Харесвам начина, по който се държи с хората. Тя е добра с абсолютно всеки. Винаги би помогнала на човек, който се нуждае от помощ. Винаги е искрена с мен, гледа ме право в очите. Обичам начина, по който тя ме гледа - често ми надига веждички и ми се кокори насреща. Има адски чаровна усмивка и не я крие. Лесно е да я размееш. Тя е много лъчезарен човек. В състояние е да осмисли целият ми скапан ден без да полага никакви усилия за това. Последователна е(за разлика от мен), знам че няма да се спре пред нищо за да бъда аз щастлив.
Има прекалено чувствително тяло. Както и да я докосвам виждам, че реагира. За мен е важно да знам как се чувства тя - било то емоционално или физически. Радвам се, че не го крие от мен, това помага и на двама ни да правим връзката ни още по-хубава. Харесвам вратлето и, харесва ми да приплъзвам език по него. Харесвам гърдите и, раменете и, гръбчето и, бедрата и, дланите и, стъпалата и(когато е без обувки, тя винаги стъпва на пръстчета-много е сладка), харесвам цялото и тяло. Харесвам начина, по който го движи и извива, когато правим секс или я гъделичкам.
Тя винаги ме подкрепя, колкото и безнадежден да съм понякога(доста противоречива личност съм).
Много я обичам, тя е моето момиче.