- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жени как обичате да бъдете целувани с език/без език ?
Съгласна. И аз така приемам нещата.Първоначално написано от Tony Thomas
аз пък съм съгласна с това . Целувката си е целувка няма значение каква е ако е с човек които обичаш е много по сладка !Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Харесвам и двата начина, но някак си без език е по-сладко и по-хубаво. А с език ако сме малко по-разгорещени е също много готино![]()
и аз съм ЗА :PПървоначално написано от mi6enceto
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
Първоначално написано от christina_aguilera
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Poprincip s priqtelqt mi p1rvona4alno se celuvame takaa na 3tata celuvka po4vame
i poqko mi e s
za6toto ima obica i mn mi e sladko...
mMmmmMm obojavam celuvkite osobenno kato po4ne da me celuva po cqloto tqlo istrypvam nqma zn s
ili bez sled kato e moq priqtel
![]()
Zavisi:ako pod "celuvka s ezik"ima6 predvid s toq ezik da mi izvadi6 slivicite(ima i takiva typanari),togava 6te ti otkaja.Syvyrennata celuvka zapo4va s igra SAMO na ustnite,sled tova leko prokarvane na ezika po tqh,a nai-nakraq 2 v 1-ednovremenno se preplitat i ustata,i ezika
мразим да ми бъркат в устата!![]()
MI MISLQ 4E MOJE I NEJNO S EZIK EST. SUPER MN 6TE Q VAZBUDI6 AKO VIE PARVA CELUVKA I NAKRAQ PREXAPVA6 LIKO DOLNATA I USTNA I Q POGLEJDA6.ZA6TOTO POVE4ETO XORA SE CELUVAT SAS ZATVORENI O4I :P
И двете.
Целувката с език носи друго настроение... по-еротично и по-палаво. Целувката само с устни е нежна и мила и повече изразява обичта.
Няма нищо по-хубаво от нежна целувка за добро утро...![]()
S EZIIIK![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тогава зако си изразяваш мнението по темата.1-во си некомпетентен,2ро като няма какво да кажен недей да коментираш,3-то кое му е ясното,защото всеки обича различно,най-добре според мен е да си изразяваш мненията там където има за какво,в тоя случай нямаш никво мнение по върпоса,а пишеш....Първоначално написано от Kulio Gangstera
С език, разбира се, но отдолу![]()
![]()
.
+1Първоначално написано от killer_machine
![]()
![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Както дойде ... целувка шемет да е само :P
аз лично ако за първи път се целувам с момче избягвам езика 2-3 дни за да се опусна и да се изкефа максимално на целувката с език...но иначе когато съм си с гаджето предпочитам език особено когато сме си само двамата и наоколо е тишина желанието идва само с погледа![]()
s ezikkkk![]()
![]()
Ae drugo si e s ezik...... :P
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....