- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nenasiten ):
abe xora priqtelq mi e nenasite za sex,pravim si go redovno,no na nego vse ne my stiga,stigali sme d 5-6 pati na ve4er i toi vse iska o6te i o6te,kazva,4e prosto mnogo go vazbujdam i ne moje da ne se nadarvi dokato sam do nego v legloto....priqtno mi e 4e taka misli,ama stava dosta nagal....daite nakakav savet plsssss
![]()
![]()
eee,ne ama o4akvax po-dobar savet....ne 4e se nadqvam da go pol4a no vse pak....ti da ne bi da prebie6 fr ako poiska sex...?
Верно си еПървоначално написано от Verminaard
Иначе си си хванала няква машина,нали знаеш - Луд умора няма
Еммм явно момчето си наваксва за многото пропуснати години като по -малак
Спасение няма
Можеш да му кажеш все пак де че искаш по малко ама ненаситника си е ненаситник каквото и да го правиш
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Ми кажи му, че така не ти е приятно и че искаш да се въздържа малко...пък дано има успех![]()
Абе кажи му, че става нахален и че не ти е приятно повече от 2-3 или 5 пъти , не ти знам лимита.
Ако не те послуша значи те има като секс кукличка до него, а това определено не е хубаво в едни отношения
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
просто примерно му кажи че се протриваш примерно или нещо подобно знам ли.и моя е малко ненаситен ама чак по 5 пъти на вечер :О:О:О
ami poprincip nie si kazvame vsi4ko i kogato my kaja 4e ne iskam pove4e sled kato pomranka malko se saglasqva de,ama iska6e mi se da moga da napravq ne6to po vaprosa da si svar6i tam 2-3 pati i da ne my stava pove4e...qso mi e 4e ne moga ama de da znam.....
ОООО ти искаш да му вземеш силата та да не може да стане и да иска повече..... как да ти кажа , мисията навъзможна.Тва долу няма спиранеПървоначално написано от palomaaa
Най- много да му се прецака патката от много секс
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Кажи му че не винаги имаш желание за секс. Не става само когато единия иска.
Просто не му позволявай толкова често,властвай над него,дай му всичко на един път,без да се нуждае от втори път за една вечер.![]()
Печелете пари от Интернет- WWW.CASHS.HIT.BG
Моя савет е да и кажеш че вече си наситена и те боли клитора няма ко да ти каже...
Fitness Forever