- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое е нещото..
и кога ще го кажеш отг.,4е след 2-3 дена отивам на море?
^нещо май си назад с материала.LunaTriCk,съгласна съм...за храна и домакински потреби даваме много повече пари,отколкото за телевизия и списания.
В края на краищата всичко е свързано. Информацията помага за процеса на произвеждане на храна, храната служи за енергия която пък спомага за добиване на информация.![]()
А така!Първоначално написано от Анонимко
Това важи за промишленоста. Баба ми, примерно не е платила на съседката си да я научи как да копае ниватаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Чернокожите племена в Африка пък съмнявам се някога изобщо през живота си да са дали повече пари за информация, отколкото за нещо друго.
Всичко е условно![]()
Да, и че всичко е илюзия остава да споменем![]()
Но задоволеното его бива причина за щастие...Първоначално написано от exploitedteen
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
щастието е абстрактно понятие, описващо временно задоволеното его...
бил съм щастлив и без да е задоволено егото ми. а и не само аз.![]()
когато, приеха мой близък приятел там където искаше миналата година. не казвам, че рипах от щастие и си удрях гъза в тавана, но бях радостен и щастлив за него.
като се има впредвид, какво означава той за мен - точно щастлив си бях.
защото нямаш доверие в хората или в мен ?![]()
Според мен вие двамата разбирате различни неща под "его".
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
"Его" е ебати тъпото списание.Върнете ни Егоист.
![]()
Между другото Максим верно е ебати якото списание!!Първоначално написано от exploitedteen
Saatana vittu perkele hate crew!
Това имам предвид, като кажа чалгарка.Първоначално написано от krasivata_luvica
Пхахахахаха искрено съм се смяла на това!!Първоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
![]()
А по темата и аз мисля ,че точно его си купуваме.Друго като например храна,дрехи,коли,жени,мъже и т.н. са средство за задоволяване на егото.Ако става въпрос най-общо може да се каже ,че даваме най-много пари за химия и няма да сбъркаме.Та нали всичко е ХИМИЯ!Някои неща са необясними ,но е така.Пари за информация не давам.Както каза някой за интернета,кабеларката и вестник(не чета) + някоя друга книга давам не повече от 50 лв.Нима като някой ти даде информация за нещо на улицата плащаш?Не мисля.Има много евтини начини да си набавиш инфо в днешно време.Пари се харчат за да покажеш или поне да заблудиш другите и себе си ,че имаш пари,защото с пари можеш да си купиш власт,а с нея можеш да имаш всичко друго освен здраве,но това е клише,зашото в днешно време колко богати хора умират от болести?Най-много да гръмнат някоя софийска мутра в някое кафене.Може да прозвуча като алчна,но парите,властта и удоволствието са най-скъпи в днешно време.Я си плати интерента и ходи да ти помачкат гърба 15 минути да видим кое ще ти е по-скъпо.Това обаче се отнася за средностатистическия човек(който е 85% от планетата) работата на другите 15% е да намират информация,но това не е достатъчно.Примера за ФБР беше добър....,но наистина живота е един голям данък!Ако искаш да живеш трябва да ядеш,да пиеш да се обличаш топло зимата,а за това трябват пари.Може да се каже ,че с пари и здраве можеш да си купиш(в някои случаи и то елементарни).Ако не можеш да си позволиш всичко изброено, БУУУМ и финалните надписи "THE END" ......може и да не съм права ,но това си е лично мое мнение![]()
Хубаво мнение..Първоначално написано от find_m3
с по-простички думички, а не като на експлоидтийн мнението (бахму, едвам го схфанах неговото).
Радвам се, че осфен всички тези елементарни теми във форума, успях и аз да прочета нещо любопитно и интересно, благодарение на темата ми, която май май не излезна вярна...
че даваш пари за егото си, т.е. за себе си. твойте нужди, твойте прищявки. за да се чувстваш добре и щастлива. твойто лично спонсорство ти излиза най-съкпо![]()
Po skoro vseki dava pari za tova ,no ne i nai mnogo..![]()
А това ти го е казала учителката?Не ,че не е така за инфо се пилеят ужасно много пари ,но не това е най-важното,което не го причислява към най-скъпите "покупки"Първоначално написано от cherinka
abe informaciq e za informaciq moje da polu4i6 ama mnogo pari ,amoje i da q kupi6
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta