Цитирай Първоначално написано от Анонимко
факта който ме кара да мисля така е, че през тези 3 години аз знам не за всички но за чат от момичетата с които е бил без да съм искала съм го арзбирала просто са идвали и са ми акзавали.. признавам през това всичкото време и аз залитах на ляво и дясно но винаги когато съм го виждала нещо в мен е търепвало.. често се сещах за него и ми се е искало думи които чувам от разни хора именно той да ми ги каже.. за чувствата съм.. той е наясно с мойте чувста... онази вечер когато всъщност ме изпрати ми прати няколко сексуални намека и това ме кара да си мисля тези неща.. не че и аз не бях на тази вълна но може би избърза... и именно това ме кара да мисля че той иска точно това от мен
ами това,че е бил с други момичета,все пак той не може да се обрече на пълна самота.но щом другите хора са казвали,че те обича,може би е вярно.по-добре поговорете дали наистина те обича и при евентуална връзка какво ще търси в нея и какво очаква от теб.ако му обясниш,че е все още рано и ще прибързате със секса,ако наистина те обича,той би те разбрал.просто се уточнете и така ще бъде най-добре за двамата.