат шанс!![]()
Първоначално написано от ninsy
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Пълни глупости.
Какво опявате, че 'вътрешната' красота била по-важна.
Ама и вие сте едни, хем много добре знаете, че каквото и да се случи, вие ще сте си виновни, защото определено едно момиче предразполга момчето как да се държи с нея (демек като к.рва, като дама, като нормална девойка).
Ама надали повечето от тук са го осъзнали това.
Това, че не можете да обуздаете един плейбой, не означава, че трябва да си хфащате грозни типове, нали така.
Грешката е във вас, мили дами, а не в красотата, в известността и в плейбойството на едно момче.
Точка.
А, и още нещо.
Грозни с грозни, красиви с красиви.
Още една точка.
az glasuvah za krasivi i ne znam za6to no s cherinka vinagi sam na edno mnenie i mnogo qsno 4e vseki 6te predpo4ete 4ovek kato sebe si-ako e krasiv krasiv,ako ne e tolkova krasiv 6te predpo4ete vtoriq variantПървоначално написано от cherinka
Какво свързва: удавен мъж, изгорял хляб и бременна жена? - Късно изваден
Каквото и да казват всички, никое момиче не би обърнала дори грам внимание на момче което не поддържа външния си вид. А ако външността се поддържа то тогава не може да се каже, че някой е грозен или красив... това е твърде индивидуално.
Аз гласувах за красавеца.![]()
Първоначално написано от ninsy
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Който каже, че външният вид нЕ е толкова важен- лъжеВсъщност наистина нЕ е най-решаващ, ама обикновено играЕ голяма роля
Нали знаЕте "По дрехите посрещат, по ума изпращат." ... В случая по отношението му към вас
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Ами аз съм почитателка на красивите момчета..само че външността определено не е всичко..естествено че всяко момиче иска приятеля и да е най-добрия..да притежава всичко..само че рядко се намира такова момче...или поне аз все още не съм го намерила..и да..бих излизала с момче ,което не е чак толкова хубаво..какво пречи? По-важно е как се държи ...а не как изглежда..
Why did it did not leave before injuring me...
Vajno e mom4eto da se darji milo,da ima 4uvstvo za humor,no sashto taka e vajen i vanshniq vid.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Естествено, че втория вариант.Никога не бих тръгнала с момче, което няма никакъв умствен багаж и да е най-красивото на света.Като нищо не можеш да си кажеш с него започва да ти става тъпо и безинтересно.Чувството за хумор и това да е интелигиентен е доста важно.![]()
razbira se 4e e mnogo vajno da se dyrji dobre s men dadenoto mom4e (govorq ot moq gledna to4ka) no puk i ne kazvaite 4e i vyn6niq vid ne e vajen![]()
No moga da kaja 4e za vseki vlak si ima pytnici toest edin moje da ne te haresva, no ot kade znae6 koi te e haresal i si mu simpati4en... taka4e nese podcenqvai...![]()
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
" да е се отнася добре с вас и да е с добро чувство за хумор "
Pyrvoto ne6to koeto 4ovek vijda e vanshniq vid.Obache kogato toi ne syvpada s vytreshniq ne6tata stavat po slojni
Chovek moje da xaresa vanshniq vid, no toi se vlubva edinstveno i samo v haraktera![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Честно казано добре е да се държи добре с теб,но за мене е важно момчето да е нормално!Не е казано,че трябва да е красив!
Ахам...а и квото да си говорим ако дойде при вас некъф супер пич с мозък,колкото грахово зърно...оо нее вие въобще няма да се съгласите да ходите с негоПървоначално написано от cherinka
леле кви сте скромнии
Opredeleno za mene po vajnoto e na4ina po koito toi 6te se otnasq kum men...krasotata su6to e ot zna4enie noo tq ve4e e na vtoro mqsto)
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..