- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Намаляване на болката от слънчево изгаряне
Така, значи работата е там, че всъщност не съм изгоряла навсякъде, а само на едно място на корема, на което имам витилиго (бяло петно, като на албиносите кожата) Ааадски, ааадски много ме боли!!!
Кажете с какво да го мажа, за да ме отпусне. С какво ли не пробвах, кисело мляко, Дефламол, крем Здраве ... не, не и не! Така съм от неделя вечерта.
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Ако там,където си изгоряла мястото е горещо и ти пари,го изстуди с оцет или мокра кърпа с вода.Целта е да отнемеш топлината.Иначе за болката щом не ти помагат тези "бабешки" методи пий някакви обезболяващи
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
mersaj na vsi4ki za savetite
a oceta nqma li da 6tipe mn?4e to i bez drugo si me boli....
ima mn takiva temi-kiselo mlqko![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
6te 6tipe za momenta,no posle 6te te ohladi i 6te ti mineПървоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
![]()
i az znam za ocetprobvala sum i na men mi pomogna
Kypi si Panthenol - 6te ti mine za edna no6t.
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
ООооо страшно много благодаря на всички сладури дето ми помогнаха! Оцета помага, наистина помага!\
/ Значи, намазах се оная вечер, вчера изобщо не ме боля цял ден (заради което съм и толкова щастлива) и неска е на мехурчета, половината се спукаха, е да малко е грозно, но НЕ МЕ БОЛИ! Мееерси много за съветите! Златни сте! (kisses)