Ценя високо ценностната му система. Ценя това, че е наистина добър човек. Харесвам факта, че е естествен и не се прави на нещо, което не е. Уважавам искреността му. Обичам емоционалността му. Обожавам начина, по който се държи с мен - начина, по който ме гледа, докосва ме, целува косата и лицето ми. Когато съм с него се чувствам сигурна - нищо не може да ми се случи. Приема ме с малките ми странности, позволява ми да бъда себе си и чувствам, че мога да му кажа и споделя всичко. Обожавам, когато е весел и се смее (обичам да виждам умивката му и да чувам смеха му). Обичам, когато е ентусиазиран за нещо и виждам вълнението му. Харесва ми, че може открито да говори с мен за нещата, които го притесняват или за които си мисли. Обичам малките му мании и интереси. Всяка негова странност е очарователна. Обожавам тялото му - дланите му, устните му, гърдите, врата, раменете му - и всичките му бенчици - до една (особено тази на дясното ушенце). Обичам начините, които измисля, за да ме изненада, да ме зарадва и да ме накара да се чувствам обичана.
Обичам го...и...той е моето момче.