.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Moderated:Защо момчетата крият, че имат приятелки?

някои момчета са много гадни-не ти казват че си имат приятелка а ти после се чувстваш като идиот!как да постъпя с него сега

moderated by krem4et0
    т.7 от Правилника!

Познато...амии като за начало аз щях да оведомя приятелката му за да разбере че ако продалжава в този дух..накрая ще си остане сам..че понякога момчетата са гадни-гадни са..то и момичетата не са ангели ама..живот какво да се прави..дигни глава и напред...
    Why did it did not leave before injuring me...

Guest
    Emi tegli mu edna maina... prosto se pravi na vajen ....

Мега фен Аватара на koalka
    Аз бих направила следното-не бих се занимавала повече с него.Но ако имам по-силни чувства-бих поговорила и го накарала да избере.Все пак трябва към едната да изпитва по-силни чувства.

Guest
    Emi tegli mu edna maina... prosto se pravi na vajen ....

Guest
    kav e toq dri6lio weeeee??? izob6to ne mu se davai,kak taka 6e laje gadjeto si....i nakraq ti izliza6 mrasnicata nali? deto ne si znaela,offffff kat gledam kav e ne mi se jiveee

Emi zna4i ne te zaslujava..ostavi go ili ako iskash da mu otmusti6 kaji na priqtelkata mu

Guest
    След като се прай на важен напрао му бий шута и не се заминавай с него..Защото както лъже приятелката си..ми представи си че ти тръгнеш с него и лъже и теб така както нея?На такива индивиди напрао им казвай чао и не си губи времето с тях

xax... poredniq Don Juan, em normalno da ne ti kaje, sled kato iska da zabie i teb... da go duha we momcheta kolkoto 6te6
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си