- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модата - Дизайнери, Колекции...
Първоначално написано от Liz
Моля, продължавай, че elle.com не ми се отваря, пък все не мога да ги хвана по FTV (нямам и много време за телевизия..).
![]()
И elle и style нямат високо качество снимки
На кои дизайнери искаш на сложа още??
I am the substance and the one who has no substance.
Еми, то аз само за elle и style знам.Добре, кажи ти откъде ги гледаш, та да си ги гледам сама и да не те тормозя.
![]()
А иначе .. хм, деа знам, на които ти решиш. Elie Saab, Dior, Chanel .. абе, Бети, просто ми пиши в скайп или майспейс откъде ги гледаш ;] ( аз бях пепеляшка от бгтийн, ако не съм ти споменала).
Какъв ти беше скайпа?Първоначално написано от AFT
Ами тия снимки ги взимам от един моден форум (най-големия моден форум в нет-а и хора който всъщност работят в индустрията са потребители даже има и някои топмодели, който пишат, но рядко..) thefashionspot.com е форума обаче само със покани може да се регистрират хора.
Емии, то на мен не ми трябва да се регистрирам, защото мога да гледам темите и без това, нали? Скайп -> ЛС.![]()
нито един парцал от тези тук не ми хареса
може би защото стилът ми на обличане е много по различен!
Абе, баш парцали не са.Първоначално написано от ~egoistiC
Много ясно, че няма да се обличаш така.
1. Не можеш да си го позволиш.
2. То т'ва не са дрехи за ежедневието о_O
3. В България ако излезеш така, ще те помислят за луд (кретени).
![]()
Нали страхотни са![]()
На мен лично и колекцията на Шанел ми хареса изключително много, за разлика от Долче & Габана![]()
Ъм обърках сеГоворех за пролетната колекция на Шанел
Онази, дънковата
![]()
И тази на Долче и Габана за пролет/лято 2008 не ми е харесала.![]()
Обърквам се те сега пуснаха пре-фол колекциите![]()
Версаче,Долче и Габана,Елие Сааб
Версаче винаги ще са си класика. изчистени линии и ултра модерни,много ги харесвам.
Ди енд Джи са големи новатори. харесва ми,че са едновременно малко урбан но и много класни. роклите като ризници вече са ми като фетиш. мъжките им колекции също са адски яки.
Елие Сааб е най-добрият дизайнер на вечерни рокли,просто е Но1 за мен. но Прет-а-порте-то му куца малко...
п.с. някой има ли представа колко струва една рокля в бутиците на Версаче и Долче в София?
Някой да знае откъде мога да си сваля Шоуто на Виктория Сикрет за 2007 година?
О да пролетната Колекция на Шанел е ужасна, със американскоро знаме на дрехите и дънковите облекла, и какво ли не, имаше много малко неща, които ми харесваха от тази колекция.
А и на мене на Долче и Габана и Д&Г двете колекции вобще не ми харесаха.. Като цяло за пролет/лято 08 има много лоши колекции, и дизайнерите, който са по-нейзвестни от тези имат по-добри колекции.
Ето още и от Есен/Зима 07/08 (Щото все още е зима) и след това ще запчнеме със пролетните колекции..
Оскар де ла Рента
Валентино
Селин
И една от любимите ми колекции за зимата на Алесандро Дел Акуа
И на Емануел Унгаро също ми е любима
![]()
И естествено да не забравяме магията на Александър Маккуин
За който не е запознат със Ели Сааб и/или се интересува.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=quJoLm7GQJw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m2l0F4SKpac[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iKyXbcgtmOM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WjkgWGgQfc0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j5d1e2EIUaQ[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lnYqqYFX2Ao[/youtube]
Колекцията на Ели Сааб есен/зима 2008 е повече от невероятна![]()
![]()
![]()
Не е лоша, но наистина ли така мислиш? За мен лично, през годините той е имал много по-невероятни.
Та кои са ви любимите колекции от Пролет/Лято 08?
Dior Haute Couture![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами от Ready-to-Wear ? Снимки![]()
izkluchitelno grozni, posredstveni i izchancheni drehi.
za manekenkite da ne govorim...
mnogo vajno s kakvo shte si oblechen ili kakvi obuvki imash
kakvo promenq vsichko tova?
bezsmisleno e da se hvyrlqt vreme i pari za edna dreha, koqto, estestveno sledvashtiq mesec shte zahvyrlish zashtoto veche nqma da e moderna
I tova Le Chateau kyde e? Tuk ima edin takyv magazin deto e prosto koshmaren...
Zaradi takiva typaci dizaineri ne moga da si namerq normalna chervena riza tri meseca! Shtoto sega e moderno da izglejdash zle... taka i drehite ti.
![]()
Първоначално написано от Bolt_f
Първо дизайнерите не са тъпаци!Защото ако ги нямаше тях сега щяхме да ходим...незнам с какво...може би по-зле и от първите хора.Ами явно не търсиш достатъчно добре...или ако си толкова отворен си направи сам по твоето виждане за червена риза! Както каза авторката темата е за ценители на модата и красотата,а не за някакви първенюта които понятия си нямат от това изкуство! Така,че твоята незаинтересованост и некомпетенция не ни интересува!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Вероятно не предполагаш как модата влияе и се отразява на живота ти.Първоначално написано от Bolt_f
Дрехите не са грозни - и ти ги носиш същите.
Просто няма накъде.
Пък и класиката винаги е на мода. Някои хора имаме стил и вкус.
Да се интересуваш от мода не означава да се обличат с "най-модерните" дрешки. Смисъла на модата е да даде възможност на всеки сам да избира начина, по който изглежда. Затова и има толкова много дизайнери и модни къщи. И те всички предлагат своите виждания за дадения сезон.
Няма смисал да се спори на този предмет, това отдавна съм го разбрала, различни хора имат различно виждане и то модата е нещо което се възприема по различен начин. Това че ние я виждаме по артистичен начин не значи че другите така я виждат, за някои хора на края не деня това е пулна глупост и няма никакво значение, и разбирам това.
Както и да е, по темета.. някои от любимите ми колекции от Пролет/Лято 2008
Бърбери
![]()
Аве, маааалко се изхвърляте. Светът би оцелял преспокойно и без мода. Друг въпрос е, че е приятен начин да се поглезиш. И модата в най-чистата си форма не е изкуство. Това е главно бизнес. При създаването на една колекция има повече сметки и изчисления на приходи и разходи, от колкото креативна дейност. Изкуството носи идеята за самодостатъчност - само по себе си то би трябвало да е единствено форма на себеизразяване. Модата се прави с цел да се продава и да носи финансови приходи. Всъщност именно това намирам за много привлекателно - колко доходоносна може да бъде суетата.Първоначално написано от Carmen_Kass
Иначе, естествено, имам любими къщи...въпреки че винаги съм способна да раздавам критики.Blumarine са винаги много свежи:
Dsquared2:
А иначе...Lanvin:
Ferre, до 2006-7...сега нещо не могат като хората да си relaunch-нат марката...
![]()
Защо модата да е тъпа? Това, че не я разбираш (както и аз) не означава, че е такава.
Въпреки, че има някои попадения, които страшно много ми харесват.
Веднъж така стана, че попаднах на някакво ревю, не зная на кой дизайнер, но беше дрехата беше просто адски смешна: като рокличка, сякаш плетена, но със огромно... поло ?... така че закриваше цялата глава на манекенката (буквално). И при всяка нейна стъпка, това нещо се клатушкаше все едно ще падне всеки момент.
Никога не бих облякла такова нещо, независимо по какъв случай.
Но да, като цяло модата е интересна - виждаш изкривените представи на даден човек, за това как една дреха да бъде неустоима. Просто не е за мен.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...