.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Varna

Moderated:има ли как да разбера дали тя има симпатий към мен

В момента се опитвам да зарибя едно момиченце , ама преди да деиствам по сериозно има ли как да разбера дали тя има симпатий или е загубена кауза ?!!?

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    т.7 от Правилата на форума!
    !!!Неграмотен СъМ!!!
    http://vbox7.com/play:d386e3f1

Еми незнам както си прецениш поразпитай ако имаш мекой познат покрай нея да ти даде инфо....
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Еми незнам както си прецениш поразпитай ако имаш мекой познат покрай нея да ти даде инфо....
    да,тва наистина е вариант.ако пък не става,просто поговори с нея,покани я на кафе и то ще си проличи.ако пък е много срамежлива,кажи и кво изпитваш.опитай.нищо не губиш.поне ще узнаеш истината
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    On the Way of Change
    Какво ще пита за нея ако я харесваш отиваш и веднага се запознаваш ... "Здрасти, май не се познаваме , еди кой си ... ще ми откажеш ли да те поканя на кефанце да науча повече за теб" т.н да не обяснявам как се почва раззговор не си малоумен ще се справиш ... бтв да не те е срам от никой не отиваш да заговаряш момче да излезнеш с него ... така ,че и да ти откажe и да приеме живот е 50/50 ... успех ...

~Dutchman~
    Feel Good, Move Fast, Hold your Future, Forget your Past , Sunlight just to let you know , that everyone knows and you have to let it Go ...

Мега фен Аватара на koalka
    Погледи, усмивка, някакви намеци.

Не пречи да опиташ и без да знаЕш нещо... Може да нЕ е забелязала, че ти имаш симпатий към теб и тя да те смята за "изгубена кауза"
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Трябва да я питаш лично така е най-сигорно. Иначе винаги ще се съмняваш.

Град
    Varna
    За протокола Аз се запознах с нея ся в Skype си пишем на кафенце сме се уговорили и за плаж , ще разбера дали има симпатий Благодаря ви
    !!!Неграмотен СъМ!!!
    http://vbox7.com/play:d386e3f1

Emi mojesh da nakarash nqkoi tvoq priqtel da razpita neinite priqtelii ii taka....
    Ili napravo ti q pitai
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    има един доста стар и изтъркан номер, но също така върши и идеална работа. Номера с протягането. Това че ще сте на плаж е идеално за момента. просто като си до нея уж се прозяваш, протягаш си ръцете и с едната леко я прегръщаш. веднага ще разбереш дали изпитава някакви чувства. има вероятност да си отнесеш шамар , но...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си