.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Thething
    Guest

Moderated:Как да се обезкосмя без разлика

Mom4e sum. Ne iskam da si obezkosmqvam krakata, no iskam da si obezkosmq dupeto. Kak da go napravq, che da ne e ogromna razlikata mejdu krakata i dupeto i da ne e sme6no

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!

ooooooo boje..........xva6ta6 edno big4e i si po4va6 zadnika

Хм.... ами вземи една машинка за подстригване и постепенно си намали космите по бутовете Така че плавно да стига да задника и там да е голо....
    На който му се убива време...

ама защо?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Оле божке

Thething
    Guest
    Kozmeti4en salon, kola maska ama te tam susto ne im e qsno kak da go napravqt po postepenno, a ne sum frizior 4e da moga da go pravq sam s ma6inka

Приятел, то тва не е като квантовата физика-не е толкоз трудно Ше проаш веднъж... ше проаш втори път... и ще се научиш
    На който му се убива време...

Guest
    Imam 3 kosama mejdu prednite dva zuba i se 4udeh dali nqkoi moje da mi napravi kolamaska i kude??? Pls otgovorete! i kajete dali shte boli Mnogo vi se molq zashtoto e strashno gadno da imash kosmi mejdu prednite dva zuba i e gadno kogato sa samo 3! mnogo vi se molq ama strashno mnogo pomoignete PLSPSLSPLSPSLSPSLSPSLSPSLSPspslsallksdalsdaladslka sd[ lkekgbshls bsk skdsk kh
    [-o<

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Хабе аз си обезкосмявам краката, дупето не.

Ама имам косми и бая съм се чудил дали да не ги махна, ама незнам дали няма да е гейско.
    Aко питаш, краката е по-гейско от дупето ^^ Дупето си го обезкосмяваш само за момичето и себе си, ама краката ти всички ги виждат
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    отиди в чернобил и те сами ще паднат

Голям фен
    Град
    botevgrad
    По-добре кола маска - с нея става изведнъж,а с епилатори ще ти излезнат ангелчета от задника докато си махнеш космите

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Хабе аз си обезкосмявам краката, дупето не.

Ама имам косми и бая съм се чудил дали да не ги махна, ама незнам дали няма да е гейско.
    Aко питаш, краката е по-гейско от дупето ^^ Дупето си го обезкосмяваш само за момичето и себе си, ама краката ти всички ги виждат
    az imam dosta poznati det si obezkosmqvat krakata az ne bih go napravil ama koito iska...
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си