.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: vapros za penisa

speh
    Guest

vapros za penisa

Za6to na nqkoi maje penisa im se vijda glavi4kata a na drugi ne.Mnogo mi e interesno bihte li i kazali

Нещо не разбрах въпроса

Супер фен
    zna4i ne znam dali si mom4e ili momi4e no 6te se opitam da obqsnq nai qsno zna4i penisa ima prepucium(kojna pokrivka) na glavi4kata tq moje da se izdyrpva i po tozi na4in da se ogoli penisyt. Nqkoi myje bivat obrqzvani po higienni ili religiozni pri4ini- tova ozna4ava premahvane na prepuciuma.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    zna4i ne znam dali si mom4e ili momi4e no 6te se opitam da obqsnq nai qsno zna4i penisa ima prepucium(kojna pokrivka) na glavi4kata tq moje da se izdyrpva i po tozi na4in da se ogoli penisyt. Nqkoi myje bivat obrqzvani po higienni ili religiozni pri4ini- tova ozna4ava premahvane na prepuciuma.

to4no za tova prikazvam , ta zna4i nqkoi si q mahat kojata 6to e po dobra higiena.A tq moje li da se hne sama ili tova stava sas hirurg ?

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go

to4no za tova prikazvam , ta zna4i nqkoi si q mahat kojata 6to e po dobra higiena.A tq moje li da se hne sama ili tova stava sas hirurg ?
    Трябва ти хирургична намеса.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Обикновено кожичката може да се смъква и главичката се заголва. Няма нужда да се реже каквото и да е. При някои момчета става по-лесно, при други - по-трудно. Обикновено зависи от количеството секс и мастурбиране, през което са минали.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си