- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ИЗКЛЮЧЕНИЕ!
Хораа реших да пиша щото не издържам вечеВсеки се е запътил за морето само аз ще си кисна в нас цяло лято. Не издържам вече и по-лошоото е че няма какво да направя.
а много ми се ходи на море.Обстоятелствата се стекоха по малко по-лош начин отколкото очаквах. Бях си събрала пари за море и още ги пазя,но вече нямат никакво предназначение де,и най-накрая от тоя тъп лагер всички места са заети и аз оставам на сухо
имам чувството че са цяло лято сичко ще ми е отврат Та има ли и други като мене които няма да ходят на море или аз съм единствена
аре пишете и да се утешаваме взаимно
Азз.. може да ходя, може и да не ходя.
при мен проблема е, че не съм сигурна дали точно искам на море или на балкан.
Хах.
Ходи ми се сред природата, в някоя горичка, някъде на тихо с 3-ма мои много близки приятели.
Наще няма да дадат пари, защото тоя месец отидоха 200лв за пломби на зъбити ми.
А ти като имаш заделени пари, вашите няма ли да те пуснат някъде на почивка с някакви твои познати, примерно.
И аз може да пропусна морето тази година. Нямам настроение за пътуване. Може да отскоча само за 2-3дена до някое местенце близо до Сифия.
Защо не направиш и ти така? Защо не отидеш с приятели за няколко дена на друго място, не на море?
за теб само "ходенето на море" ли е забавление?
пфхагагахагахахаха..![]()
Споко, не си единствена.
И аз тази година няма да мога да се махна от тоя гаден град,но пък на пук на това съм решила да ходя на басейн.Не е същото, разбира се, но поне е някаква утеха.
И все пак никой не ми е виновен-аз сама си го причиних...
ПС: Искам Китеееен........
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
донна коза мръсна яж си лайната там и не се прави на остроумна и стига си се правила на най-великата , най-възвишената и най-умната.Не си !!!Кучка мръснаПървоначално написано от _donna_
Бе, малоумник!Първоначално написано от Анонимко
Я, не псовай!
Има малки деца във форума!
![]()
Наще няма да ме пуснат с приятели само щото ми нямат толкова голямо довериеА иначе и аз ходя на басеин ама друго си е на море и аз щях да ходя на Китен ама ся вече
![]()
Аз пък честно казано не изгарям от желание да ходя на море - жега, пясък, мръсна вода и тълпи от нагли и безочливи хора - каква идилия. Както казаха преди мен, може да отидеш някъде за 2-3 дена сред природата с приятели. 100% ще си изкарате супер. Пък и къде пише, че всяка година трябва да се ходи на море? Пък и има басейни ако искаш да се печеш...
Първоначално написано от Baby_b
споко и аз съм цяло лято тука![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да ама всичките ми приятели са на море и само аз няма да ходя![]()
в същото пол.съмПървоначално написано от Baby_b
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Недей се съмосъжалява повече.Измисли си някакво алтернативно решение.Предложиха ти доста и то все добри идеи преди мен.Първоначално написано от Baby_b
Почивката а морето неее всичко.Ако знаеш как д се забавляваш,ако си с правилните хора на хубаво местенце,доброто прекарване ви е в кърпа вързано......
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хм.. Не си права.Първоначално написано от _donna_
Момичето се е нагласило, че ще ходи на море, събирала си е пари, а накрая.. плановете и се провалят. Гадно е. Всичките и приятели ще са там. Какви забавления без приятели? Кофти е. Нормално е да се чувства гадно и да мисли, че цялото лято ще е провал. Така мисли поради простата причина, че от самото начало започва с провал на една идея.
Baby_b горе главата не е толкова фатално. Ще видиш, че ще си прекараш добре дори и да си в града ти.![]()
хахааха
Никога не съм ходил на море, не искам и да ходя. Мразя го![]()
Голяма късметлийка си. Мен всички ме канят, и като им откажа оставам сам....
Море![]()
просто аз
О,но,това съм аз.Първоначално написано от Анонимко
..
Моренцето е хубаво,ама има и по-добри неща.
Пробвай да четеш,да пиеш,да се разхождаш сама,да крещиш,да се завираш по разни непозволени места.
Има толкова силно забавляващи чудесии.
Избери си няколко и ги пробвай.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Правилно. Море съкс. Особено нашето - голяма цигания. Аз сигурно ще пропусна, но съвсем доброволно.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Ако обичаш морето има една добра страна да не ходиш-следващата година ще ти е по-интересно и ще се радваш повече,тъй като си пропуснал една година,не знам дал е утеха,но все пак
А и може да ходиш на басейн,някои малка екскурзийка да си направиш,не е задължително да бъдеш на морето за да си прекараш добре![]()
Абе ти наред ли си...Първо как можеш да критикуваш морето при положение че НИКОГА НЕ СИ ХОДИЛ.Сигурно си някво дебело прасе там с цици като жена и те е срам да си покажеш сланините.Първоначално написано от kiro89sf
Колкото до темата-не се притеснявай,това НЕ Е единственото забавление... а пък и нищо не се знае още,може вкрайна сметка да отидеш някъде на моренце.Не се отчайвай за такава глупост
Хораа златни стеобичам ви сичките накарахте ме да си променя гледната точка. Мн мерси на малка сладуканка и на сички др. Все пак искам да ви попитам какви по-големи и важни планове имате за лятото. Щот ми е любопитно де
До Пловдив е с.Войводиново и там има конна база, и сега като спестя пари, ще отидеме на езда с една приятелка. Мисля, че ще бъде забавно, стига да не сгафя нещо и да не се контузя, или раня.Първоначално написано от Baby_b
Другите планове.. те са като на един най-обикновен тийнейджър...![]()
Мдам, и аз никъде няма да ходя т'ва лято. Егати шайца!Първоначално написано от Baby_b
Ай, бе, мамка му.Първоначално написано от AFT
Ела до Пловдив, за да ме видиш![]()
![]()
![]()
Така ли?!Първоначално написано от AFT
Оо, ми ела тогава някой слънчев ден във 'вероната' до синдикалния дом![]()
![]()
![]()