.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    sweet_love
    Guest

Харесва ли ме?

От преди 2-3 месеца си пиша с бившото ми гадже. Ходихме преди 2-3 години и той ме заряза. Беше първата ми любов, а и аз на него. Сега си пишем по скайп и той постоянно настоява да се видим,което ще стане скоро. След като скъсахме постоянно ме гледаше, приятелите му ме караха да се съберем, но аз отказвах... Говорих скоро с една приятелка и тя ме попита "що не се съберете", отговорът ми беше "а той дали ме харесва?" според нея той ме харесва, но незнам как да постъпя. Според вас харесва ли ме или иска да сме просто приятели? Незнам какво да правя... По скайп като си пишем с него не веднъж ми е пращал целувки и прегръдки, казвал ми е неща като "имаш красиви очи"... преди около седмица каза "много си се променила, може да се видим и да опитаме пак"... но въпреки всичко незнам... Help!

Физи4ески определено те харесва, а пък за6то иска да се видите не знам! Може и да иска главно секс, де да знам! Опитайте пак, ако ти искаш.
    МомИче съм!

mi ima golqma veroqtnost da te haresva,zatfa nai dobre se skif i se izqsnete,ae yspeh
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Мега фен Аватара на koalka
    Срещнете се и поговорете.Кажи му да ти признае какво наистина чувства към теб и дали въобще ще стане нещо.Няма смисъл да си губиш времето!А и все пак той те е зарязал, но така и не можах да разбера защо, а сега иска да се събирате?

sweet_love
    Guest
    ем... ще се видим, но не вярвам да събера смелост да го попитам... по скоро ще изчакам да видя дали ще намекне нещо... Объркана съм много и незнам какво да правя вече... Дали е възможно след толкова време още да ме харесва...

sweet_love
    Guest
    Хора кажете си мнението плс!

Не искам да те разочаровам но според мен бившите си остават бивши. Може пак да се съберете но проблемите заради които сте скъсали пак ще ги има и просто няма смисъл да си го причинявате един на друг.

А е ако наистина си му била първата любов, начи дори и след 3 години все ще е останало нещо, което пък значи че е твърде вероятнод а те харесва все още. Обаче събереш ли се вотри път с него ше почне един безкраен кръговрат- ше се събирате и ше се разделяте, което и за двама ви ще е много мъчително, за тва по- добре другаде си търси късмета

Da naistina trqbva da pogovorite.Opitai se da go popita6 a ako ne moge6go iz4akai toi da ti kaze.

sweet_love
    Guest
    Ем видяхме се... покани ме да пием или филм у тях.не за първи път е... Говорихме си некви работи... там за момчета, за момичета... той понякога преди и днеска е праил намеци и е казвал неща от рода на "мани го тоя", а аз като кажа нещо и той "ела при мене де" и някви такиа... Уфф незнааам

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Виж сега ние не сме гадатели, ти по-добре от нас знаеш отношенията му към теб, но според това което казваш определено има привличане! Изясни си какво искаш и дали искаш да сте заедно, вижте се, поговорете и ще разбереш успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Guest
    пада си!Атакувай!

Guest
    незнам... опитай може и да се получи нещо!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    незнам... опитай може и да се получи нещо!
    I az taka mislq!!! \/ \/

Emm macka to e ochevidno!Haresva te i to mnogo!
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Срещнете се и поговорете за отношенията си в бъдеще..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Ami 6tom toi samiqt ti pravi komplimenti i ti kazav 4e si se promenila ne mislq 4e se 6egyva, dori naprotiv osaznal e kakva gre6ka e napravil i qvno nemoje bez teb zatova 6tom ti predlaga deistvai a i da ne stane ni6ot ot vrazkata vi pone 6et znae6 4e si opitala a ne vseki pat kato se seti6 da si kazav6 ''ami ako my se bqh doverila'' taka 4e ti re6ava6
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Dali te haresva shte razberesh sled kato se sreshtnete.Opitai pak,stiga da imash chustva kum nego

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ako tragnete,nqma da e sa6toto kakto e bilo predi
    P.S.-pomisli dobre dali iska6 da si s nego,haresva6 li go,ako si otgovori6 na tezi vaprosi i si sigurna v postapkata si-deistvai,no v nikakav slu4ai ne badi s nego po milost
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

sweet_love
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    ako tragnete,nqma da e sa6toto kakto e bilo predi
    P.S.-pomisli dobre dali iska6 da si s nego,haresva6 li go,ako si otgovori6 na tezi vaprosi i si sigurna v postapkata si-deistvai,no v nikakav slu4ai ne badi s nego po milost
    Ако се съберем 100% няма да е същото, ще е по-хубаво, защото може да се каже, че пораснах... Няма да тръгна с него и по милост споко... ако не го харесвах, ако не изтръпвах дори,когато си пишем и т.н. нямаше да пиша тук

haresvate!!!!!!!!ne si propiavai 6ansa ako i ti go haresva6 deistvai ...za6toto mojebi treti pat nqma da ima !!!!!!!!

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от lovers
    Emm macka to e ochevidno!Haresva te i to mnogo!
    +1 \/

еми и аз мисля че те харесва,а и при положение че и преди сте ходили е твърде възможно отново да си е върнал чувствата.Според мене оба4е, ако продължаваш да проточваш нещата той може да загуби интерес,но ако те харесва достатъчно това няма да се случи.Не мисля че има от какво да те е страх да го попиташ или поне подхвани темата без директно да задаваш въпроса дали те хресва,успех

sweet_love
    Guest
    Дано наистина ме харесва както казвате, ако е така няма да го изпусна... [-o<

Guest
    ще стискаме палци да стане нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си