- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Как да се обезкосмя без разлика
Mom4e sum. Ne iskam da si obezkosmqvam krakata, no iskam da si obezkosmq dupeto. Kak da go napravq, che da ne e ogromna razlikata mejdu krakata i dupeto i da ne e sme6no
Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!
ама защо?![]()
Kozmeti4en salon, kola maska ama te tam susto ne im e qsno kak da go napravqt po postepenno, a ne sum frizior 4e da moga da go pravq sam s ma6inka![]()
Imam 3 kosama mejdu prednite dva zuba i se 4udeh dali nqkoi moje da mi napravi kolamaska i kude??? Pls otgovorete! i kajete dali shte boli Mnogo vi se molq zashtoto e strashno gadno da imash kosmi mejdu prednite dva zuba i e gadno kogato sa samo 3! mnogo vi se molq ama strashno mnogo pomoignete PLSPSLSPLSPSLSPSLSPSLSPSLSPspslsallksdalsdaladslka sd[ lkekgbshls bsk skdsk kh
[-o<
Aко питаш, краката е по-гейско от дупето ^^ Дупето си го обезкосмяваш само за момичето и себе си, ама краката ти всички ги виждатПървоначално написано от Technof@n
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
отиди в чернобил и те сами ще паднат
По-добре кола маска - с нея става изведнъж,а с епилатори ще ти излезнат ангелчета от задника докато си махнеш космите