.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Според мен щом сме били уж с този човек година и нещо.. значи се обичаме и не бих скъсала с него... Освен ако нямаме някакви сериозни проблеми.. Н. от това, че ми е омръзнал..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    това за еднообразието е пълна глупост. има бракове които продължават 30-40 години, а тук обяснявате как след година връзка толкова си писвате, че трябва непременно да се разделите. не е така според мен. продължителността на връзката зависи от това колко се обичат двамата. има един човек с който знам 4е ако имам връзка бих направила всичко за да е сериозна и да продължи повече-поне 1-2години. за други хора знам че не ми пука дали ще сме сериозни или не. щом сме имали връзка 1 година значи е имало мн силни чувства, нещо мн специално между нас. това което би ме накарало да прекратя такава врузка е ако знам че той ми е изеневерил и не съжалява за това или ако знам че не иска повече да е с мен. иначе вс друго бих търпяла, дори и да ме е удрял
    Ще дам за пример баба и дядо Имат златна свтатба .. тоест преди няколко год. навършиха 50 год. от сватбата си и още са щастливи (оженили са се младички.. ) Ето как хората могат да бъдат заедно и да са щастливи с години наред, без да си омръзват
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    Mii az imah takava vryzka i tochno zaradi ednoobraziqto i tova,che veche nqmashe kakvo da si kajem q prekratih.I ima oshte edno neshto zaradi,koeto bih prekratila vryzka dori i da e bila 2 godini ... tova e bivshiq mi.Inache ednoobrazeto ... mi nqma kak da se predotvrati ili pone nz ... ne moga da se setq sega nachin.
    Обичам те <3 !!!

Еми как става така ли ? ако излизате само двамата секи ден.. и не прайте кой знае кво ми обичайното.. и вс ви е като по план ще ви писне по скоро ще се превърне в приятелство.. За да не се получава така според мен от време на време тряа да има някви промени не може 1 год едно и също дори за по-малко време ще си писнете

Иначе какво би ме накарало да прекратя такава връзка? Хм.. нищо
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

mi 4e napravi taka promeni ne6to 4e da ne ti e sku4no ne bix go zarqzala za6toto mi e sku4no po dobre govori s nego i re6ete problema zaedno aka se obi4ate est. a ako ste nqkoq koqto postoqnno gi smenq kato kurva nz

Град
    blaa

Re: Moderated:Ако имате едногодишна връзка какво би ви накар

mi .. edin nachin da se izbegne skukata e kato se vijdate po rqdko :]
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Guest
    добре,ма като се виждаме по-рядко няма да свикнем един с друг и така може да се загледа по някоя друга..

Bebo-red
    Guest
    [i]Zdraveite

Bih iskala da vi razkaja moqta situaciq i da pomolq za savet kakvo da pravq?-ne e ne6to slojno, no ne moga da namerq otgovora sama

Zapoznahme se s moq priqtel na 5.01.2007g po Internet. Izvestno vreme si pisahme v skype i na 16.02.2007 se vidqhme.Az sam na 18g,a toi na 27. Zapo4nahme dosta 4esto da izlizame na kafe, na bilqrd, hodihme na Vito6a, no vsi4ko be6e na nivo-PRIQTELI. Be6e ni mn zabavno i vinagi relaxirahme zaedno. Edin den otidahme na Vito6a da se razhodim malko, sprqhme za poreden pat na edna polqnka i prekarahme tam 2-3h. Izvednaj mluknahme, toi se obarna i . tova stana na 15.05.2007g.Be6e tolkova krasivo- nejna celuffka,vremeto be6e 4udesno, pti4kite okolo nas svirukaha i vsi4ko tova prodalji ~2h. Ot togava na sam vseki den sme zaedno s 4asove(bilo to nqkade zaedno ili v skype).Be6e s men na zavar6vaneto mi,posle doidne i na bala. Vseki pat,kogatosnme zaedno,ili gledame film i se celuvame;ili hapvame ne6to zaedno i se celuvame; ili sme s negovi kolegi(za koeto ne vazrazqvam).No v sposledno vreme samo tova pravim. Iskah da mine izvesno vreme,ot kakto sme zaerdno,za da pravim sex.(toi be6e parvoto mom4e v jivota mi) i tova mn promeni otno6eniqta ni-kam po-dobro toi se 4uvstva edinstven v jivota mi i az se 4uvstvam edinstvena v jivota mu

{Iskam da vi kaja sa6to, 4e ne sam mnogo opitna vav vruzkite,tai kato(makar i na 18g) toi mi e vtoroto seriozno gadje, ot ob6to 4, koito sam imala.}

Iskam da vi pitam kak da raznoobrazq vrazkata ni,tai kato ne iskam sexa da se prevra6ta v nqkakva rutina ili v edinstvenoto ne6to, koeto pravim, kogato sme zaedno?

Mnogo blagodarq predvaritelno

Pozdravki ot men Bebo-red

Скука, еднообразие - бла..блааа!

Аз с приятела си съм по4ти година и 5 месеца и ВИНАГИ имаме какво да си кажем, или той разказва нещо или аз обяснявам някакви си мои неща, но винаги ни е забавно да сме заедно, дори и да се гледаме и да си мъл4им и да се гушкаме! Разнообразието оба4е не трябва да идва от един 4овек, ами и от двамата! И двамата да дават идеи какво да се прави, къде да се ходи, малките изненадки винаги освежават нещата Wink А това за скуката - ами ако ви е ску4но един с друг, зна4и не сте един за друг и не се оби4ате достатъ4но. Никой, който оби4а няма да позволи скуката и еднообразието да се промъкнат във връзката и да я развалят! Wink
    Не мисля, 4е ако се виждате 4есто си писвате! Пак казвам където има любов не може 4естото вийдане да е при4ина за раздяла! По-скоро невиждането!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    Скука, еднообразие - бла..блааа!

Аз с приятела си съм по4ти година и 5 месеца и ВИНАГИ имаме какво да си кажем, или той разказва нещо или аз обяснявам някакви си мои неща, но винаги ни е забавно да сме заедно, дори и да се гледаме и да си мъл4им и да се гушкаме! Разнообразието оба4е не трябва да идва от един 4овек, ами и от двамата! И двамата да дават идеи какво да се прави, къде да се ходи, малките изненадки винаги освежават нещата Wink А това за скуката - ами ако ви е ску4но един с друг, зна4и не сте един за друг и не се оби4ате достатъ4но. Никой, който оби4а няма да позволи скуката и еднообразието да се промъкнат във връзката и да я развалят! Wink
    Не мисля, 4е ако се виждате 4есто си писвате! Пак казвам където има любов не може 4естото вийдане да е при4ина за раздяла! По-скоро невиждането!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Причина за раздяла би била липсата на чувства в някой от двамата или отчуждението (в случай, че живеем в различни градове, както може би ще стане).
    За съжаление разстоянията също играят роля в една връзка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Причини много. Когато правехме 1 година той беше в казармата и не се виждахме с месеци. Тогава отношенията ни естествено пропаднаха. Имали сме много дупки във връзката, много спорове, много скука........случва се. И сега не правим кой знае какво заедно, но имаме планове какво ще правим лятото, на есен, на зима...........С времето скуката отстъпи на желанието 1 към друг, на страстта, на любовта, на сексът и купоните. В крайна сметка понякога си седим и си мълчим, държейки си ръцете и не правейки нищо. И тогава правим най-важното- сливаме душите си. С него съм близо 3 години и не искам никога да се разделяме. Обичам го безкрайно и знам, че съм обичана също така безкрайно................

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    скука.......предсказуемост...н яма как да се случи ако хората се обичат...тогава времето ,което прекарват заедно независимо колко е ги сближава..прави ги едно цяло...прави ги силни..прави така че да не си представят съществуването си ако другия го няма...с мойто момче разбира се,че имаме периоди в които сме уморени имаме нужда просто да си помълчим и го правим...вървим един до друг мълчим и усешаме каква подкрепа имаме в лицето на другия...Не мисля,че ще дойде момент,в който няма да има какво да му кажа...живота си тече винаги се случва нещо,което можем да обсъдим...винаги има за какво да се говори...нз...и аз никига не съм могла да си обесня каква причина може да има хора ,които са изградили една истинска връзка...имали са толкова време заедно през ,което не са си писнали след толкова време да решат да се разделят...единствената реална причина за мен е някаква изневяра или нз....не си го обеснявам..

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ето една тема която има доста смисал и е мн често срештан проблем...аз скоро ще правя с моито момиче една година..и някакси..не чусвам да сме си омръзнали..е имаси го понякога еднообразието и тн..ама на мен ми харесва пук и е нормално про хора които са от толкова време заедно..!!причините да ства така са прекалено мн..ида доста които се повтарят при мн двоики обрузнане и тн и тн..но си има и някои които не са толкова чевсто срешани..мн са общо взето..зависи от хората..!При нас..е някак си странно защото аз имах някои проблеми само мои и се боря с тях и се опитвам да ги преодолея..а тя си мислеше че съм истинал кум нея и тн...просто позволих да ми повлиаят и толкова..но сичко ще се оправи..пак сме си ние пак сме си на крака..и се още я обичам силно..!!имаме си мн панове за будещето и тн..в които вярваме..безкраино мн!прсото да не го сполетява това никои не мисля че това е наи добри начин да се приключи една връзка..ако има изобщо добър..трябва да се борите един за дръг за да оспеете!!

това е от мен обичаите се хх...!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

heely
    Guest
    tova che mi izneveri...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си