.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Тема: Цигари ????

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny

Цигари ????

добре бе хора..аз не съм пушач...обаче не моа да разбера какво толко Ви харесва в цигарите като хем се пристрастявате към тях,хем бутате пари за тях,а пък и най-важното ВРЕДАТ НА ЗДРАВЕТО !!!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    просто се пристрастяваш и няма начин
    туй е то

Фен
    Град
    еми може би е така ... обаче нямате ли воля за да не пушите ???

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    е аз не пуша,ама просто съм се пристрастявала към разни работи и знам кво е...
    не е работата до воля,то просто тялото започва да го иска тоя боклук...отначало е съзнанието,после тялото
    психиката също е от значение,ама все пак ако преодолееш психическата зависимост ше ти е по-лесно да преодолееш физическата

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    manete gi tiq bokluci cigarite we dolooooo

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Фен
    Град
    точно така !!! аз не пуша и засега мисля да не започвам !!! обаче нищо не се знае НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Nai sa mi interesni tiq deto pu6at za gazariq !Sme6na rabota!Da to ot tam se po4va ama da se nasilva6 ve4e s meseci samo i samo da se napravi6 na gazar e tui ne go razbiram
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Фен
    Град
    е добре какво му е газарското на пушенето бе ??? тцтцтцтц това са някой пълни идиоти ... защо да се тровиш за нещо толкова глупаво, не знам но аз не намирам нищо газарско в това, но нали всеки си има собствено мнение

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от SlyN4o`f
    Nai sa mi interesni tiq deto pu6at za gazariq !Sme6na rabota!Da to ot tam se po4va ama da se nasilva6 ve4e s meseci samo i samo da se napravi6 na gazar e tui ne go razbiram

Само да вметна, че вече е по-гъзарско да не пушиш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от DaDdY_BoY
    еми може би е така ... обаче нямате ли воля за да не пушите ???
    Нужно е доста повече от воля, тъй като никотиновата зависимост е по-силна и от хероиновата. Факт!
    Аз също не пуша, не съм пушила и нямам никакво намерение да започвам. И съм твърдо против цигарите, но всеки сам избира за себе си. И наистина мн пъти съм си задавала въпроса - Защо?
    И до сега нямам смислен отговор, а и се съмнявам някой да даде такъв...
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Фен
    Град
    е незнам вече какво е ама тва е пълна простотия ама както и да е ...

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от SlyN4o`f

И ПО ЕВТИНО

Фен
    Град
    даааа определено е по-евтино !!! а бе просто нема смисал тези,които не пушат да го прават от газария тфа е а пък и защо да си харчат парите

а и отгоре на всичко придават супер гаден дъх
    ужас

Фен
    Град
    а пък и ако гълташ дима си увреждаш белия дроб

miloto_girl-4e Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 2:28 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

SlyN4o`f написа:

Dano da e taka!!!No az rabotq na magazin za alkohol i cigari i da ti kaja redovno idvat pri men mom4eta i momi4eta ,koito si vzimat cigari s nai-golqmo udovolstvie!I tova ne sa edini4ni slu4ai-tova e ejednavie!Samo se zamislete kolko e typo otiva6 i dava6 blizo 3lv za nqkva si otrova kato moje da gi dade6 za sumati drugi ne6ta!Oh typa rabota!
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Фен
    Град
    и аз съм на тфа мнение !

А е тия дето пафкат още от малки-хора вие сте баси тъпите парчета!Да си съсипете живота...!
    uber l337 pro g33k

Фен
    Град
    Алминатора --- брао бате точно така !!! имаш пълната ми подкрепа !!! :P

Фен
    Град
    blagoevgrad
    hm dobre az pu6a i sam na 16..ne pu6a ot gazariq...prosto iskah da probvam i sega naistina e dosta trudno da se otkajat.........pak mnogo malko hora go pravqt ot gazarstvo.A int izkazvane "tapi par4eta " sa tezi koito po4vat ot po malki ........e sry az pu6a ot 1-2g i ne mislq 4e sam takava i moje da go potvardqt mnogo hora...pak i moite fr ne sa takiva.NE POTKREPQM CIGARITE ,NO KOITO PU6I ZNAE KAKVO E DA SE PRISTRASTI6 KAM TQH I KOLKO TRUDNO DA E GI MAHNE6 KATO NAVIK
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    hm dobre az pu6a i sam na 16..ne pu6a ot gazariq...prosto iskah da probvam i sega naistina e dosta trudno da se otkajat.........pak mnogo malko hora go pravqt ot gazarstvo.A int izkazvane "tapi par4eta " sa tezi koito po4vat ot po malki ........e sry az pu6a ot 1-2g i ne mislq 4e sam takava i moje da go potvardqt mnogo hora...pak i moite fr ne sa takiva.NE POTKREPQM CIGARITE ,NO KOITO PU6I ZNAE KAKVO E DA SE PRISTRASTI6 KAM TQH I KOLKO TRUDNO DA E GI MAHNE6 KATO NAVIK
    Тва с пристрастяваНето е една голяма измислица.Как па аз не съм се пристрастила още дет съм изпушила толкова много цигари в компанията на приятели по разни кафета.И изобщо нямам нужда от тоя боклук.Никога не съм си купувала е така.Тва си е до човека.А и днескашните пушачи се водят от мотото "О КОЛКО Е ТРУДНО ДА ОТКАЖЕШ ЦИГАРИТЕ" и тва кат се набие в главите е съвсем нормално да не ги откажете.Обаче аз имам бая примери за отказали се пушачи без никви мъки-учителката ми по математика беше десетгодишен пушач докато просто не реши да ги спре и ги спря наистина без никви мъки и глупости....То си е до психика

Фен
    Град
    blagoevgrad
    XaXaXa 6tom ne ti trqbva tozi bokluk za6to si pu6ila... Nali ne ti e nujen za6to si izpu6ila sumati cigari s kompaniqta po kafetata -ot gazariq....ili za6toto vsi4ki pu6at ili si iskala da probva6 i posle si iskala pak da pie6 kafe s cigara
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Голям фен
    Град
    XaXaXa 6tom ne ti trqbva tozi bokluk za6to si pu6ila... Nali ne ti e nujen za6to si izpu6ila sumati cigari s kompaniqta po kafetata -ot gazariq....ili za6toto vsi4ki pu6at ili si iskala da probva6 i posle si iskala pak da pie6 kafe s cigara
    Точно пък аз съм БАШ гъзара ШЪ ЗНАЙШ.Ми щото така съм решила-имам глава на раменете и сама съм решавала и ще решавам какво да правя КАПИШ?!

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Mi do edna stepen si protivore4i6 ....

Голям фен
    Град
    Mi do edna stepen si protivore4i6 ....
    никак даже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си