Da se pohvalq uspqh da hakna skype. Ve4e moga da pravq kakvoto si poiskam vklu4itelno i da davam krediti. Az imam 1000 v momenta i sam sklonen da dam i na drugite jelae6ti. Tova e saita kadeto se priemat zaqvki 77.71.56.181 Do 24 4asa polu4avate kreditite koito za 1 zaqvka sa 100 za 2 500 za 3 1000 i za 5 5000![]()
tova 77.71.56.181 e sait taka 4e slojete h t t p i tam :\\ predi nego
Ne e vqrno! Brat mi e programist. Toi e na 32 godini i se ma4i da pomaga! Koito misli 4e e krajba neka ne vliza, no tova ne e vqrno!
E dobre 6tom taka misli6. Stranno za6to togava imam 1000 skype credita prosto ei taka a brat mi nqma kreditna karta s koqto da gi kupi
Utre kato se varne brat mi za6toto ne znam kak
Vsa6nost brat mi razdava krediti ne az (az sam na 8 i ni6to ne razbiram ot skype)
mi az predi 1 sedmica sa bqh zapisal i mi dadi 100 credita am si4kite gi izhabihПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Аз пък съм дядо коледа и раздавам подараци на непослушните момиченца.Която иска да заповяда, трябва да е проверим колко е лоша.
Пич на 8 викаш си, от скайп нищо не разбираш тръгнал да взимаш пасове на хората.Браво бе, незнам кой ще се върже
Ако все пак някой се е вързал нека да знае, че винаги може да си направи 2-ри скайп![]()
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
of kat ne iskate k nedeite vqrva... az 4akah 2 dena i mi dadi 100 credita vii kot iskate preite...
Пълен гл**** си ,момче!Никой няма да ти се хване!
Търся си гадже!Не се стряскайте от аватара ми!Напълно нормален съм!Няма ли желаещи момичета?
Емм...Аз въведох всичко както трябва...Дано до 24 часа да получа skype кредит.
пс. Ето сега ще отворя сайта ...![]()
![]()
![]()
пс2. Браво за идеята,ако е твоя.![]()
Incomplete..........