Моляви се престанете. Пуснах тази тема както казах за хората, които харесват висшата мода и да покажат какво харесват. Това не ви е поредната тема в която можете постоянно да спорите и да се зяждате, и евентуално да обиждате, достатъчно. Има многобройни теми във форума които са пълни с такива глупости "Шибъни фешъни" и съм прочела достатъчно такива мнения, и повярваите ми тази тема не е за това, аз самата Не харесвам много от нещата, които се продават в магазините.
И кои е казал че няма и хубави неща в магазини примерно за 2-ра ръка? Такаче Bolt_f не си мисли че не те разбирам.

И да като мразите модата и всичко свързано със нея не кликвайте на тема озаглавена "Мода", просто е. И аз не кликвам на такива за "емо-та" които през ден се пускат, както и не влизам във теми свързани със чалга музиката, просто ги подминавам. Толкова ли е трудно?

Не мога да разбера какъв е проблема, на всички които оставят негативни коментари тук, не флудирам из форума, тази тема я пуснах преди година, и освен нея само една друга съм пуснала от тогава, не пиша и толкова често, не критукувам никои, нито се заяждам или обиждам които и да е, толкова ли не можете веднъж да се въздаржите да не се заяждате.

И да озъзнавам че за някои хора колко е безмислена модата е че е аболютна глупост, и да на края на деня няма значение и има много по- важни неща, но за мен е страст и ми отвлича вниманието от пустото всекидневие, когато съм си вкъщи и разглеждам колекциите и виждам дрехи които харесвам или чета статии във списания за дизайнери или гледам изложби по Фашън ТВ от дрехи от 20-те години ме кара да се чуствам добре, колкото и абсурдно за няои от вас да звучи.
И все пак не си копувам скъпи дрехи, не прахосвам пари, а намирам подобни и по-ефтини, и това е хубавото нещо на модата, че скъпите дрехи се копират и се продават на по достъпни цени.

И всъщтност OtherDimension темата Е за този раздел.
Всичко тийн накуп
Интернет, книги, списания, спорт, мода, забавления...и всичко останало

И се извинявам за всичките снимки, преди пусках thumbnails на HQ снимки, но сайтът от който ги взимах се повреди.

OtherDimension всъщност.. ако наистина толкова искаш темата да се разкара, хубаво, да ти кажа омръзнали ми е да чета заяжданици само, и ако ще те направи толкова щастлив темата да се изтрие кажи на някои модератор да я изтрие, аз си давам съгласието поне един от нас ще е доволен.

И ScionOfStorm не се отнася за теб лол, ти поне разбираш, и да знам че най-вероятно ми откри хиляди грешки в пост-а.