- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pitate li za..??
Dosta tapo mai e,no vse pak koi e vaprosat koito nai mn vi se e iskalo da zadadete na priqtelq/priqtelkata si,no ne vi e stigalo smelost??Vapros svarzan s detstvoto mu,sas sexa,s 4uvstvata vi,s biv6ata mu ili ne6to savsem obiknoveno,za koeto ne ste go pitali...prosto edin vapros,,koi e toi??
Защо си бил в затвора! С подробности.
Защо си се разделил с бившата ти.
Защо родителите ти са разделени.
Прекалено са лични, и явно ми трябва време да му спечеля доверието и такам. Общо взето загубена кауза.
Никога не съм питала как е починал баща му...и неща за него.
Аз не обичам да разпитвам...
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Ми вече почти три години сме заедно, знаем си абсолютно всичко, но никога няма да тръгна да го питам защо са се разделили техните. Казвал ми е кога са се разделили, разказвал ми е за преди това, но за момента на раздялата нищо не е споменавал... и явно си има причина.
Винаги съм готова да го изслушам ако иска да сподели, но няма да го насилвам да си спомня неща, които не са му особено приятни.
ами бих искала да го питам защо живее с леля си и тя го гледа,а техните са в друг град и ходи при тях само през ваканциите.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ми като толко искате питайте ги бе деба не е толко трудно Нали се обичате
Защо тяхните са се разделили..
Защо е избрал баща си...
Защо е толкова ревнив..
Защо с предните си приятелки е късал..
и такива подобни работи![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
абе ей отставете хората на мира к'во ви интересува гадже ли ви е какъвто /каквато и да ви е не ги разпитвайте те сами ще си кажат амаха![]()
I Love You {}
Ами бих го разпитала за предишните му връзки, но все не намирам подходящия момент, чувствам се кофти да говоря с него за това![]()
![]()
Предишни връзки и предишни сексуални партньорки. Опитвала съм да питам, но той не беше ентусиазиран да ми отговаря...пък и аз не съм сигурна до колко ми трябва да знам.![]()
С гаджето ми нямаме тайни, споделяме всичко и можем да попитаме всичко, което ни интересува. До сега съм правила така и няма нещо, което в момента да ме интересува.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Въпросите, които съм искала да попитам някой, винаги го питам, но изчаквам някакъв момент, в който да ми дойде музата, или човекът да не очаква.Последният път го питах за бившите му приятелки и не очаквах честно казано да са толкова много.всъщност не са чак толкова много,но на мен ми се виждат доста.
ne se pritesnqvam da zadavam vuprosi no mi e mn pritesneno poneje ima vuprosi koito znam 4e priqtelqt mi iska da zadade a az ne znam kakvo da mu otgovorq!
Chovek koito obicha ne trqbva da ima taini ili pritesneniq da popita![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Bih popitala bifshia si: "ZASHTO NE ISKASHE DA PRAVIM SEX.. no tozi pyt istinata!?"
Ами няма такъв въпрос.Всичко което съм искала да знам съм го питала и той ми е отговорил. Като си помисля май знам абсолютно всичко за него говори ли сме за всичко...
![]()
4естно да си кажа, много съм любопитна...И ако искам да питам приятеля си нещо, го питам каквото и да е...Дори понякога той се шашка какви въпроси ражда главата ми, но пък винаги ми отговаря,както и като той попита нещо. По някой път оба4е като полу4а отговора съжалявам, 4е съм попитала...Но ина4е питам за вси4ко, както и той мен![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Питала съм го всичко май. За близо 3 години връзка е нормално да знаем повечето важни неща за себе си, за семействата си, за родниите и приятелите си. Аз съм си пряма и като има нещо си питам и толкова.
Ох ми.. всичко съм го питала.. ама дали ми е отг е друга тема:P
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Emii poprincip az za vsi4ko si go pitam nqmame taini...i toi vinagi mi otgovarq.Moje bi sum prekaleno lubopitna,no ....
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
И аз все пак питах но отгожора отрицателен не щя да се боднеме![]()
![]()
Vladoka rulzzz