- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Какво бихте направили за момчето,което обичате?
Какво бихте направили за момчето,което обичате?На всичко ли сте готови за него?Аз лично заради едно момче,което много обичм и той мене скочих от терасата,защото нашите не ми даваха да излезна.Сега има последици от това скачане,счупих си краката и ме оперирахаВече абсурд да ми дадат да се виждам с него!Но само да се оправя аз ще отида при него!
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
т.7 от Правилника!
emm to vsi4ko si ima granici.... ne bih napravila suvsem vsi4ko za nqkoe mom4e.Osobenno kato znam 4e mom4etata ne zaslujavat absolutno vsi4ko.
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Е чак всичко - не.Ако ме накара да се хвърля от некъде - няма да го направяОще по малко като знам , че почти нищо не заслужават.А това което ти си направила - виждаш ли какви последствия има?Счупени крака , забранено ти е да излизаш от вкъщи?Ако не го беше направила...поне можеше да поговориш с родителите ти , да им кажеш , че наистина го обичаш и т.н. Може би тогова нещата щяха да седат по друг начин.
Като намеря истинската любов, може би ще имам сили да скоча или да си дам живота за този човек, но главно трябва да знам че си заслужава!
МомИче съм!
Аз бих направила нещо, само ако той би го направил за или заради мен!
pri men nqma mom4e koeto da obi4am po tozi na4in.. obi4am dvamata mi nai dobri fr.. i za tqh est` 4e davam vsi4ko.. samo deto ediniq ..ne 4uvstva sushtoto ...
![]()
Те не могат да разберат,че го обичм и никога няма да го приемат.Затова като се оправя отивам при него и така,не ме интересува никой.Съжалявам,че го направих,защото сега трябжа да търпя гипс и т.н. но добре,че сме на 1-вия етаж!!!
mMmmm.. kakvo bih napravila li? Vsichko.. v ramkite na normalnoto i logichnoto obache... Da skocha ot terasata toi samia ne bi mi pozvolil...
Не ми се е налагало да направя кой знае какво за него.Но ако трябва-ще го направя.Това със скачането от терасата не мисля, че е било нужно и лично аз не бих си рискувала здравето просто заради едната среща.За истинска причина-може.
Не трябва да правим всичко за който и да Е ... За човек, когото обичам... Ами най-голямото нЕщо е да го заобичаш поВече![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Vsichko?Ne!V nikakyv sluchai.Za momche sym si rqzala venite,krakata .... ne qdqh i sqkvi podobni .... est tova sa gluposti.Veche nishto ne bih napravila za momche,koeto ne me zaslujava i nqma da go oceni,Zashtoto tozi,koito zaslujava da skocha,da se samoubiq ili kakvoto i da bilo za nego - nqma da me nakara da stradam i nqma da se nalaga da go pravq.Taka,che ..... pochti nishto.
Всичко,което поиска.Любовта е по-силна от всичко.Бих направила всичко,само за да е щастлив.Той не би поискал нещо твърде ненормално и такова,което би ме наранило.Но все пак всичко,което пожелае :P (дори и от терасата бих скочила)![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
+1Първоначално написано от Nadelina
И моят не би позволил да скоча. По скоро би говорил с родителите ми ако има някакъв проблем, както той самият казва.
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
si4ko koeto zavisi ot men bih napravila. da se samoobiq nqma,vapreki 4e ponqkoga se zamislqm koe obi4am pove4e jivota si ili nego....no mislq 4e i tva nqma da mi se naloji da sk4am ot nqkade.ina4e pod4ti si4ko bih napravila
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ми почти всичко в границите на разумноточе и отгоре
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.