.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: iskam do kasno....

Guest

iskam do kasno....

roditelite mi ne me puskat ve4er do kasno.zima,lqto az trqbva v 23 4asa da se pribiram.stanala sam a 18 godini a s ve4eren 4as oshte.ne stiga 4e po cql den si stoq vka6ti,ve4er izlizam za 2-3 4as i aide pak vka6ti.e pisna mi ve4e.govorila sam s maika mi kaza 4e mi e dostata4no.i mai nqma da se promeni toq 4as

Guest

Re: iskam do kasno....

Щом си на 18 ваште не могат да ти казват кога да се прибираш, или могат но ти не си длъжна да се съобразяваш много с тях, защото вече си пълнолетна т.е. вече си голям човек и можеш сам да се грижеш за себе си.

Guest
    moje i da si na 18 ama dokato ne zapo4ne6 sama da si izkarva6 parite trqa da se saobrazqva6 s tqh i tva e polojenieto........

eee,za6to se primirqva6 s tqx,pri men nqma takova ne6to,kato kaje ne6to 4e iskam,kato se nacuypq i ne im govorq v prodaljenie na nqkolko dena,znae6 li kolko dobri stavat...?a i nomera s vsi4ki drygi gi puskat,samo az sam kato nai-golqmoto bebe v 11h vka6ti i fr kazvat....baxti i roditelite deto ima6.....nqma kak da ne mine,probvai i pi6i imali efekt pri teb

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Вече си на 18, но живееш в дома на родителите си и те те издържат, нали?При това положение те смятат че имат пълното право все още да те контролират...Поговори с тях, може и да успееш да ги убедиш...И запомни, че когато даваш повече информация (каде отиваш, с кой, какво ще правиш), родителите ти се чувстват по - спокойни и може би ще ти разрешат да се прибереш по - късно.
    Но всичко си зависи от родителите ти, ти трябва да намериш подхода

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Guest
    abe az sam o6te po zle,na 17 sam i edva do 10.....ina4e prez denq po4ti ne se pribiram amam 4uqt li za ve4er krai....vse edno e prestaplenie,neznam kvo si mislqt 4e 6te stane ako izlqza,,,naistina e mn gadno i neponosimo

Re: iskam do kasno....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Щом си на 18 ваште не могат да ти казват кога да се прибираш, или могат но ти не си длъжна да се съобразяваш много с тях, защото вече си пълнолетна т.е. вече си голям човек и можеш сам да се грижеш за себе си.
    ами че така си е стига да си изкарваш сама парите и ако те изселят от вас да имаш къде да отидеш .Съмнявам се че дори и да си на 18 можеш сама да се издръжваш или поне докато не го направиш недей да определяш правилата !

Мега фен
    Град
    София
    moje i da si na 18 ama dokato ne zapo4ne6 sama da si izkarva6 parite trqa da se saobrazqva6 s tqh i tva e polojenieto........
    Мда
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Лондон
    Abe to i az iskam mnogo ne6ta ama..nestava! Pak tova, 4e si na 18 malko ili mnogo da ti kaja ne im puka, 4uvala li si replikat "Dokato jivee6 v na6ata ka6ta i nie te hraim i pla6tame smetkite, 6te pravi6 kakvoto nie ti kajem i smqtame za nai-dobre! " !?
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Мда
    taka e

Guest
    Абе вие луди ли сте да я карате да се примирява?!?! Аз съм момче , на 15 съм и съм до 11... Когато съм при баба ми и отива да спя при фр съм и до 4-5 но това е друг въпрос...Та не е нормално мацка 18 години да има вечеран час??!! По скоро трябва да е сутрешен час..

bebsitoooooo
    Guest
    emi az sled nqkolko dni praa 15 i daje na rd to mi do 11 ne6tat me pusnat edvam gi obedih...........mnoo e gadno taka. a sam v maluk grad.....

И аз имах такъв проблем, че не ме пускаха до късно навън, но от извесно време вече не е така. Незнам какво се промени (освен, че станах на 16, което не вярвам, че има голямо значение), но вече нямам вечерен час ..... надявам се това да не е само за лятото.
    Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    eee,za6to se primirqva6 s tqx,pri men nqma takova ne6to,kato kaje ne6to 4e iskam,kato se nacuypq i ne im govorq v prodaljenie na nqkolko dena,znae6 li kolko dobri stavat...?a i nomera s vsi4ki drygi gi puskat,samo az sam kato nai-golqmoto bebe v 11h vka6ti i fr kazvat....baxti i roditelite deto ima6.....nqma kak da ne mine,probvai i pi6i imali efekt pri teb
    и аз съм така =D> действа
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от betka_13
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Мда
    taka e
    И аз съм съгласна.

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    lol ne znaeh 4e imate takiva problemi ...Az kato izlizam nqkade prosto kazvam izlziam ...na6te koga 6a se varne6 :"otkade da znam ..."ako se pribera na drygiq den zqpat malko ama ne e bolka za umirane ...ina4e za ve4erta redovno si izlizam 4e daje ponqkoga s maika mi hodim da piem ..
    ina4e imam fr s podobni roditeli ..kofti ...moito suboleznovaniq ...ili prosot provedi edin seriozen razgovor s tqh i im namekni 4e ve4e ne si tqhnoto malko momi4ence i si porasnala i tva da se pribira6 v 11 4asa e sme6no ..ako i tova ne pomogne hvani si nqkoi priqtel da te izpra6ta za pred tqh i taka 6te te pyskat do po kysno 100% garanciq .ai tolkoz ot men
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

shtom si NA 18 SE Iznasqi ve devoiko..kvo turish y vas ?otivai na kvartira bachkai kat servitiorka i u4i..i aidee mainata im tegli na vashTe XA XA XA

Да се изнася ли ? Това не мисля,че е възможно.
    Докато един човек няма възможността да се издържа сам не мисля,че е правилно да се изнася от вкъщи.
    Но от друга страна наистина не е хубаво да бъдеш ограничавана.На 18 си,имаш право на повече свобода.Аз примерно съм все още на 17,но от почти 4-5 месеца мога да излизам през абсолютно всички сезони поне до 3,а понякога до 4.Макар нашите доста да бдят над мен.
    Затова най-добре е да покажеш на родителите си,че излизаш със сигурни приятели.Тогава,надявам се,че те ще бъдат спокойни.
    Addicted

=)

eeemi ima i po-konservativni roditeli,s po-stari razbiraniq....i az sum v su6toto polojenie,no sum o6te na 15 god i nqmam pravo na glas,vse pak me izdurjat i jiveq na tehniq grub Mai se nalaga ti da napravi6 su6toto

хаха вие сте по-зле и от мен при мен е 21:30h(поне след толкова почват да ме издирват по телефона ),ако кажа,че ще закъснея предварително и до 22:00-22:30h,ама тва на 18 да си с час до 23ч....
    ама имам още доста докато стана на 18

Голям фен Аватара на Ice
    о и наще се опитват нещо да ми налагат вечерен час ПАК ( преди имах 22:00) но нещо не се получава, излизам си вярно като стане по-късно от 1 мама чупи телефона от звънене и се почват караниците да се прибирам ма кой я слуша не може да ме спре..я се опъни 1-2 пъти излез и се прибери когато на теб ти се иска пък ако ти се развикат ще им кажеш, че си на 18 пълнолетна си и можеш да си гледаш кефа (: няма 6-5
    Everything happens for a reason..

Според мен до 23 часа е напълно достатъчно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си