престоявал съм преди 2 години около 1 месец в болница.Беше много зериозно хранително отравяне и ме промиваха и помня че най-лошото беше че некадърните лекари ме надупчиха по по грешка не можаха да улучат вената на ръката ми и ме дупчеха с няква дебела игла за да вкарат една трабичка в двете ми ръце и да ми "монтират" абокатите...престоят в болницата не е нищо особено,има всякакви хора,там срещнах много хора дори имаше инцидент с едно циганче което почина заради някакъв тумор (лека му пръст) имаше хора който се бяха натровяли със алкохоли и всякакви неща...това беше преди 2 години (демек съм бил на 12).Помня че беше много мизерно и веднъж спря тока но веднага се пуснаха резервните генератори към болницата...Свиква се с мизерията,все пак ако нямаше болница незнам какво щеше да стане със мене сигурно щях в момента да бъда храна за червейте ( да чукаме на дърво на никого да не се случва това което ми се случи).Е ще претърпиш няколко дена,може да пренущува роднина при тебе,но мисля че имаше такса...абе успех с болницата