Въпроса ми е за жените. Бихте ли правили секс в хотел. Примерно с приятелят ви няма каде другаде да отидете и решавате да отидете на хотел в София. Бихте ли се навили ?
Е чак в София...в града в който сме по-бива![]()
az sum hodil s moito gadje i ostanahme mnogo dowolni i dvamata!super beshe!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Ако сме си в София не ни се налага. Ако обаче сме в провинцията го правим в хотела, където сме.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мисълта ми беше, бихте ли отишли на хоте в града в който живеете ако няма каде другаде да отидете да правите сека. И бихте ли се притеснили че сте на хотел само заради секса ?
Ще ми се ама в нашия малък провинциален град ще се разчуе бързичко. И защо за Бога само София. ние останалите 5 милиона дето не живеем там да мрем ли?
Ако наистина няма къде да отидем (в което се съмнявам) и ако толкова много ни се праи секс бихме отишли. Но в никакъв случай само заради секса, ще си прекараме добре.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Yf moia iska6e mn ma ne se navihAko otivame niakude za weekend-a ili ne6to takova ok ama samo za edinia seks...6te mi e tupo niakvo da si platim za 4as-dva i da si trugnem
![]()
Ще я праскам, ама само в Шерътон\
/
Да, няма лошо и само за секса. Има хотелчета за по 15 лв стаята, их дала 15 лева за 3-4 часа секс + малко романтика. Едно душче заедно и да си тръгнем![]()
Бихме отишли в хотел,ама освен секс,ще си прекараме много хубаво.Малко шампанско,ягодки....романти а![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ти 30-40 часа не искаш ли?!
На хотел съм водил другарката три или четири пъти, главно като се връщам от дълго отсъстване и нямаме възможност другаде. Дори си имам любим хотел - хем евтин, хем на входа на Морската, хем стаята луксозна - голямо легло, голяма вана, всичко изпипано. Единственият проблем е, че в дворчето се събират гостите обикновено и ни гледат на кръв всеки път щом минем оттам. А пък ние не сме ЧАААК толкова шумни!![]()
Кхх, това е изнервящо!Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Да!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Що пък не?!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Да, като няма къде другаде.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
zavisi ot podhoda na 4oveka s koito sum!Ako sum si s priqtelq i znam 4e sum s nego ot ebati vremeto i na sledva6tata ve4er 6te go vidq pak OK nqmam ni6to protiv, moje dori da e romanti4no, mrusni6ko ili ... tam kakvoto si go napravite, ama nqkoi piklio da trugne da me vodi na hotel takuv ritnik 6te izqde 4e 6te se 4udi ot kude mu e do6lo!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Защо не, като няма къде другаде...
на хотел си е най яко.... нямя кои да те безпокой и сичко се получава идеално
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214
Напълно съм съгласен. Мога и да добавя че се разбивате от секс, защото няма какво друго да се прави. И ако мога да ви попитам (за тези които живеят в София)Първоначално написано от DarKen
![]()
![]()
кажете няккои готин хотел в центара, който да е на нормални пари.
![]()
![]()
![]()
Хотели в цялата страна можеш да намериш на www.nasamnatam.com (не само за секс)
Разбира се - за мен мястото не е чак толкова важно, колкото човека!!!![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...