- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mn SuM ObUrKaNa
Mn sum oburkana i napravo nz.Xaresah si edno mom4e ot moeto daskalo stra6no mnogo i se poznavam s negoviq nai-dobur priqtel i go nakarah da popita tova mom4e dali me haresva i toi se suglasi.Otgovorut na mom4eto be6e 4e me haresva,no stra6no mn se kefi na nqkoe dr momi4e pak ot na6eto daskalo.Stana mi super gadno togava.No az go haresvam i imame zaedno fizkultura.Prez chasa toi postoqnno me gleda nqkakvo takova super stranno i sus vseki izminal den vse pove4e mi haresva,kakvo da pravq,toi vse pak haresva dr momi4e,puk i men nespira da gleda nqkakvo takova interesno,mn iskam da go spe4elq,no neiskam da igraq rolqta na drygoto momi4e,puk i toi si pada golqmo playboy4e,napravo nz,mn sum oburkana![]()
БъДи КрАсИвА,ГоРдА,НеДоСтЪпНа За ТаЗи ПаПлАч От мЪжЕ,За Да нЕмОжЕ НиКоЙ ПъТя Ти Да сПрЕ...В ЖиВоТа мИлОсТ НеПрИзНаВаЙ..ГрАнИт БъДи СъРцЕ От МрАз..ЕдНа ЕдНиЧкА ВлАсТ ПрИзНаВаЙ-ВлАсТтА На сОбСтВеНоТо Аз!!!
Toi ne e kazal 4e haresva drygo momi4e,a 4e prosto se kefi na drygo momi4e.... Vpe4atli go nqkak i go nakarai na tebe da se kefi a ne na drygata
Това друго момиче разваля цялата картинка...Но няма как, явно той и нея харесва.Флиртувайте, показвай му, че го харесваш, излезте и така.Дано нещата станат, но реши дали е проблем за теб, че си харесва и другата, защото при евентуална връзка това може да се окаже голяма пречка.
Sled kato te haresva tova opredeleno e dobre za teb.Mojesh da go spe4elishOtidi pri nego,kogato imate zaedno 4as ili pyk kaji na obshtiq vi priqtel da vi zapoznae,govorete si,dryj se milo s nego...probvai da izlezete zaedno.
Kysmet
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Кофти.най-добре отиди и поговори с него-Например в някой час по фиэическо-отиваш и говорите.чруэ посредници работата никога не е 100% чиста...!Може пък и да иэлеэе нещо ,просто имай едно на ум и раэбира се ,ако иэлеэе нещо не му се давай много бърэо!
[size=7][b][u]fosse cos
Mi to nie se poznavame,dori edin put v stola v daskaloto,az si stoqx nastrani,za6toto 4akah edni fr-ki da si kupqt ne6to i toi be6e do men i me gleda6e v o4ite i be6e super blizo do men i az go zagovorih i mu vikam kakvo pravi6 toi vika mi dobre sum,vika ti nqma li da qde6 i takiva ob6ti prikazki,no sled tova ne si govorim
БъДи КрАсИвА,ГоРдА,НеДоСтЪпНа За ТаЗи ПаПлАч От мЪжЕ,За Да нЕмОжЕ НиКоЙ ПъТя Ти Да сПрЕ...В ЖиВоТа мИлОсТ НеПрИзНаВаЙ..ГрАнИт БъДи СъРцЕ От МрАз..ЕдНа ЕдНиЧкА ВлАсТ ПрИзНаВаЙ-ВлАсТтА На сОбСтВеНоТо Аз!!!
Говорете си по-често.Това има значение.Така се опознавате по-добре.