- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цигари ????
добре бе хора..аз не съм пушач...обаче не моа да разбера какво толко Ви харесва в цигарите като хем се пристрастявате към тях,хем бутате пари за тях,а пък и най-важното ВРЕДАТ НА ЗДРАВЕТО !!!![]()
![]()
![]()
![]()
просто се пристрастяваш и няма начин
туй е то
еми може би е така ... обаче нямате ли воля за да не пушите ???
е аз не пуша,ама просто съм се пристрастявала към разни работи и знам кво е...
не е работата до воля,то просто тялото започва да го иска тоя боклук...отначало е съзнанието,после тялото
психиката също е от значение,ама все пак ако преодолееш психическата зависимост ше ти е по-лесно да преодолееш физическата
manete gi tiq bokluci cigarite we dolooooo![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
точно така !!! аз не пуша и засега мисля да не започвам !!! обаче нищо не се знае![]()
НЕ НА ЦИГАРИТЕ
![]()
![]()
![]()
Nai sa mi interesni tiq deto pu6at za gazariq !Sme6na rabota!Da to ot tam se po4va ama da se nasilva6 ve4e s meseci samo i samo da se napravi6 na gazar e tui ne go razbiram![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
е добре какво му е газарското на пушенето бе ??? тцтцтцтц това са някой пълни идиоти ... защо да се тровиш за нещо толкова глупаво, не знам но аз не намирам нищо газарско в това, но нали всеки си има собствено мнение![]()
Първоначално написано от SlyN4o`f
Само да вметна, че вече е по-гъзарско да не пушиш![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нужно е доста повече от воля, тъй като никотиновата зависимост е по-силна и от хероиновата. Факт!Първоначално написано от DaDdY_BoY
Аз също не пуша, не съм пушила и нямам никакво намерение да започвам. И съм твърдо против цигарите, но всеки сам избира за себе си. И наистина мн пъти съм си задавала въпроса - Защо?
И до сега нямам смислен отговор, а и се съмнявам някой да даде такъв...
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
е незнам вече какво е ама тва е пълна простотия ама както и да е ...![]()
И ПО ЕВТИНОПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
даааа определено е по-евтино !!! а бе просто нема смисал тези,които не пушат да го прават от газария тфа еа пък и защо да си харчат парите
![]()
![]()
![]()
а и отгоре на всичко придават супер гаден дъх
ужас
а пък и ако гълташ дима си увреждаш белия дроб![]()
![]()
![]()
![]()
miloto_girl-4e Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 2:28 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
SlyN4o`f написа:
Nai sa mi interesni tiq deto pu6at za gazariq !Sme6na rabota!Da to ot tam se po4va ama da se nasilva6 ve4e s meseci samo i samo da se napravi6 na gazar e tui ne go razbiram
Само да вметна, че вече е по-гъзарско да не пушиш
Dano da e taka!!!No az rabotq na magazin za alkohol i cigari i da ti kaja redovno idvat pri men mom4eta i momi4eta ,koito si vzimat cigari s nai-golqmo udovolstvie!I tova ne sa edini4ni slu4ai-tova e ejednavie!Samo se zamislete kolko e typo otiva6 i dava6 blizo 3lv za nqkva si otrova kato moje da gi dade6 za sumati drugi ne6ta!Oh typa rabota!![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
и аз съм на тфа мнение !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А е тия дето пафкат още от малки-хора вие сте баси тъпите парчета!Да си съсипете живота...!
uber l337 pro g33k
Алминатора --- брао бате точно така !!! имаш пълната ми подкрепа !!! :P![]()
![]()
![]()
hm dobre az pu6a i sam na 16..ne pu6a ot gazariq...prosto iskah da probvam i sega naistina e dosta trudno da se otkajat.........pak mnogo malko hora go pravqt ot gazarstvo.A int izkazvane "tapi par4eta " sa tezi koito po4vat ot po malki ........e sry az pu6a ot 1-2g i ne mislq 4e sam takava i moje da go potvardqt mnogo hora...pak i moite fr ne sa takiva.NE POTKREPQM CIGARITE ,NO KOITO PU6I ZNAE KAKVO E DA SE PRISTRASTI6 KAM TQH I KOLKO TRUDNO DA E GI MAHNE6 KATO NAVIK![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Тва с пристрастяваНето е една голяма измислица.Как па аз не съм се пристрастила още дет съм изпушила толкова много цигари в компанията на приятели по разни кафета.И изобщо нямам нужда от тоя боклук.Никога не съм си купувала е така.Тва си е до човека.А и днескашните пушачи се водят от мотото "О КОЛКО Е ТРУДНО ДА ОТКАЖЕШ ЦИГАРИТЕ" и тва кат се набие в главите е съвсем нормално да не ги откажете.Обаче аз имам бая примери за отказали се пушачи без никви мъки-учителката ми по математика беше десетгодишен пушач докато просто не реши да ги спре и ги спря наистина без никви мъки и глупости....То си е до психикаПървоначално написано от FiSoLiNka
![]()
XaXaXa 6tom ne ti trqbva tozi bokluk za6to si pu6ila... Nali ne ti e nujen za6to si izpu6ila sumati cigari s kompaniqta po kafetata -ot gazariq....ili za6toto vsi4ki pu6at ili si iskala da probva6 i posle si iskala pak da pie6 kafe s cigara
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Точно пък аз съм БАШ гъзара ШЪ ЗНАЙШ.Ми щото така съм решила-имам глава на раменете и сама съм решавала и ще решавам какво да правяПървоначално написано от FiSoLiNka
КАПИШ?!
![]()
Mi do edna stepen si protivore4i6 ....
никак дажеПървоначално написано от FiSoLiNka
![]()