- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pitate li za..??
za6to me tqrpi o6te kato go qdosvam tolko mn, vinagi mi e bilo mn 4udno.
Първоначално написано от ™G-Baby™
Няма нещо, което да не съм искала да го питам и да не съм го питала.
Най- интересно ми Е за бившите му мацкиЗа другите нЕща не ми е толкова нЕловко да питам
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
никога не съм я питал кой е бил "бащата" на двата аборта, които е правила преди да се съберем,
нито защо е решила да абортира.
Оби4ам я и не искам да я натъжавам с въпроси, 4иито отговор няма никакво отношение към Любовта ни.
Mi...obiknoveno ne pitam!!
kakvoto iskam sum pitala...
за първото и последното можеш да го питаш без проблеми имхо.Първоначално написано от cherinka
въпрос номер 2 наистина е табу.
п.с. на въпрос номер 1 и аз мога да ти отговоря- заради съдията.
и/или заради това, че адвокатът не си е свършил добре работата
И защо въпрос номер 2 да е табу? Аз например искам да знам - ако е изчукал половината свят и това е била причината да скъсат, ще си направя сериозен извод.
мъжете трудно признават грешките си. ако го питаш това може
1 да доведе до първата от поредица от много лъжи
2.да доведе до параноя, че и ти си същата като нея
3да доведе до бързо и окончателно скъсване
И аз как не съм скъсала с мъжа си, след като знам защо е скъсал с бившата си? И защо другата му бивша е скъсала с него? Не съм го питала, но при него положението е малко по-различно.
о, да, то положението винаги е "малко по-разли4но", ама зна4и и ти не си го питала, а си нау4ила по друг на4ин.
То няма лошо в това да знаея, а в това да питаш проблема не е в отговора, дори да е неудобен а в неизбежния въпрос "ЗАЩО ме пита това, защо иска да знае? притеснява се, 4е ще се слу4и същото ли?"( ами ако се притеснява, зна4и има при4ина)... и по4ва да работи кофтито въображение...
е затова няма лошо да се пита "що си бил в затвора" или "от какво ти е тоя белег" или "защо са разделени вашите",
но въпросите като "защо скъса с бившия/бившата" , "защо си правила аборт" и други такива са леко неуместни и до нищо добро не водят в една връзка имхо.
п.с. затова с някои хора сме напълно 4естни и искрени и знаем 4е ще им отговорим на всеки въпрос , защото знаем, 4е някои неща те никога не биха ни попитали, защото такива неща за тях са без зна4ение.
И да се бърка с пирн в една зартастнала рана само за да се види колко е била дълбока
е твърде жестоко, не мислиш ли?
Много неща не съм му казвала понеже нямам смелост,но може би един ден ще му ги кажа.![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Така е, но аз не искам подробности. Не искам и да говори за нея постоянно, просто понякога да е искрен. Точно затова не го попитах, трябваше да се скараме и да се напие, за да разкаже нещо за нея.
И бтв, аз съм параноична и без да разказвам за бившия.