.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Guest

Moderated: Oт известно време са ми се появили доста пъпки

Здравеите , от няколко дни следя форума и ми е доста интересен .... та към въпросът ми ...от известно време са ми се появили доста пъпки по гърба , по лицето имам тук таме ама не си личат много , ама по гърба са доста и то наситени някак си , та въпросът ми е много ли е грозно на плаж примерно като видите някои с такъв гръб ... ? уж се мажа ама нищо...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Еми ти сама знаеш,4е не е хубава гледка.Моя съвет е да не ги стискаш 4е може да остане белег и да смениш крема ако този ве4е не ти помага -има 1 крем "биле" евтин е около 5 лв. и помага (не обещавам нищо,но на мен помогна).
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    В страната на чудесата
    Dalbok piling na garba sas 75% glikolova kiselina.....
    Premahva vs po garba no 2 sedmici nikakv plaj hidratanten krem kakto i 6te isglejda6 vse edno si lejala na plaja 2 dni...efekta e kato ot izgoreno.....ne e bolezneno.....efektivno e
    Uspeh i da kje6 kak se ravivat ne6tata

Град
    Berlin

Re: Moderated: Oт известно време са ми се появили доста пъпк

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравеите , от няколко дни следя форума и ми е доста интересен .... та към въпросът ми ...от известно време са ми се появили доста пъпки по гърба , по лицето имам тук таме ама не си личат много , ама по гърба са доста и то наситени някак си , та въпросът ми е много ли е грозно на плаж примерно като видите някои с такъв гръб ... ? уж се мажа ама нищо...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Продължавай да ебеш мацките в гъза и ще имаш още пъпки

Мега фен
    Град
    София
    Ми кофти е ,но може би няма сички да се фокосират точно в гърба ти...!Мажи ги с нещо...пък ,ако не минават просто си пусни косата...ако е дълга де!
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си