- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Boli li...?
Boli li gi mom4etata kogato spqt s devstveno momi4e?![]()
по време на секс не но след тва е малко кофти ........
подобно на една бурна вечер .... ама много бурна вечер....
пък хубавото е че поне аз де не мислих за секс 4 5 дена след тва....
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Не винаги
da,no ne mnogo![]()
A za6to trqbva da gi boli!?![]()
Когато и двамата са девствени вероятността момичета да изпита болка е минималнаЗащото когато едно момче е девтствено първият му полов акт трае кратко и да ти кажа..то много не се разбира какво по-точно е станало
![]()
гат си отрезах пенисчето не болеше зад тва едва ли ша боли за квот и да питаш
Зависи колко е тясно момичето, но може да боли доста после
daПървоначално написано от WaKo
![]()
А ти мъж ли си или какво? Хаайде, стягай се! Няма да те колят! Нея ще я боли повече така или иначе, а тя е момиче!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Боли ги мн ясно. Мене примерно яко ме боли главата и корема шот сам гладен, а главата нз от кво.
Да, бе... Като че ли презерватива пази от притискане...Първоначално написано от palomaaa
Първоначално написано от palomaaa
![]()
mm spored men ne gi boli
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
`Death`Whore``?!
Едно, не е нравоучително. Сега всички девственици, дето ги е страх, ще тръгнат да го правят без презерватив.
Две - грешно е. Презервативът поне пази главичката от триене в понякога сухите стени на момичето. Да си пробиваш път на голо може да не е най-приятното усещане. А и след секс без презерватив се чувствам много по-"износен", отколкото със.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
НЕ Е ВЯРНО, с презерватив боли по малко ИМХО< НОПървоначално написано от `Death`Whore``
НИКОЙ НЕЗНАЕ ВСЪШНОСТ, защото ако веднъж ВЕ4Е си го направил за първи път с, после и да го направиш без ве4е няма да ти е за пръв път.
отварял съм девственица само веднъж, бях с презерватив и не ме боля.
Нея я боля, ама само в на4алото.
секс без ппрезерватив е опасно по много при4ини, особено при неопитни партньори!
Може би изпитват леко неудобство, когато дефлорират момичето, особено, ако то има по-еластична девствена ципа.Но приятеля ми не го боля, а и той беше девствен.![]()
И да е с презерватив момчето пак може да го боли.Ако момичето от болки си свива краката(както беше при мен) е възможно момчето после да го наболява известно времеПървоначално написано от palomaaa
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Az bqh mn tqsna penisa mu ne moje6e da vlezeno i moito fr4e be6e mn vnimatelen i nejen...
Ta mom4enceto se naloji da me otvarq s prasti ili pone da me poraz6iri....No ne se e oplakval posle 4e go e bolqlo
браво пич ! =D>Първоначално написано от shizzle
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ami vasa6tnost sym momi4e,ama mi e interesno za6toto nqkoi mom4eta sa mi kazvali,4e gi bolqlo...Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
hm ti normalna li si ma .......nqma da razberat kvo stava ti 6toto ne si razbrala li.praveneto na sex ne ozna4ava mom4eto da svur6i i poloviq akt da priklu4i.....a ti na kolko si godini?????Първоначално написано от malky`bebi{P}
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!