- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след колко време почвате втория тек
е това е въпроса.и какво правите доката доиде вереме за втория тек
lejim si i se gu6kame.inache sled okolo 15min.zavisi tq kolko si igrae s men:}
От теб си зависи. Аз лично предпочитам да си вземем душ заедно и след душа съм готов за втора част.
когато полу4а "твърда" ерекция отново.
Нямам 4асовник, ако питаш за то4ен 4ас.
не питах защото нали след като свършиш остава сперма в каналите или нещо такова сам чувал
Когато ни се поиска пак и на двамата и имаме физическа възможност за това. Обикновено е след доволно количество храна и малко почивка![]()
Зависи. С момче винаги има нужда от малко поивка, дори да е само 15- 20 минути. Обаче съм била с момиче, с което сме били готови за втория веднага след първия...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Викам майка ми да даде малко тайм-аут и като свърши тя свирка и почваме второто полувреме!![]()
А за ПРЕЗЕРВАТИВИ да си 4увал слу4айно??Първоначално написано от muxaxaхахахах
втория тек го по4ваме след един 4адел![]()
![]()
![]()
А за ПРЕЗЕРВАТИВИ да си 4увал слу4айно??
втория тек го по4ваме след един 4адел![]()
![]()
[/quote]
Ххаха,и при мен нещата са така :Д когато има (;
хмм на мен пък след "чадел" въобще не ми се прави секс ...Първоначално написано от Анонимко
особено ако се сам се тропясал имам предвид ако е бил качествен
![]()
![]()
ем тя и след 1 час може пак да си е там...отиваш, изпикаваш се(стискаш коажата от пред на главичката за да се напълни под нея с урина за да почисти и главата от сперма и пускаш) или се къпете заедно и после пак. Ние така правихме една вечер. Секс, баня, секс, баня, секс, баня, секс, баня, баня, баняПървоначално написано от muxaxaхахахах
спане на сутринта
![]()
маа фака
Е каква нова дума бе,приятелюПървоначално написано от ^SpideR^
![]()
Използва се като синоним на трева, джойнт, масур и т.н.Първоначално написано от ^SpideR^
![]()
Ако тези не си ги чувал незнам =D>
За втория тек. Знам ли не ми се случва често. Просто първия продължава прекалено дълго за да се замислиме за втори. А и със сегашната приятелка имаме проблема , че майка и я държи строго и не й дава да спи в нас и единия тек си ни стига![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Обикновено веднага е готов за втория... без почивка. Чудя му се - само сменя презерватива![]()
Обаче в повечето случаи не стигаме до втори, защото ни е малко трудно да ходим в права линия, та камо ли за останалото![]()
Ми с приятеля ми почваме след около 2-3 мин.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Зависи как ме предразположи жената до мен.
Може и веднага да продъжа без дори да спра., но ако е тя не ме предразположи може и изобщо да няма втори тек
ми докато ми се надърви докато си правим лаф мохабет и тогава почваме втория иначе по време на втория път ми пада ако почнем много бързо след първия![]()
![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
аха яснооПървоначално написано от love_girls
чувал съм коз, трева, джойнт, масур, зелен фас и тн ама чадел до сега не бях
маа фака
а без презерватив
zavisi ot mnogo ne6ta.minalata sedmica mi se slu4i da pravq sex 2 4asa bez po4ivka i vednaga sled tova se po4na pak.![]()