.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Moderated:Как да си го върна?

lutam se v misli koito ne mi davat spokoistvie. imah priqtel s koito se razdelihme i sled tova osuznah 4e nemoga bez nego. toi neiska pove4e da sme zaedno, a az neznam kakvo da napravq ve4e za da si go vurna. a adski mnogo mi lipsva

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Emi 6tom toi ne iska ve4e da ste zaedno... ni6to nemojesh da napravi6.Trugni da si tyrsi6 nqkoi dryg.
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен
    Град
    София
    Каэа ли му гo?Ако не си,по-добре първо му кажи,пък после се вайкай.Ако пък си сигурна ,че не иска да е с теб,нямам какво да те посъветвам.Освен да гледаш напред,но се съмнявам това да ти помогне.
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми най - добре му го кажи ако не го знае.Ако пък наистина неиска да с тебе...не се отчайвай.Продължи напред....все ще срещнеш някой , с който чувствата ви да са взаимни

Мега фен Аватара на koalka
    Няма начин да си го върнеш и да сте заедно, ако той не иска.Една връзка съществува, защото сте двама, не става на сила.Сподели му, пък виж какво ще стане.Иначе не ти остава нищо друго, освен да го забравиш.

Щом той не иска, няма смисъл да правиш опити и евентуално да го накараш да поправите евентуални грешки. Нищо няма да спечелиш, нещата няма да са същите и послЕ ще съжаляваш, че си го върнала...
    Потърси си друг
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Когато нещо е свършило, то е свършило и това е... понякога е просто по- добре да продължиш напред.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Няма как да си го върнеш, ако и той не го иска. Една връзка се гради от двама, а не само с любовта на един човек.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Според мене не добре да се събирате пак- не разбрахте ли бе хорааааааааа? НЕ се събирайте с бившите си-като се разделите ще ви бъде по- гадно от първия път и с всеки следващ път все повече ще се измъчвате. И както казаха преди мене- остави го, живей си живота, все нещи ще излезне отнякъде- ти решаваш дали да седиш у вас и да се измъчваш или да отидеш да поцопаш малко на басейнче. Айде, успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си