.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    dadadasd
    Guest

Test po math vypros

Dali 40 to4ki shte mi stignat za troika

po vsichki formuli dosega mi izliza okolo 3.50 no iskam da pitam vas...

ps:40 to4ki ot 100 max

Фен
    Град
    София
    но точно 40-щот ако са даже 1 по-малко се пише 2 май, а при всеки +10 точки с 1 единица се качваше ... но нещо не съм сигурна

Guest
    Как 40 точки за 3 ? Не са ли 25 ?

s 40 to4ki moje i 4 da fanesh .. znaesh li kfo she izmislqt ot ministerstfoto
    ето я ZAMUNDA.NET

adasd
    Guest
    pak az
    amii beshe se chula edna formula za ichislqvane na uspeha i probnite se praveha po neq do kolkoto znam ot ministerstvoto sa q pratili (suotvetno tq shte e oficialnata) nadqvam se

eto formulata:
    2+(broq tochki):25
    primer:
    2+40:25=3,60
    2+50:25=4
    2+75:25=5
    2+100:25=6

ako e taka hvashtam 3,60 i poneje ot grada v koito jiveq ima okolo 700 kandidata i 1100 mesta ne se pritesnqvam che nqma da vlqza \/

fgaf
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от angel with broken wings
    но точно 40-щот ако са даже 1 по-малко се пише 2 май, а при всеки +10 точки с 1 единица се качваше ... но нещо не съм сигурна
    taq tapnq kyde q 4u

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fgaf
    Цитирай Първоначално написано от angel with broken wings
    taq tapnq kyde q 4u
    сама си я измислих

dasda pak :D
    Guest
    ako go izmislqh az po moqta sistema 2 tocki - dvoika 3 tochki - troika 5 tochki -5 6 tochki - 6 6-100 tochki 6 taka vseki go vzima s 6tica amaa trq sme realisti

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Току що разбрах,че 16 точки са за 3
    40 точки...може и 4-4,20 да имаш!

Аз имам 69 точки и това е за около 4,9
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    София
    Как 16 точки за 3.... Тва ония тъпанари в министерството ли го измислиха беееееееееееее.....
    Тва е най-глупавото министерство... Теста беше толкова тъп.. Несъобразен с материала за 7ми клас.... Организацията смърдеше.... Добре че не ми зависи от тва къде ще уча.. Иначе министъра щеше да е зарадван с бомба...
    Вие на хероин ли сте бе?

ФАНАЛ СИ НАЙ-МАЛКО 3.00.. СПОКС
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

sdasd pak az :)
    Guest

^^

radvam se

a da ostavq komentar za testa:
    poprincip se smqtam za dobur uchenik i rezultata koito sym postignal e dosta nisuk v sravnenie s vuzmojnostite mi probnite testove koito predostavi MON
    nqmat nishto obshto s istinskiqt test materiala e dosta razlichen nai prost primer....
    4 zadachi s parametrichni uravnenia (vie moje da ste gi uchili no nie gi u4ihme tochno 15 minuti ot edin chas v uchilishte)
    izumlqva me testa che imashe napulno elementarni zadachi i mnogo trudni nqmashe nishto sredno spored men

Guest
    q DAITE copy-paste na zada4ite,koito vi se padnaha??

Guest
    kaji kolko verni zada4i ima6 na testa po matematika?

trqbva da si napravil pove4e ot polovinata za da izkara6 3ka... tfa sa 51 to4ki i na vs izpiti e taka... kak puk s 16 to4ki 3 ludi li ste????? kato se ima predvid 4e max sa 100 to4ki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си