.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 124
    Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    AFT то в интернет-а можеш на намериш на абсолютно всички дизайнери биографиите и изториите на дизайнерските къщи.. В гугъл ако търсиш, на на анг де.. и да има и в официалните им сайтове.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvo ozna4ava kotur i pret a porte
    Ок значи обикновенните сезонните колекции на топ дизайнерите се казват Ready-to-wear което на френски е Pret-a-porte a ексклузивните колекции се кават Хаут Котур(Haute Couture) и само броени дизайнери от цялия свят правят такива колекции главно само френски къщи (оригинално е започнало в Париж в средата на 19-ия век) и в момента официалните Котур къщи са 13 , преди са били и повече, но някои са спряли да правят такива колекции. Но Котур колекциите са толкова ексклозивни защото материите, които изпозват са невероятно скъпи, качесвени и най-добрите в света и главно всичко е шито на ръка, с изключителни детайли и са най-скъпите дрехи в света.За да могат къщите да произвеждат такива колекции трябра да се съобразяват със големи стандарти и за това има само няколко...
    I am the substance and the one who has no substance.

RQ

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    хммм...един въпрос-а като толкова се прехласвате по модата,въобще някога купували ли сте си маркова дрешка и колко пари сте похарчили?
    Похарчвал съм доста пари за " модни дрешки " !!! Имам доста ризи на Hugo Boss, чехли " Prada " и какво ли още не ... имам и един костюм на Dolche чист оригинал, подарък от баща ми, който струва 30 000 лв ... имам многоо тениски на Tommy Hilfiger и Tom Taylor ... Не ми говори за мода ...

Иначе от модните дизайнери уважавам, най-много Dolche и Cavalli !!! Но предпочитам българските : Парушев и Drago & Rado ... комбинацията между два цвята най ми харесва ... примерно ... бяло и синьо, или някакъв по искрящ цвят като розовото със бежов панталон ... бижу Айде от мен
    ... k33p w@lkinG ...

Град
    Canada/Sf
    Като казваш, че толкова уважаваш Долче е грях че не можеш дори и да го напишеш правилно... Dolce.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Е вече се задават тенденциите есен-зима
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Liz
    Ок значи обикновенните сезонните колекции на топ дизайнерите се казват Ready-to-wear което на френски е Pret-a-porte a ексклузивните колекции се кават Хаут Котур(Haute Couture) и само броени дизайнери от цялия свят правят такива колекции главно само френски къщи (оригинално е започнало в Париж в средата на 19-ия век) и в момента официалните Котур къщи са 13 , преди са били и повече, но някои са спряли да правят такива колекции. Но Котур колекциите са толкова ексклозивни защото материите, които изпозват са невероятно скъпи, качесвени и най-добрите в света и главно всичко е шито на ръка, с изключителни детайли и са най-скъпите дрехи в света.За да могат къщите да произвеждат такива колекции трябра да се съобразяват със големи стандарти и за това има само няколко...[/b][/color]

Guest
    b] момента официалните Котур къщи са 13 , .
    i koi sa vsy6tnost tezi 13 ky6ti

Град
    Canada/Sf
    момента официалните Котур къщи са 13
    i koi sa vsy6tnost tezi 13 ky6ti
    Шанел,Диор,Живанши,Валенти о,Армани,Аделин Андре,Кристиан Лакроа,Франк Собие,Ели Сааб,Жан Пол Готие,Емануел Унгаро,Жан Лоис Скере.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Temata naistina e strahotna! =D> ako znaeh kak se slagat snimki shtqh da sloja dosta i az sam fenka na tezi neshta ama sam malko glupi
    Next Time I`ll be True...

Град
    Canada/Sf
    Ето и още снимки от колекциите от Пролет-Лято 2007 в HQ(high quality).

Долче & Габана

Бърбери

Люела

Стела Макартни

Ралф Лорен

Селин

Диор (изненадваща колекция, която всъщност може да се носи)

И да знам, "прическата" на моделите е доста грозна.

И във памет на Джанфранко Фере, които почина през Юни от инсулт..

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1060236

Скоро ще приключвам със снимките от Пролет-Лято 2007, и ще почна със Котур колекциите... Ако някои иска HQ снимки на определена колекция да казва, ще потърся..

Guest
    Liz, четох, че тази есен и зима на мода са пуловерите. Би ли могла да намериш снимки на някои колекции?

Град
    Canada/Sf
    Liz, четох, че тази есен и зима на мода са пуловерите. Би ли могла да намериш снимки на някои колекции?
    Да, но кои? Или искаш на потърся, точно кои дизайнери се концентрират на пуловери ?

Guest
    Да, но кои? Или искаш на потърся, точно кои дизайнери се концентрират на пуловери ?
    да

Не разбирам от мода, не се обличам по най-новите тенденции, нямам такива скъпи дрехи, допи незнам имената на кой знае колко дизайнери, но има един човек, който ми е направил страхотно впечатление и това е Elie Saab. Не съм видяла нещо лошо от него. Всичко е просто божествено! Направо и с отворена уста съм гледала негови модели.
    Be happy,that's my secret

Град
    Canada/Sf
    Ок Гост ето и някои снимки

Майкъл Корс

Андрю Гн.

Бехназ Сарафпур

Кармен Марк Валво

Чадо Ралф Ручи

И после още снмки ще сложа..

И Impulse Ели Сааб има великолепни творения всичките му колекции са невероятни, тои е кралят на роклите, винаги звездите носят неговите рокли на червения килим..

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    da vi sera na temata
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

мноо ми е интересно колко то вас си купуват тея неща от марковите магазини

Мега фен Аватара на Blab
    Аз лично гледам тенденциите и ако нещо ми допадне си търся подобно, не хвърлям грешни пари, защото знам че нося дадена дреха само 1, максимум 2 сезона...
    Плетени чанти(едни шарени на Бенетон ми допаднаха), жилетчици(възкъси с по 1 или без копче), боти на Buffalo, плетена рокля без ръкави и цигански гривни - на това съм се спряла за есента...о, и едно кожено якенце, но още се колебая.

Град
    Canada/Sf
    Темата умря
    Нищо

Та приключих със снимките от Пролет-лято 2007 Rtw, жалко че отмина сезона, имаше много добри колекции..добът моден сезон.

Сега ще постна и снимки от пролет-лято 2007 Haute Couture

Шанел

Ели Сааб

Зухаир Мурад

=D>

Като имам време ще сложа още снимки от Couture колекциите

аз обожавам модата и винаги се водя по нея колкото и глупаво да звучи но да такава съм аз една разглезена принцеса която гледа да изглежда красива и да създаде добро впечатление да такава и не ме е срам да го призная по добре отколкото да лъжа нали така.имам доста любими модни къщи например Шанел Диор Версаче и Ели Сааб имат невероятни дрехи и винаги са страхотни не са кой знае какво но са супер луксозни стоят много хубаво

Град
    Canada/Sf
    И продължение на Пролет-Лято 2007 Couture колекциите..

Живанши

Тази колекция е много различна от другите - детайлите, формите са невероятни и и понятието на тази колекция е много съвременно.
    И видео за модната къща на Живанши и тази колекция
    http://www.youtube.com/watch?v=96qpuF3Y-vU

И пак към елегатното,шик, нежно и красиво
    Валентино

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Евала за темата !!!!!
    Значиии като увод искам да кажа,че моите абсолютни фаворити са Джон Галиано,Карл Лагерфелд и Ели Сааб Но попринцип се прехласвам по всичко ..... Всеки детайл от всяко ревю има своя замисъл...има свой стил,идея и красота.Засега ще постна снимки на модели от любими колекции през годините..Предимно Хот Котюр (Възхищавам се на творенията за Хот Котюр!!!!)Но ще постна и любими неща от Ready-To-Wear

Chanel 2006 Fall Haute Couture

Lily Donaldson е облечена в неотразима рокля!!!
    Любими моменти от Dsquared2 Fall/Winter 2006 RTW

Любими моменти от John Galliano Fall/Winter 2006 RTW

Сега имам малко работа.. по-късно ще пусна някои интересни неща от нови колекции Там има мноооого за обсъждане

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Я... Има доста интересни моделчета от показани. Със сигурност ше изкопирам нещо...

Град
    Canada/Sf
    И някой колекциите от Есен/Зима 2007/08, който ми харесват.

Люка Люка

Баджли Мишка
    Харесват ми дънките

Обожавам Роклите

Майкъл Корс

Град
    Canada/Sf
    И още т Есен/Зима 2007/08

Балмаин

Клои

Диор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си