.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 124
    На Bill Blass ми харесаха някои неща от колекцията Пролет/лято 2007, а именно:

На Chanel колекцията е много добра-цветовете са по-неутрални, а моделите по-семпли:

А тази рокличка ме очарова много

MaxMara имат също добри модели, като например тези:

На колекциятя на Valentino, гледам, заложено е на рокли, които много ми допадат...

А по тези панталонки колко въздишам...

Друга възхитителна колекция е тази на Giles. Вижте само за какво говорим:

И искам да помоля хората, които имат нещо против висшата мода и коментират колко била зле, просто да си замълчат... толкова ли е трудно...

Пропуснах Lacoste... Ако ми кажете сега, че това е грозно... не ви имам за хора...

Ето и други модели:

Ето и мъжка мода.
    Започвам с Fendi.

Valentino, може би ми допадна най-много:

На Prada няма да слагам, защото реакциите ще са същите, както тези към моделите на Гучи...

Armani. Страхотна е колекциятя:

A Couture? Май го забравихме?

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от CoBRaSTyLе
    A Couture? Май го забравихме?
    Нее, в никакъв случаи, просто най-хубавото за накрая . А и винаги котур колекциите се представят доста по късно от Ready-to-wear.
    Аз ще сложа снимка но все ощe не, а и излизам след малко.

А и CoBRaSTyLе сега ти видях предишния пост доста от нещата, които постна ми харесват и колекциите маи вкуса ни съвпада

На Шанел последната рокличка и аз я постнах и на мен много много ми харесва а и имаше якенце от същата материя в което се влюбих ( аз постнах снимка )
    И от ролекцията на МаксМара ми харесаха роклите от типа като тази на Хилари Рода(първата) а и Валентино ест. и Джаилс също най-вече роклите със изпринтираните синджири и т.н. а и тази

От там тръгна тази тенденция със шарките синджири, и последната рокля също ми харесва!
    I am the substance and the one who has no substance.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CoBRaSTyLе
    Valentino, може би ми допадна най-много:
    Любим ми е.

Може аз да съм сбъркана, но тези неща не ми харесват изобщо...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Град
    i`m lost (;

Resort 2007 by Chanel
    Стахотни модели и красиви аксесоари.Само това мога да кажа.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Дам... Висшата мода не се възприема от всеки. Пък и повечето неща не са за всекиднението...

Valentino:

Antonio Berardi:

Elie Saab:

Тези ги намирам за доста сладки...

Доста ефектни неща на John Galliano:

Кой говори за всекидневие? Просто собствени предпочитания - детинско е да се отсича, че ако някой не харесва нещо, което ти харесваш, значи просто му е трудно да го възприеме.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Canada/Sf
    Мхм всеки със предпочитанията си.

От Шанел Резорт гладиаторските сандали са хубави !

А снимките от Валентино, Ели Сааб, Антонио Берарди и Джон Галиано са от колекциите от миналото лято.

Емануел Унгаро

Емилио Пучи

Попринцип не съм луда по ярки цветове и разноцветки, но по начита по който Емилио Пучи(на които дизайнерът е Матю Лилямсън де) ги съчетава и със шарките/принтовете си мисля че го прави добре, а и къщта е известна със това.

Полини

Guest
    bqh vpe4atlena ot kolekciqta prolet lqto 2004 na versace moje bi i to4no togava mi stana edin ot liubimite. vsa6tnost ot versace nai mn me vpe4atlqvat roklite.
    tuk e momenta da popitam tezi koito znaqt koq godina donatela versace zastana na 4elo na firmata za6toto ne sledq mn vnimatelno no zabelqzvam promqnata na stila i me interesuva to4no koq godina e stanalo za da vidq dali sam go osetila pravilno
    sa6to taka mn me vpe4atlqva cavalli kolekciqta spring summer 2007 e naistina mn dobra i sveja

Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    bqh vpe4atlena ot kolekciqta prolet lqto 2004 na versace moje bi i to4no togava mi stana edin ot liubimite. vsa6tnost ot versace nai mn me vpe4atlqvat roklite.
    tuk e momenta da popitam tezi koito znaqt koq godina donatela versace zastana na 4elo na firmata za6toto ne sledq mn vnimatelno no zabelqzvam promqnata na stila i me interesuva to4no koq godina e stanalo za da vidq dali sam go osetila pravilno
    sa6to taka mn me vpe4atlqva cavalli kolekciqta spring summer 2007 e naistina mn dobra i sveja
    А аз от Колекцията на пролет-лято 2005 и от тогава се влюбих във Версаче и до сега ми е #1 любим дизайнер.
    И да роклите са неповторими!
    Ами Донатела застана на чело на къщата след као убиха Джианни през 1997 и първата и колекция беше през 1998, която беше Котур колекция.

Град
    Canada/Sf
    adidas_mirela изв като слагаш снимка неща, които харесваш можеш ли и да напишеш, кои дизайнери са, щото все пак темата е за дизайнери и колекции.
    И снимката на подписа ти е ужааасно голяма, ако искаш може да ти я resize-вам??

Колекциата на Ланвин за този сезон Много ми хареса - роклите най-вече, а преди Ланвин никога не ми беше правил впечатление.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    В момента има Elie Saab weekend по FTV, затова смятам на сложа снимки от Spring 2007 Ready-to-Wear by Elie Saab.Моделите са изключително нежни и елагантни.Но преди всичко-златни! Както виждате златото е модерно и в уличната мода, но моделите на Сааб са далеч от кича и пошлостта. Винаги съм харесвала работата на този дизайнер и мисля, когато ми дойде време за бала да взема от него някоя друга идея.
    Ето и снимките:

части от мен

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Един пост не много по темата
    Много я харесвам /темата/.Влизам тук и се наслаждам на изкуството, наречено мода. Гледам снимките и просто им се радвам.
    Надявам се да продължи да е 1-ва страница [-o< .

части от мен

ALLIE
    Guest
    aa 15-tata roklia e strahotna naprao se vliubih
    kolekciata naistina e mn dobra roklite sa stra6no iziskani, edinstvenoto koeto ne mi haresa e 4e vs sa v zlatno

Град
    Canada/Sf
    Дам и аз много харесах златната колекция на Ели Сааб, както като цяло го харесвам като дизайнер, винаги звездите се обличат във негори рокли на червения килим.

И пролетната колекцията на Ендрю Гн ми направи впечатление - обожавам сребърното най-вече както е комбинирано тук..

Много хуваба колекция, много хубави силуети..

allie
    Guest
    9, 10, 11 sa naistina mn hubavi
    stila na Elie Saab mnogo mi dobada a v srebyrnata kolekciq po gore roklite bqha naistina mn krasivi. ama za6to vs tr da e v srebyrno i v zlatno nz vinagi mn sa me drazneli tesi niuansi kogato vs e v tqh. ina4e kato sa po malko stava

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от ALLIE
    aa 15-tata roklia e strahotna naprao se vliubih
    kolekciata naistina e mn dobra roklite sa stra6no iziskani, edinstvenoto koeto ne mi haresa e 4e vs sa v zlatno
    Мдам, и мен не ме радва т'ва злато. Иначе дизайнерът е уникален.

allie
    Guest
    aa mn sym se zaribila po elie saab i 4etoh kak e stanal dizainer be6e mi mn interesno ako ste popadali na dr takiva istorii za tova kak izvestnite dizaineri sa se izdignali slojete tuk nz dali tuk e mqstoto ili dali ne se otklonqvam mn ot temata ama mi e interesno

Град
    40 Miles from the Sun
    Къде си го прочел/а?

allie
    Guest
    ami v oficialniq mu sait ima malko i 4etoh v edin dr sait na koito ve4e zabravih imeto

Guest
    kakvo ozna4ava kotur i pret a porte

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си