Moderated: Това хемороиди ли са и с какво да ги лекувам?
Здравейте аз съм на 16 и съм момиче от няколко месеца много ме боли ануса когато се изхождам,и днес също и ми потече кръв даже.Това хемороиди ли са и с какво да ги лекувам ако са?не мо се ходи по лекари моля ви кажете ми
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
Vazmojno e da badat hemoroidi.....pone ot malkoto info koeto si pusnala.....tova ne epovod za pritesnenie.....Ima antivazpalitelni kremove koito se majat....
Vtorata vazmojnost e t.nar. analni fisuri.....dosta po tejko zabolqvane koeto ot infoto sa6to e vazmojno.....
Otidi na doktor...Nie ne mojem da diagnosticirame online....ne se pritesnqvai tova e ne6to normalno....ne si parvata i nqma da si poslednata....
Може би са хемороиди НО неможем да гадаем! Имала съм такива проблеми и беше супер гадно.Търпях търпях и ме беше срам да отида на лекар, обаче в един момент така яко ме заболя, че през нощта съм ходила до болницата.Така, че отивай на лекар щото после ще стане по шибано...
Може ли малко повече инфо за тези хемороиди и анални физури?Какви са симптомите и т.н.?Защото аз имам нещо като голяма пъпка при ануса и ме боли като я пипам,седя и дори когато ходя .