- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое е нещото..
Тва по-по-бившата ми класна го зададе този въпрос към целия клас, и естествено, отгатнах отговора, но не бях сигурна, дали е верен и си замълчах, но в последствие разбрах, че съм била права.
Та, кое е нещото, за което хората най-много си дават парите?
Не е храна, дрехи, презервативи, техника, психоаналитици, почивки, алкохол, наркотици, цигари......
Айде, вие сте.
След 2-3 дена ще опомена отговора, но искам да си напрегнете всички мозъчни клетки и да видиме кой от форума е способен да познае.
А тези (или този), който познае, ще го черпя едно топло млекце с какао като наминава през Пловдив.![]()
Айде, лека вечер, цуцинкиии![]()
сеГс![]()
Някоя глупост ще да е...Не спомена лекарства, здравеопазване?Данъци, ток, парно, вода?
Нещо определено ли е, или абстрактно?
любов и уважение??
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
с пари ли ?Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
![]()
Добре де-не се изразих правилно. Парите печелят всичко-дори и борбата с любовта.Те въртят света. Колко пъти си видял някаква си там мацка да се вози с мъж в мерцедес.Той/тя просто си купува любовта и уважениети и/му. С пари всички се постига(жалко,нали?)!
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Знам, че отговора ти не е такъв, но двете неща за, които хората дават най-много пари са цигарите, алкохола и водата.
За съжаление доста хора биха си купили смотаните цигари и алкохол, ащо ще и пари за хляб да нямат.
А водата е най-скъпият продукт. Не знам дали сте забелязали, но всички плодове и зеленчуци струват пари а в 80% те са вода. Доматите са вода, краставиците са вода, прасковите са вода. Всичко е вода и струва доста пари.
Друго нещо, за което обаче само някои хора отделят най-много пари, са децата им.
Да, но как мацката е разбрала, че той има мерцедес.. замисли се..Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
и от къде, той знае, че тя се поддава лесно на пари.. пк се замисли..
Не е това. Има хора, които не правят сеГс.сеГс
Определено не е глупост.Някоя глупост ще да е...
Това нещо е около нас. Само дето не можем да го подушим, но истината е, че в преносен смисъл можем да го подушим.
![]()
Абсурд.LoVe ...
Не са цигари, алкохол и вода, защото ако сравним непушачите и пушачите на планетата Земя, .. абе, непушачите също си дават парите за това.Първоначално написано от Забавно ми е
някои хора не са и чували за чешми.А водата е най-скъпият продукт
И водата не е, макар, че като се замисля, доводът ти е основателен.
Имидж значи?
токът,парното и тия глупости?![]()
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Хората дават най-много пари за абсолютно безполезни глупости.![]()
А тия дето живеят на екватора какво парно ги гони.Първоначално написано от ninsy
Пак помислете![]()
Абе, има едно нещо ДО ТЕБ В МОМЕНТА, което израсходва енергия, но нещото е това, което то съдържа и ти предава.Хората дават най-много пари за абсолютно безполезни глупости.![]()
.. ся вече не може да не се сетиш......
храната..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ъъъъъъъъ
мозък?!?ама той пък не стои да мен, а в мен
реално погледнато и време не можеш да си купиш, както и някои др абстрактни понятия, уотевър
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Въздухът пари ли струва.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Не!
ТО е около теб, но не го дишаш! Приемаш го чрез 'приемници' на слуховата сетивна система.
Сега?
И храната не е. Казах вече.храната..
я яяя кажи че се изнервих и ся няма да моа да заспя ако не тука поне ми го напиши на лично че яко нерви![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Жокер:
Това нещо се предава..
айде, бе, толкова неща ви изприказвах.
Айди, айди, знам, че можете![]()
Какво още да ви кажа..
казах, че се предава слухово, .. и по други начини се предава.. говорно.. чрез писане, човешкото съществуване щеше да е неспособно да се справя без това Нещо.
Необходимост на всяка нация и на всеки човек е.
Технологиите ни са засилили това Нещо...
Понякога то се извзема чрез изнудване.. понякога и с добро.
Образование и производни?????????????
език?!?
обясненията ти ме объркват, много, езикът не използва енергия, и той не се купува, но е най-точното за посл ти пост
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хората дават най-много пари за нещата, които ги правят нещо повече от другите (макар и това да става само в съзнанието им).
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."