.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

Сакам да съм модерен

ае я кажете,от голем град съм, но не съм запознат изобщо с новата мода. можете ли да ми кажете какво е модерно тая година(цвят,стил и т.н.)
    и между другото не съм много добре с парите
    как да стана супер модерен пич с 30 лв. например?

help me [-o<

как да стана супер модерен пич с 30 лв
    то така се става....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    то така се става....
    и кво сакаш да ми кажеш???
    че всички фешъни по улиците са милионери
    бах му мамата пък после българите били бедни дааа беее

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    E SUPER moderen niama kak da stane6 s 30 lv To edni obuvki nz dali 6te moje6 da si vzeme6!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    то така се става....
    и кво сакаш да ми кажеш???
    че всички фешъни по улиците са милионери
    бах му мамата пък после българите били бедни дааа беее
    А ти знаеш ли значението на думата милионер?

Супер фен Аватара на Exothermic
    са но мода са имовците(имо/емо)
    Като те гледам ,така добре си започнал с розовото и лилавото!

Иначе ест.,че не са милионери,ама 30 кинта са прекалеееено малко!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    София
    Пич за 30 лева няма как не че българите са милионери ама нещата напоследък много скочиха (като цени).Аз съм опитвала с малко пари да съм модерна ама не става.Само с толкова ли разполагаш?Или по 30 лв за всяка дрешка?

MACKA prez no6ta
    Guest
    Ami vij kvo s 30 lv nz ama opredeleno nqma da stanat ne6tata.moje6 da si kupi6 edno ne6to primerno deto gore dolo da e v patq ama "fe6an" nqma da si.Za da si s qka viziq trqbva da vlaga6 i mnogo sredstva po tebe .Ti si obarkal saita tuka ne e ot ni6to ne6to.......

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    с 30 лежа можеш да си напраиш прическа и да си намериш някоя ефтина тениска но за да си мн модерен ще ти трябват повечко парички
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

fshion^razbira4
    Guest
    zavisi kav iska6 da si .Ako iska6 da si moderen 4algar 30 leva napalno ti stigat za si4ko.kupuv6 si zahar ot magazina voda ot vas za pri4eska.Posle kupuva6 razni aksesoari kato o4ila i lanci (ot si4ko po lev est.)I nqkoq druga drejka , sas nadpis i cifri.ot roda na "sport 33" , "Harisson" i t.n. i stava6 ultra moderen 4algar.A ako ti ostnanat pari zadaljitelno si vzemi davki.Orbit sa nai modernite !

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    [/quote]zavisi kav iska6 da si .Ako iska6 da si moderen 4algar 30 leva napalno ti stigat za si4ko.kupuv6 si zahar ot magazina voda ot vas za pri4eska.Posle kupuva6 razni aksesoari kato o4ila i lanci (ot si4ko po lev est.)I nqkoq druga drejka , sas nadpis i cifri.ot roda na "sport 33" , "Harisson" i t.n. i stava6 ultra moderen 4algar.A ako ti ostnanat pari zadaljitelno si vzemi davki.Orbit sa nai modernite ![quote]

Да,за 4алгар тва си е супер.И ако може мляскай шумно и ходи с тежка походка.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    А и с тва "сакам" не си особонено оригинален.С извинение,но ми прели4аш на прост селянин.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен
    Темата е базик бе,какво се обяснявате всички
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    За 30 лева Едни слънчеви очила
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    А и с тва "сакам" не си особонено оригинален.С извинение,но ми прели4аш на прост селянин.
    Ал,леле недей така да говориш авторе,не си от нейната класа тцтцт

Guest
    Илиянци и ще станеш мечта за всяка виетнамка

Град
    Асеновград, България
    30 leva kategorichno nqma da te opravat ako iskash da si SUPER moderen. Ama tva s moderniq chalgar mi haresa
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Fa$hiOn$eTo
    Guest
    защто го лъжите че с 30лв. няма да е модерен бе?как копува си за 2лв едно червилце за оште толкова грим спирала и т.н зимаш от майка си една рокличка пък от баба си една чанта и щте си най-модерният в БГ дори щте биеш Азис и Евгени Минчев

Re: Сакам да съм модерен

ае я кажете,от голем град съм, но не съм запознат изобщо с новата мода. можете ли да ми кажете какво е модерно тая година(цвят,стил и т.н.)
    и между другото не съм много добре с парите
    как да стана супер модерен пич с 30 лв. например?

help me [-o<
    xhauxhuahxuahxuahxuahxuahxuhaux..shegoubiec gorkiq..iska da e moderen pich s 30 lv v djoba ..samo da te pitam neshty..do sq gadje imal li si ke zema de sa vlibq v toz moderen pich ot golqm grad.. ke zema da xvana zlatnata kokoshka
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fshion^razbira4
    zavisi kav iska6 da si .Ako iska6 da si moderen 4algar 30 leva napalno ti stigat za si4ko.kupuv6 si zahar ot magazina voda ot vas za pri4eska.Posle kupuva6 razni aksesoari kato o4ila i lanci (ot si4ko po lev est.)I nqkoq druga drejka , sas nadpis i cifri.ot roda na "sport 33" , "Harisson" i t.n. i stava6 ultra moderen 4algar.A ako ti ostnanat pari zadaljitelno si vzemi davki.Orbit sa nai modernite !
    Хахахахах Това ме уби

Guest

Vokut

Брат кво те мъчи, 30 лева са адски малко ама адски.. аз на един строеж по ел инсталацията взимам на седмица 245лева. Ама ти трябва и средно техническо начално образование, може да пробваш някаква работа с подпис от родител н.з. Аз съм на 17 и си бачкам няма проблеми... пък и от дрехи и марки не се оплаквам. Добре облечен съм.. взимам си рядко дрехи но като си взимам то е нещо хубаво и марково задължително.

Сакай си ти..
    Щом искаш да си от модерните пичове , се о6личай по-женствено! Те така го докарват стила!
    А за 30 лв... нз..Питай познат,който е фешън-може да взима
    на
    едро розовите тениски ,или гримове/ако е ЕMO/
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

Град
    В страната на чудесата

Re: Vokut

Брат кво те мъчи, 30 лева са адски малко ама адски.. аз на един строеж по ел инсталацията взимам на седмица 245лева. Ама ти трябва и средно техническо начално образование, може да пробваш някаква работа с подпис от родител н.з. Аз съм на 17 и си бачкам няма проблеми... пък и от дрехи и марки не се оплаквам. Добре облечен съм.. взимам си рядко дрехи но като си взимам то е нещо хубаво и марково задължително.
    Всички лъжат.....Пич на седмица по 245 лв...Айде и ти сега нас за каво ни взе...Може де си разбираш от работата ...чак пък сега толкова....

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Цитирай Първоначално написано от fshion^razbira4
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    а,за 4алгар тва си е супер.И ако може мляскай шумно и ходи с тежка походка.
    i da ti zvu4i 4alga ot GSMa - samoto syvyr6enstvo + srybskiq akcent("sakam") - raven nqma da ima6
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Guest
    в момента е модерно да си педал(фешън)!Не ставай като тях супер смешни са.Харесвай се такъв какъвто си дрехите няма да те направят по-хубав човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си