- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОМИЧЕТА ...
4ovekat e kato cqlo kompleksen obraz, vsi4ko trqbva da e 50/50.i dvete ne6ta sa vajni,kolkoto i da govorime 4e ne e vajen van6niq vid.toi e vajen za 1 voto vpe4atlenie i to mn, a sled tova pri ne6to seriozno.......moje da se okaje e toi te e podvel.ama kvo da se prai riskovete na jivota.ivapreki tova, za men sa mn po vajni moralnite cennosti na edin 4ovek.bez tqh ako 6tete brat pit da mi dadete se mi e taq......
Първоначално написано от ™G-Baby™
Много ясно, че външния вид е важен, все пак това забелязваме първо, колкото и да отричаме. Тук обаче има значение и това, че всеки си има вкус. Аз лично много се смея на тези така наречени фешанчета, дето се мислят за големи плейбои. Не мога да разбера защо момичетата толкова се натискат за тях![]()
за мен е по-важно момчето да е чаровно. В даскало има 1 момче, което не е особено хубаво, не е гъзарче, обаче като го видя и усмивката после с часове не ми слиза от лицето
![]()
Yeah, what I've felt
What I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?
Spored men trqq da ima i ot dvete
no 6tom trqq da izbiram tqloto ne e nai vajnoto ne6too
trqqbva da e zabavna
Q ako doide Brad PiT .. i kaje "Oo Gospodi.. Ot koga tyrsq jena kato teb.. I nakraq te namerih.. Obicham te!" .. I ti si na sedmoto nebe.. a tova e lubov ot pryf pogled.. i togava useshtash kak toi nqma mozyk..Първоначално написано от Under_my_skin
.. Ami sega?!
![]()
Evala na cherinka i Under_my_skin =D>
bih kazala 4e za men vu6nostta nqma nikakvo zna4enie stiga da ne govorime za 4ovek nad 150 kg i vrogovena nacepena koja zna4i vsi4ko e ok!A za haraktera vuv vseki ima ne6to koeto moje6 da haresa6, s izkliu4enie na naistina kuhite, ama i glupostta e simpati4na ponqkoga!Abe s dve dumi ako ima6 pone malko mozum i dobur podhod vun6nostta nqma zna4enie!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Определено да се отнася добре с мене и да ме обича.![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
да се отнася добре с мен и да има чувство за хумор е по важно но за да се увлека по някой трябва да има чар. Неговорим да е с перфектно тяло а просто да е симпатичен да се усмихва сладко![]()