- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Късият език проблем ли е?
Хм имам проблем, все още не съм се целувала и много се притеснявам. Когато гледам по телевизията и не само, всички са с много дълги езици. Късият език проблем ли е? Преди не обръщах такова внимание, даже не се бях сещала за това, но една приятелка ми се присмя на късия езики каза че няма да мога да се целувам добре. Вярно ли е това?
Това са глупости.
Няма да те пита за размера, я, нито пък ще ти го мери.
Дишай...![]()
Собственост на Canis_Dirus
е ти какъв език искаш да имаш като змия дълъг незнам какво е да имаш малък език
и ми е смешно което си мислиш,но не се притеснявай
Craig David-Walking Away
Нямаш проблеми - предишната ми приятелка беше с къс език - под къс имам предвид, че не можеше да го подаде повече от 1-2 см извън устата си, дори не можеше да ти се оплези като хората, а се целуваше идеално, пък и с други работи, които включват работа с езика се справяше доста добре, така че нямай грижа за тия неща
Spoko we,tva ne e nikakyv problem.Nqma smisyl da se 6a6ka6
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
I az sum taka i mn mi se podigrava setra miПървоначално написано от WaKo
Ina4e s celyvaneto i drygite raboti (
) niamam problemi
![]()
Кви са тея простотии къс ти езика та ти де ще го пъхашв хранопровода на гаджето омггг
Vladoka rulzzz
споко мацко и аз "страдам" от това - къс език
http://www.impulse.bg/nohutywe
те ти тук ме има на пик-а ^^ хаха адски забавно е :РР може да ми е къс езика но никога не ми е пречело пък и не съм задушил ни 1 девойка ... до сега момичетата с които съм бил никога не са се оплакали от това че език-а ми е по-къс на остнаалите ... къс но за сметка на това бърз (повярвай ми в някой ситуации е много по-хубаво да имаш по-къс и бърз език \/ )
![]()
Не,няма да ти е проблем![]()
...it's WilD ObseSSioN...
oh druga rabota osven da se depresirate nqmate li si!Ne e nujno ezikut ti da stigne od slivicite i daje e po-skoro nejelatelno!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
И моя език е мноо къс(не мога да свиря с пръсти нито да правя балони с дъвка и сестра ми ми се подиграваше-като малък некакав лекар не изрязал хубаво тая кожа ,която е отдолу,под езика,и просто немога да го опъвам напред)Бех се леко депресирал ,но с целуването проблеми нямах(и без това при Френска целувка ,тряя само върха на езиците ,а не да си ги пъхате в гърлото![]()
Пълни глупости.Тая пача само те баламосва,за да те засегне.Не й обръщай внимание.
Първоначално написано от _Cuddly_
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
eeeiiiiiiiiiiiii spox pe 4ove4e ne se pritesnqvai kvo kat ti e kas pak moje6 da se celuva6 ni6to ne pre4i![]()
gluposti a tazi koqto ti se e presmivala celuvala li se e nqkoga
ustata taka e ustroena 4e da moje da se celuvate kolkoto i da ti e kus ezika
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата