e ok v saita na mon,samo 4e tozi sait ne iska da se otvori,mojete li da mi kajete za6to?
Според мен скоро няма да се оправи, заради големия наплив. Аз вече се отказах да влизам там. Казаха, че в гнездатата ще излезнат към 19 часатака че остава да чакаме.
П.С Сега четох в един форум за майкиТе се притесняват повече от нас
Представям си ... ще се избият пред гнездото , за да видят резултатите :P
I'll be all you need and more ...
e sega kvo,zna4i v saita na mon nqma da stane,taka li?Първоначално написано от Keira
rezultatite ot izpita sled 7 mi klas sa izlqzli... ako nqkoi iska da pishe da mu gi pratq![]()
Keira,кажи го тоя форум за майки,че ми стана интересно.![]()
Еми трудно. Всички се опитват да влязат и сървъра им е претоварен и дори и да успееш да влезеш след някой час, ще те изплюе на следващата страницаМоже би към 15h, когато в някой градове вече има оценките по гнездата ще се поуспокои
![]()
Ех,изперкахме покрай тея изпити ...
![]()
![]()
[12:34:30] [......] каза: Резултатите в сайта на МОН още не са ги качили.А това, че сайта се е запушил, е понеже всички мислят, че резултатите са ги качили и напират да влизат в сайта.
[12:34:34] [......] каза: napirat
[12:34:34] [......] каза:
[12:34:44] ioana каза: направо се бутат
[12:34:46] ioana каза: кой да влезе
[12:34:48] ioana каза: първи
[12:34:49] ioana каза:
[12:34:58] [......] каза: Ши стъпа на главата , ей.Внимай!
[12:35:04] [......] каза:
[12:35:08] ioana каза:
[12:36:26] [......] каза: И Мария се засилва към входа, но някаква руса шматка я измутва.Мария забива круше на тъпата истерична госпожица и се намърдва доволна пред вратата.Следва вълна от пубери , насочващи се към нея.Мария се прицелва и ГООООООООЛЛЛЛЛ, ТЯ Е ВЪТРЕ ДАМИ И ГОСПОДА.УСПЯ!
[12:36:27] [......] каза: :Д
[12:36:34] [......] каза: *
[12:36:41] ioana каза:
[12:37:06] [......] каза: * " , "
[12:37:13] [......] каза: *избутва
[12:37:21] [......] каза: Та така...
[12:37:25] ioana каза:
[12:37:27] ioana каза: измутва
[12:37:27] ioana каза:
[12:37:30] ioana каза: (rofl)
[12:37:33] ioana каза: мууууууууууу
[12:37:34] [......] каза: Дам
[12:37:37] ioana каза: (rofl)
[12:37:44] [......] каза: Новата граматика залива Земята!
[12:37:49] ioana каза: (agree)
[13:07:56] [......] каза: Няма МОН, КЛОН...Една голяма дръжка...
![]()
![]()
На който му се чете ...
http://forum.bg-mamma.com![]()
Той в момента е пред криза ... скоро ще се присъедини към бъгнатия МОН
Мноу яко тва![]()
![]()
![]()
skyp-a mi e gloriiiiii , koito iska da pishe da mu gi pratq![]()
![]()
![]()
hora vijte http://www.rio-ruse.org/proverka_ocenki.html no ne sam sigoren mislq 4e e samo za teq koito SA bili na izpiti v ruse vijte ima samo popalvate nomera siii
az mn mnmnmn mnmnmnmnmnmn se kefaaaaaaa imam 4.536 po BEL i 4.179 po MAth pri uslovie 4e gospodina ni po BEL e nai skapaniq koito moje da namerite (mn mn ni6to ne mu se razbira ): mnmnmnmnmn se kefqq vijte saita probvaite i na vsi4ki mnmnmnmn uspeh4eta (pak : http://www.rio-ruse.org/proverka_ocenki.html )
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Тва въобще не е за тук![]()
Начи до колкото разбрах вече ги има във Видин, Варна и БургасИзглежда и в Русе ги има
![]()