.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Хотел

Hybrid View

Хотел

Въпроса ми е за жените. Бихте ли правили секс в хотел. Примерно с приятелят ви няма каде другаде да отидете и решавате да отидете на хотел в София. Бихте ли се навили ?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е чак в София...в града в който сме по-бива

az sum hodil s moito gadje i ostanahme mnogo dowolni i dvamata!super beshe!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Мега фен Аватара на koalka
    Еми да, защо не.Би било хубаво.

Ако сме си в София не ни се налага. Ако обаче сме в провинцията го правим в хотела, където сме.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мисълта ми беше, бихте ли отишли на хоте в града в който живеете ако няма каде другаде да отидете да правите сека. И бихте ли се притеснили че сте на хотел само заради секса ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ще ми се ама в нашия малък провинциален град ще се разчуе бързичко. И защо за Бога само София. ние останалите 5 милиона дето не живеем там да мрем ли?

Ако наистина няма къде да отидем (в което се съмнявам) и ако толкова много ни се праи секс бихме отишли. Но в никакъв случай само заради секса, ще си прекараме добре.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Yf moia iska6e mn ma ne se navih Ako otivame niakude za weekend-a ili ne6to takova ok ama samo za edinia seks...6te mi e tupo niakvo da si platim za 4as-dva i da si trugnem

Ще я праскам, ама само в Шерътон \/

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Да, няма лошо и само за секса. Има хотелчета за по 15 лв стаята, их дала 15 лева за 3-4 часа секс + малко романтика. Едно душче заедно и да си тръгнем

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Бихме отишли в хотел,ама освен секс,ще си прекараме много хубаво.Малко шампанско,ягодки....романти а
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Ти 30-40 часа не искаш ли?!

Guest
    На хотел съм водил другарката три или четири пъти, главно като се връщам от дълго отсъстване и нямаме възможност другаде. Дори си имам любим хотел - хем евтин, хем на входа на Морската, хем стаята луксозна - голямо легло, голяма вана, всичко изпипано. Единственият проблем е, че в дворчето се събират гостите обикновено и ни гледат на кръв всеки път щом минем оттам. А пък ние не сме ЧАААК толкова шумни!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На хотел съм водил другарката три или четири пъти, главно като се връщам от дълго отсъстване и нямаме възможност другаде. Дори си имам любим хотел - хем евтин, хем на входа на Морската, хем стаята луксозна - голямо легло, голяма вана, всичко изпипано. Единственият проблем е, че в дворчето се събират гостите обикновено и ни гледат на кръв всеки път щом минем оттам. А пък ние не сме ЧАААК толкова шумни!
    Кхх, това е изнервящо!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Да!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Що пък не?!
    Let The BEAT Control Your Body

Да, като няма къде другаде.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

zavisi ot podhoda na 4oveka s koito sum!Ako sum si s priqtelq i znam 4e sum s nego ot ebati vremeto i na sledva6tata ve4er 6te go vidq pak OK nqmam ni6to protiv, moje dori da e romanti4no, mrusni6ko ili ... tam kakvoto si go napravite, ama nqkoi piklio da trugne da me vodi na hotel takuv ritnik 6te izqde 4e 6te se 4udi ot kude mu e do6lo!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Guest
    Защо не, като няма къде другаде...

на хотел си е най яко.... нямя кои да те безпокой и сичко се получава идеално
    Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214

Цитирай Първоначално написано от DarKen
    на хотел си е най яко.... нямя кои да те безпокой и сичко се получава идеално
    Напълно съм съгласен. Мога и да добавя че се разбивате от секс, защото няма какво друго да се прави. И ако мога да ви попитам (за тези които живеят в София) кажете няккои готин хотел в центара, който да е на нормални пари.

Хотели в цялата страна можеш да намериш на www.nasamnatam.com (не само за секс)

Разбира се - за мен мястото не е чак толкова важно, колкото човека!!!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си