.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Guest

Re: Жени как обичате да бъдете целувани с език/без език ?

Цитирай Първоначално написано от Tony Thomas
    На този въпрос много съм се чудил и когато за първи път се целувам с някое момиче винаги е без език.Въпреки всичко си мисля че обичате повече с език по-възбужащо е и тонизиращо,но без пък е сякаш по нежно и с повече любов поне аз така възприемам понятията с език/без език,а вие ?
    Съгласна. И аз така приемам нещата.

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Целувката без език-целувка от любов и нежност.
    Целувката с език-перверзната целувка.
    И двете ми харесват ако са в точния момент!
    аз пък съм съгласна с това . Целувката си е целувка няма значение каква е ако е с човек които обичаш е много по сладка !

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Харесвам и двата начина, но някак си без език е по-сладко и по-хубаво. А с език ако сме малко по-разгорещени е също много готино

Град
    До Вчера Живях Срещу Лудницата, А Днес Живея Срещу Нас!
    Цитирай Първоначално написано от mi6enceto
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    с език
    и аз съм ЗА :P
    Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}

[quote="Aleandra"]Харесвам и двата начина.[/quote

И двата начина са супееееееер,особено ако Обичаш човека до себе си, жадуваш за целувките му(със или без... ) и за други неща \/ разбира се.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Харесвам и двата начина, но някак си без език е по-сладко и по-хубаво. А с език ако сме малко по-разгорещени е също много готино
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Всякак харесвам, стига да ме целува той.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

elincetooo
    Guest
    Poprincip s priqtelqt mi p1rvona4alno se celuvame taka a na 3tata celuvka po4vame i poqko mi e s za6toto ima obica i mn mi e sladko... mMmmmMm obojavam celuvkite osobenno kato po4ne da me celuva po cqloto tqlo istrypvam nqma zn s ili bez sled kato e moq priqtel

Banned
    Zavisi:ako pod "celuvka s ezik"ima6 predvid s toq ezik da mi izvadi6 slivicite(ima i takiva typanari),togava 6te ti otkaja.Syvyrennata celuvka zapo4va s igra SAMO na ustnite,sled tova leko prokarvane na ezika po tqh,a nai-nakraq 2 v 1-ednovremenno se preplitat i ustata,i ezika

Guest
    мразим да ми бъркат в устата!

MI MISLQ 4E MOJE I NEJNO S EZIK EST. SUPER MN 6TE Q VAZBUDI6 AKO VIE PARVA CELUVKA I NAKRAQ PREXAPVA6 LIKO DOLNATA I USTNA I Q POGLEJDA6.ZA6TOTO POVE4ETO XORA SE CELUVAT SAS ZATVORENI O4I :P

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от killer_machine
    Най-готино е когато се целунете няколко пъти, например целувате се 2 пъти един след друг прес 2-3 секудни по устинте и после си пускате език или си засмуквате устните , много в възбуждащо...

Guest
    И двете.
    Целувката с език носи друго настроение... по-еротично и по-палаво. Целувката само с устни е нежна и мила и повече изразява обичта.
    Няма нищо по-хубаво от нежна целувка за добро утро...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    S EZIIIK
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Безмислено е питането
    Тогава зако си изразяваш мнението по темата.1-во си некомпетентен,2ро като няма какво да кажен недей да коментираш,3-то кое му е ясното,защото всеки обича различно,най-добре според мен е да си изразяваш мненията там където има за какво,в тоя случай нямаш никво мнение по върпоса,а пишеш....

Guest
    С език, разбира се, но отдолу .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от killer_machine
    Най-готино е когато се целунете няколко пъти, например целувате се 2 пъти един след друг прес 2-3 секудни по устинте и после си пускате език или си засмуквате устните , много в възбуждащо...
    +1
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Както дойде ... целувка шемет да е само :P

аз лично ако за първи път се целувам с момче избягвам езика 2-3 дни за да се опусна и да се изкефа максимално на целувката с език...но иначе когато съм си с гаджето предпочитам език особено когато сме си само двамата и наоколо е тишина желанието идва само с погледа

Град
    sofia
    s ezikkkk

Ae drugo si e s ezik...... :P
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Град
    не е установено още :]]
    mnogo po-vuzbu6ta6to e s ezik

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си