- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Влюбен съм в приятелка.
Моля ви дайте съвет какво да правя? Влюбен съм в едно момиче, но това момиче ми е много добра приятелка. Тя е съвсем на ясно с моите чувства към нея, но въпреки това не иска и да чуе за нещо повече от приятелство. Общо взето ми е отвратително гадно 24/7 точно зари това. Кажете какво да правя?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
няма какво да направиш освен да си останете приятели![]()
по добре от това не го мога да го кажа . сори много , но ще си намериш другаПървоначално написано от hoseto_
![]()
Нямаш друг избор освен да се примириш.Не може да имате връзка без и тя да го иска.
Мерси за отговорите все пак, но общо взето ако харесам някое момиче го сравнявам с еня мигновено и веднга се сеещате че мозъка ми отказва да я признае......
За това трябва да мине време, за да забравиш това момиче, т.е. да спреш да я харесваш.![]()
Дам така е . А можеш да пробваш да я замениш с някое друго колкото и подло да звучи !Първоначално написано от koalka
ей
не я притискай защото ще я загубиш и като приятелка
и тогава ще ти е мнгог по тежко
от личен опит говоря...
Ostanete si samo nai dobri priqteli...
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ти би трябвало да си момче а може и момиче да си еми нищо немоиш да направиш като неиска!!!
Vladoka rulzzz
slojna rabota e tva da se vlubi6 v priqtel,no ako vse pak stanete gageta edin den 6te vi se naloji da skasate i togava moje savsem da q izgubi6..
tova polojenie ne e lo po-dobro?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Защо всички момчета сте такива? Винаги прецаквате нещатаНе може ли просто да си останете така. И ако на тебе ти е гадно, вярвай че на нея й е поне 2 пъти по- зле. Айде със здраве...
Ам... зарежи тая работаНамери си друга и си останЕте само приятели, иначе можеш да я загубиш напъЛно
...
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
- кратко, точно и ясно.Първоначално написано от hoseto_
Първоначално написано от MoHuTo
Аз пън не съм на това мнение. Не може да я харесва и да са приятели. Просто не се връзва. Ако я харесва като момиче не като приятел няма как да бъдат само приятели. Или повече или нищо.
и защо да загубиш приятел. човек, на който можеш да разчиташ за вичко, човек, който би те подкрепил и дал съвети, само заради това че същият не изпитва чувствата които и ти. Аз лично отдавам по-голям приуритет на приятелството, отколкото на любовта. Любовта идва и си отива, но приятелството е вечноПървоначално написано от Th3MaN