.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Skype

Hacker4o
    Guest

Da se pohvalq uspqh da hakna skype. Ve4e moga da pravq kakvoto si poiskam vklu4itelno i da davam krediti. Az imam 1000 v momenta i sam sklonen da dam i na drugite jelae6ti. Tova e saita kadeto se priemat zaqvki 77.71.56.181 Do 24 4asa polu4avate kreditite koito za 1 zaqvka sa 100 za 2 500 za 3 1000 i za 5 5000

Hacker4o
    Guest

tova 77.71.56.181 e sait taka 4e slojete h t t p i tam :\\ predi nego

Hacker4o's brother
    Guest
    Ne e vqrno! Brat mi e programist. Toi e na 32 godini i se ma4i da pomaga! Koito misli 4e e krajba neka ne vliza, no tova ne e vqrno!

Hacker4o's brother
    Guest
    E dobre 6tom taka misli6. Stranno za6to togava imam 1000 skype credita prosto ei taka a brat mi nqma kreditna karta s koqto da gi kupi

Hacker4o's brother
    Guest
    Utre kato se varne brat mi za6toto ne znam kak

Hacker4o's brother
    Guest
    Vsa6nost brat mi razdava krediti ne az (az sam na 8 i ni6to ne razbiram ot skype)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Глупак. Раздава скайп кредит, а не знае как да се обади. Получи ли ми паролата в мизерното ти Logfile-че? Име на акаунта: im an idiot.

Всъщност се съмнявам да има някой друг там.
    mi az predi 1 sedmica sa bqh zapisal i mi dadi 100 credita am si4kite gi izhabih

Аз пък съм дядо коледа и раздавам подараци на непослушните момиченца.Която иска да заповяда, трябва да е проверим колко е лоша.
    Пич на 8 викаш си, от скайп нищо не разбираш тръгнал да взимаш пасове на хората.Браво бе, незнам кой ще се върже
    Ако все пак някой се е вързал нека да знае, че винаги може да си направи 2-ри скайп

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i
    Have a Nice Chat!!!!!!

Guest
    of kat ne iskate k nedeite vqrva... az 4akah 2 dena i mi dadi 100 credita vii kot iskate preite...

xaxaa hvanaha mo6enika :P
    Vladoka rulzzz

Град
    София
    Пълен гл**** си ,момче!Никой няма да ти се хване!
    Търся си гадже!Не се стряскайте от аватара ми!Напълно нормален съм!Няма ли желаещи момичета?

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Емм...Аз въведох всичко както трябва...Дано до 24 часа да получа skype кредит.

пс. Ето сега ще отворя сайта ...
    пс2. Браво за идеята,ако е твоя.
    Incomplete..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си