.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: 2 Соу

Guest

2 Соу

Здравейте!
    Искам да попитам, ако случайно във форума има хора, които да учат в 2 Соу (София) да кажат харесва ли им училището и какви паралелки има след 7 клас.
    Мерси предварително за отговорите

Guest
    Никой ли няма?

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Az ne sam ot tam,no go znam uchilichteto! Bivcheto mi gadje jiveeche tochno do nego,a i nekolcina deca iskaha da se mestiat tam!Znam edinstveno,che na men tova uchilichte ne mi haresva-prodavat droga tam,a i uchitelite i decata,koito se obuchavat tam,ne mi dopadat!Nachinat na obuchenie sachto!Lichno mnenie,inache ti sam/a triabva da si rechich!

Guest
    Хах, разубеди ме още мнения?

dgerys
    Guest
    hmm az u4a tam i mi haresva sigorno 6te si ostavam mn dobre go poddyrjat i po hubavo to4no v sofiq ne sam vijdala... u4itelite prepodavat dobre i sa zabavni. A za paralelkite sled 7 klas ima s risuvane s menidjmynt s tehnologii i obiknovenna taq s risuvaneto e s ispanski ezik a tehnologiite sa s nemski i est si4ki sa s angliiski
    abe s dve dumi nemam dumi super si e daskaloto nqma da sajalqva6 ako vleze6
    ako re6i6 uspeh

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Там съм учила до 7-ми клас и нивото на обучение не беше кой знае какво. Поне след ремонта даскалото е станало по-приятно и уютно.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

имат ниски кошове

abe daskaloto ne e tolko lo6o.az bqx ot 1-7 klas.ima texni4eska paraleka ,ispanska, nemska, s raz6ireno ubo4enie po ae i izobrazitelno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си