.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 124
    Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf

Модата - Дизайнери, Колекции...

Тази тема е за почитателите и ценителите на модата.. Истинската международна мода... Висша мода а и Haute Couture.

Кои са ви любимите дизайнерски къщи? Защо?
    И кои са ви либимите колекции за този сезон?Какво най -много харесвате в тях?
    И коя ви е любимата колекция на всички времена и кой сезон беше най добрия ?
    Слагайте мн снимки .

И ако не се интересувате толкова няма смисал просто да се изреждат имената на дизаинерските къщи, а и не искам да има никакви спорове относто "фешъните" или "снобове, робове на марки и т.н." тази тема не е за това а просто за ценителите на модата, тези които наистина се интересуват от дизаинерите и колекциите да обсъждаме и т.н.
    I am the substance and the one who has no substance.

Град
    Canada/Sf
    Хм добре аз ще започна, значи на мен Версаче ми беше първият любим дизайнер, влюних се в една от колекцйите им и от тогава все още до ден днешен ми е най-любимата къща, обожавам как дрехите им винаги са елегантни, но не-прекалено в същото време пак има тенденции във тях, и като цяло са много луксозни дрехи, великолепни.
    Ето и снимки от колекцията им от Пролет/Лято 2007 като цяло имало е колекции от др сезони които пожече съм харесвала П/Л 2006 и 2005 най-вече, любимата ми колекция на всички времена впрочем, но при всички положения не бе6е ло6а колекцията от този сезон.

Други от любимите ми дизайнери са Гучи и Роберто Кавали,Емилио Пучи, Алесандро Дел Акуа.. Емануел Унгаро, има и други, които ми харесват. Не винаги много зависи от колекциите им не винаги ми допадат. Но като цяло..
    Но за тях ще говоря и сложа снимки друг път.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Дам.. Комбинацията черно и бяло е доста актуална.

Черно и бяло на точки също е доста класическо, пък и модерно...

Малко Viktoria`s secret:

Малко голи рамене:

Пък по тези неща на Валентино ми останаха очите.(мисля да се сдобия с някое от тях)

Панделкиииииииии

И малко обувчици:

Град
    Canada/Sf
    Дам колекцията на Валентино беше много хувава - елегатна и женствена, една от най-добрите от дълго време И гримът също, най-накрая моделите не изглеждам като зомбита, както със грима, които имаха в предишни сезони.

И изв като слагаш снимки може ли моляте да слагаш и имената на дизайнерите

На първите 2 снимки незнам кои са дизайнерите, но на другите 2 са Костело Таглиапиетра и Маландрино.

И от колекцията на Роберто Кавали пролет-лято 2007

(Клик)

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    хммм...един въпрос-а като толкова се прехласвате по модата,въобще някога купували ли сте си маркова дрешка и колко пари сте похарчили?
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    хммм...един въпрос-а като толкова се прехласвате по модата,въобще някога купували ли сте си маркова дрешка и колко пари сте похарчили?
    [color=gray][b]Хмм знаех че този въпрос ще бъде зададен, и отговорът е не, но от висшата мода и топ дизайнерите се взима инспирация - за цветове, материи, кроики, модели,аксесоари и т.н. които съчетаваш със собствения си стил, а други марки взимат вдъхновението си от там, от там се почва всичко, и не е казано че за да харесваш и да си почитател на модата и дизайнерите трябва задължително да копуваш такива дрехи, все пак повечето хора не могат да си позволят, всяко едно нещо струва холяди лева.
    Пр. тук има 1 магазин които се казва Le Chateau и е любимия ми магазин, защото много от дрехите им са вдъгновени от топ дизаинерите.
    Това е от колекцията на Версаче

А това е от Le Chateau

И

на Версаче роклята струва

Град
    40 Miles from the Sun
    О,Бети,как си?

Elie Saab - Spring 2006 Haute Couture
    http://www.elle.com/collections/7963...elie-saab.html => цялата колекция.

Преди няколко седмици гледах по FashionTV една колекция на D&G и въобще не ми хареса.На всичкото отгоре дрехите бяха и тясни и моделите едвам-едвам ходеха.Само си гледаха в краката и си личеше,че се притесняват да не паднат.Дори Наташа и Жизел ходеха като патета.Жизел закри ревюто ...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Интересувам се от мода от сравнително скоро.Гледах доста колекции по FTV, но си харесах Chanel Spring/Summer Ready-To-Wear 2007.За жалост не мога да намеря снимки.Допаднаха ми и колекциите на Fendi Fall/Winter 2007/2008 и тази на Viktor&Rolf, по-точно Spring/Summer 2007.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Canada/Sf
    AFT добре Ти Фърги ли си от бгтиин?

И колекцията на Ели Сааб е от 2006-та но е една от много добрите му и винаги много ми е харесвала.
    А за Долче и Габана аз попринцип не им харесвам колекциите ( 2005-та много ми харесваха) но имаше някои интересни елементи в облеклата и да всички модели имаха затруднение да ходят в тези рокли дори и великата Жизел ха, а тя най-накрая пак да се появи във ревю след толкова мн време (м/о тя напусна ВС).

aLL|aLoNe и на мен (изненадващо) много ми хареса колекцията на Шанел а и Фенди те ми бяха едни от любимите за този сезон Карл Лангерфилд наистина се справи много добре.
    Ето някои снимки на нещата които ми харесаха
    Шанел

(Клик)

И Фенди

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Тези последните манекенки са много грозни

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Liz
    AFT добре Ти Фърги ли си от бгтиин?
    Ноуп,аз съм нейната приятелка ... ник - името на едно момиче от една приказка ...

Хм,Джесика Стам все повече и повече ми харесва.
    Цитирай Първоначално написано от elle.com
    Oh, young love … Supermodel Jessica Stam had a hard time separating work and pleasure last Monday night. In Times Square shooting the fall DKNY campaign, the refrain of the evening was "Where's Jessica?" as she kept disappearing into her trailer where she was stealing away for moments with her new squeeze DJ AM. "They were constantly making out," an on site spy told ELLE.com. With spring finally in the air, who can fault them?
    => http://www.elle.com/TheWeekInFashion...l-27-2007.html

http://www.ftv.com/online/page.php?P=741&id=24118

lubimiqt dizainer mi e valentino. tazgodi6nite kolekcii ne mi dopadat.
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    I love Moschino
    И една колекция Пролет Лято 2004 ОБОЖАВАМ вярно, че е стара, но от нея 2 рокли просто ме завладяха sorry, нямам снимки в момента

Наскоро попаднах на списанието "Fashiontrend" отпреди 2години иии забелзвам, че много мотиви, които са излезли преди няколко години, едва наскоро навлязаха в България, като ретро стила - широките токчета, които се свиват, високата талия (която още не може напълно да се наложи тук), онези ужасно големи деколтета - острите - които се носят без сутиен...не знам дали правилно обеснявам. Това ми е направило впечатление.

Може ли снимки от последната колекция на Moschino, че напоследък съвсем не ми остана време да сляда колекциите.
    Харесвам и D&G, La Perla с изящното си белио, Valentino,Dsquared2, ANNA MOLINARI

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Бети?
    Коя е Бети? И аз съм Бети. Яяя адашка...

Колкото до въпроса дали си купувам такива дрехи. Ами не точно. Взимам модела и си го правя по поръчка. Добавам някой елемент, махам нещо, сменям цветове. Не е казано, че трябва да е едно към едно.

В този пост мисля да наблегна на аксесоарите.

Напоседък големите цайси са доста нашумели.
    Valentino sunglasses:
    Тези с тази пеперудка доста ми допадат.

Chanel Sunglasses:

Armani belt:

Град
    Canada/Sf
    malka_sladuranka аз съм Бети

sineoka_kukla дам ретро стила отдавана дизайнерите почнаха по него да си праваят колекциите, тук като цяло се наложи чак миналата година, аз много харесвам обувките, за високоата талия - не мисля че би се наложила категорично никъде просто защото не би стояла добре на повечето жени, седи добре предиммно на момичета с тела като тези на моделите.
    И радвам се че и други се интересуват от мода и дизайнери . Аз също харесвам Ана Молинари.

За колекцията на Moschino
    Пролет/Лято 2007
    http://www.style.com/fashionshows/co...thumb/MOSCHINO
    И Есен/Зима 2007
    http://www.style.com/fashionshows/co...thumb/MOSCHINO
    Определено имат някои добри дрехи

И някои снимки от пролетната колекция на един друг мои любим дизайнер Алесандро Дел Акуа

Град
    Anfield
    мъжка мода що не покажете ?

Град
    Anfield
    ти, ако гледаш мъжете - ок. на мен дрехите са по-интересни.

Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    мъжка мода що не покажете ?
    Щото само момичета бяхме тука :P
    Но Ок

Версаче пролет/лято 2007

Алесандро Дел Акуа

Келвин Клаин

Гучи

Никога не съм виждала мъж да носи толкова къси панталони

абе сичко хубуу, ама половината от дрехите не стават за улицата. требе да си луд да облечеш такова нещо,сички ще ти се смеят

Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    абе сичко хубуу, ама половината от дрехите не стават за улицата. требе да си луд да облечеш такова нещо,сички ще ти се смеят
    Висшата мода не е за улицата

Ааа късите панталони са за Лунатрика

Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от CoBRaSTyLе
    Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    Висшата мода не е за улицата
    Мх-хм, поне не всичким, взимат различни елементи и се съчетават със облеклото ти.
    Въпреки че мн от нещата които постнах могат да се носят ест , не за всеки ден, но могат.

Имам въпрос - къде отидоха мъжете!!! Как може мъжете да се обличат в женски дрехи?

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Това не е лошо.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Това е добро, но без манекенката.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ХАХаХГААахахаха. Яко се посмях с тия 'мъже' мухахаха, кой от кой по-големи пръчове и гейски физиономии. " =D> " Даже единият от тях - с нек'ва розова риза беше вкарал ебати и мутрата, тип "ЪЪЪЪ! Кой ми бърка в контакта?! " Жалка работа. Ма е и смешно.

Висшата мода не е за улицата Wink
    Разбира се, че не, за Бога!!! Тя е за кофите.

Град
    Canada/Sf
    Тази рокля на Бърбери мнооогоо ми харесва нз защо но ми беше любимата рокля от всички колекции от П/л 2007. (а и мн харесвам обувките)

Гучи

Алберта Ферети

Guest
    liz,
    v tazi kolekciq na gu4i naistina ima nqkoi mn dobri popadeniq imaiki vpredvid 4e ne mi e liubim dizainer
    naistina mn mi haresaha drehite na 2,9,13,14 snimka
    nz za6to no tozi tip banski koito e pokazan i tuk nikoga ne sa mi haresvali v dolnata 4ast stoi mn stranno a e dosta 4esto sre6tan model po kolekciite vis6a moda. spored men stoi dosta grozno na tolkova klio6tavi modeli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си