- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модата - Дизайнери, Колекции...
Modata po absolutno nikakyv nachin ne se otrazqva na jivota mi, hahaha. I vsyshtnost, ako nqmashe moda, sega nqmashe da ima i stada s ovce. Vyrvish po ulicata i gi gledash vsichki s ednakvi obuvki, ednakvi cvetove, ednakvi chanti, bluzi, pantaloni... no vsichki, samo za da sa moderni, oblichat kakvi li ne parcali koito dori sami ne haresvat...Първоначално написано от aLL|aLoNe
Hubavo de, ot vsichki teq snimki tuka... Vissha moda, nali.... Q, izberi edna, i mi kaji kakvo hubavo ima v neq. Nito edna dreha ne podchertava krasotata na nqkoe momiche, ne e seksapilna ili charovna. Kakyv e smiylyt togava?
I, povqrvai mi, moqt garderob pyk nai-malko se e povliql ot glupavata ti moda... i chervenata riza si q namerih v Second hand, edinstvenoto mqsto, kydeto vse oshte mogat da se namerqt svqstni drehi... pffffff... sigurno ako nqmashe moda, nqmashe da ima kislorod vyv vyzduha veche...
I kakvo mu e izkustvoto na tova, kogato vseki go pravi (moje ili ne moje...) za da stane edin poreden milioner s ime izdignato v presata. Nai-gi mrazq takivaaaaaa....
I kak taka modata e spasila sveta.... a? Dokato bogatashite se chudqt dali da dadat 2 ili 3 hilqdi za nqkoe novo kolanche, ima hora, koito se chudqt kak da spestqt 2-3$, leva... za da nahranqt semeistvoto si... Moje bi naistina shteshe da byde hubavo ako modata nikoga ne beshe izmislqna, kakto i skypata moderna tehnika, kakto i skypite moderni kyshti... moje bi shteshe da ima poveche vnimanie kym jivite syshtestva otkolkoto na postvaneto na grozni snimki v nqkakyv sait, vyzhishtavaiki im se...
Abe da ste jivi i zdravi.