Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
izkluchitelno grozni, posredstveni i izchancheni drehi.
za manekenkite da ne govorim...
mnogo vajno s kakvo shte si oblechen ili kakvi obuvki imash
kakvo promenq vsichko tova?
bezsmisleno e da se hvyrlqt vreme i pari za edna dreha, koqto, estestveno sledvashtiq mesec shte zahvyrlish zashtoto veche nqma da e moderna

I tova Le Chateau kyde e? Tuk ima edin takyv magazin deto e prosto koshmaren...

Zaradi takiva typaci dizaineri ne moga da si namerq normalna chervena riza tri meseca! Shtoto sega e moderno da izglejdash zle... taka i drehite ti.

Вероятно не предполагаш как модата влияе и се отразява на живота ти.
Дрехите не са грозни - и ти ги носиш същите.
Просто няма накъде.
Пък и класиката винаги е на мода. Някои хора имаме стил и вкус.
Да се интересуваш от мода не означава да се обличат с "най-модерните" дрешки. Смисъла на модата е да даде възможност на всеки сам да избира начина, по който изглежда. Затова и има толкова много дизайнери и модни къщи. И те всички предлагат своите виждания за дадения сезон.
Modata po absolutno nikakyv nachin ne se otrazqva na jivota mi, hahaha. I vsyshtnost, ako nqmashe moda, sega nqmashe da ima i stada s ovce. Vyrvish po ulicata i gi gledash vsichki s ednakvi obuvki, ednakvi cvetove, ednakvi chanti, bluzi, pantaloni... no vsichki, samo za da sa moderni, oblichat kakvi li ne parcali koito dori sami ne haresvat...

Hubavo de, ot vsichki teq snimki tuka... Vissha moda, nali.... Q, izberi edna, i mi kaji kakvo hubavo ima v neq. Nito edna dreha ne podchertava krasotata na nqkoe momiche, ne e seksapilna ili charovna. Kakyv e smiylyt togava?

I, povqrvai mi, moqt garderob pyk nai-malko se e povliql ot glupavata ti moda... i chervenata riza si q namerih v Second hand, edinstvenoto mqsto, kydeto vse oshte mogat da se namerqt svqstni drehi... pffffff... sigurno ako nqmashe moda, nqmashe da ima kislorod vyv vyzduha veche...

I kakvo mu e izkustvoto na tova, kogato vseki go pravi (moje ili ne moje...) za da stane edin poreden milioner s ime izdignato v presata. Nai-gi mrazq takivaaaaaa....

I kak taka modata e spasila sveta.... a? Dokato bogatashite se chudqt dali da dadat 2 ili 3 hilqdi za nqkoe novo kolanche, ima hora, koito se chudqt kak da spestqt 2-3$, leva... za da nahranqt semeistvoto si... Moje bi naistina shteshe da byde hubavo ako modata nikoga ne beshe izmislqna, kakto i skypata moderna tehnika, kakto i skypite moderni kyshti... moje bi shteshe da ima poveche vnimanie kym jivite syshtestva otkolkoto na postvaneto na grozni snimki v nqkakyv sait, vyzhishtavaiki im se...

Abe da ste jivi i zdravi.