.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    naivna
    Guest

Kakva glupa4ka sym!

Hora mn vi molq da mi pomognete tyi kato ni6to ne znam po tozi vypros,a i sega ne moga da spra da se obvinqvam,4e go napravih.Zna4i az sym na 13 godini i vse o6te nqmam menstruaciq,a na edin kupon pravih sex s edno mom4e BEZ prezervativ i iskam da popitam dali e vyzmojno da zabremeneq.Mnogo sym ot4aqna i sega syjalqvam....

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ами ако е свършил в тебе,ама ти като си нямала менструация досега май не си,ама не знам.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

НЕ няма как да забременееш щом нямаш мензис. Това значи че тялото ти не произвежда яицеклетки още. А щом ги няма тях значи няма от какво да се плашиш. А и ако не е свуршил в теб няма как да забременееш.

The Beast
    Guest
    Че си глупачка такава си , да правиш секс без презерватив и то на купон кой знае ква болест можеш да хванеш
    Иначеее за това дали можеш да забременееш - не можеш ама пък си тръгнала да правиш секс преди да имаш цикъл ми се струва лееееко рано

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    ОМГ дали това не е поредната ебавка???
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    в мечтите ти
    Няма да те упреквам, че си го направила толкова рано, въпреки че трябва...Направо по въпроса-щом нямаш менструация, значи яйчниците ти все още не произвеждат яйцеклетки , следователно няма как да забременееш.Само , че има един такъв момент, макар и твърде малко вероятен-ако следващия месец е трябвало да ти дойде за първи път(което ти няма как да знаеш дали е било така) а си правила секс, може и да е станала белята
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Ми според мене, няма никаква вероятност...примерно 1 на 1000, но тва е само в случай че има няква годна за оплождане яйцеклетка! Виж са направи си тест около 7-8 дни след като си правила секс! Ако е отрицателен си вземи поука от всичко това! И са кво..съжаляваш ли? Сигърно си голяма гъзарка в неговите очи...Айде има кой да ти чете конско, само не се шашкай и пак ти казвам дръг път, ама много внимаваи с кой го правиш и как! Успех
    МомИче съм!

Така става като мислиш с катери4ката вместо с главата!
    Цитирай Първоначално написано от Crewe
    Размера няма значение, стига да е голям !!
    Тцтцтц кви сте ми умни.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi nz sas sigurnost no testa za bremennost-znae
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Абе вие маи савсем полудяхте. Как ще забременее като няма мензис? Това значи че е още дете, а не жена и тялото й не произвежда яицеклетки. Това е все едно малко момче което няма сперма да свърши в жена и тя да забременее. Моля ви се не се излагайте и не плашете момичето. Нищо й няма. И вместо да се ебе да си прави свирки докато попорасне и тогава да започне.

Цитирай Първоначално написано от 8412
    Абе вие маи савсем полудяхте. Как ще забременее като няма мензис? Това значи че е още дете, а не жена и тялото й не произвежда яицеклетки. Това е все едно малко момче което няма сперма да свърши в жена и тя да забременее. Моля ви се не се излагайте и не плашете момичето. Нищо й няма. И вместо да се ебе да си прави свирки докато попорасне и тогава да започне.
    Оф шанс има, но той е супер малък и тряя да си ебаси каръка за да забременееш! По-добре да се научи най-накрая кви са рисковете! тва 4е не е бременна е 100% така, ма не е лошо да има в предвит сичко! ебаси, никой не 4ете постовете докрая и само се заяжда!
    МомИче съм!

Guest
    как ше ги кръстиш?

Ако по някаква безумна случайност е имала овулация и този месец е щяла да й бъде първата менструация, възможно е да е забременяла. Има такива случаи, но са много редки.

tctctc,ami ne moje6 da zabremenee6,ama momi4e rano ti o6te cql jivot 6te ima6 za da pravi6 sex,daje moje i da ti pisne,tai,4e na barai tolkova

Guest
    4исто ТЕОРЕТИ4НО АКО именно сега (слу4ва се и на 13) е било време за първата и овулация, и се е из4укала БЕЗ презерватив е ВЪЗМОЖНО(макар и мн. малко вероятно) да се е стигнало до оплождане и бременност преди първата менструация.

НО
    1 това може да се установи със сигурност само при ГИНЕКОЛОГ
    2.може да се установи с 99.9% сигурност с най-обикновен тест за бременност
    3 струва ми се, 4е авторката(ако изобщо е такава, за каквато се представя) се е*ава с аудиторията на форума.

Тъй като още нямаш менструация е възможно да ти дойде всеки момент, а това означава, че може да се е произвела яйцеклетка, готова за оплождане. Рискът обаче е минимален.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Възможно е, ако първата ти менструация е трябвало да престои след 10 дни до 2 седмици. На практика няма как да разбереш нито дали е трябвало така да стане, нито дали ти закъснява, нито дали си била в овулация. след 10 дни тест.

13 години
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    ОМГ дали това не е поредната ебавка???
    100%....тва вече е извратено

Няма начин да забременееш защото организма ти още не произведа яйцеклетки което ще рече че няма каквод а се оплоди така че споко..
    И като нямаш менструация къде си тръгнала да правиш секс

Знака, че жената вече може да има деца е мензисът Прочети малко в интернет КАКВО ТОЧНО е мензис и ще разбереш, че няма как да си бременна
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от MaLkA_SlAdUrANkA^14
    И като нямаш менструация къде си тръгнала да правиш секс
    Защо не? Той вече стана заместител на утринната гимнастика за някои...

dopitai se nai dobre do nqkoi lekar
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    не е установено още :]]
    mi to ot si4kite tiq mneniq nema kvo da kaja drugo osven 4e ako toku 6to si otdelila qicekletka(ti nqma kak da go znae6 tva) ima 6ans 1:1000 da zabremenee6 ma pi6i kato razbere6

Мега фен Аватара на koalka
    А той свърши ли в теб?Това е доста важно.Ако е-купи Ескапел и го пий веднага.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си