- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakva glupa4ka sym!
То кат чуеш 13 години ... без менструация .. и Секс ..
апф .. кво да си помислиш .. некво болно лапе ..
Не мисля че е шяло да и дойте .. следователно .. най-вероятно не си бременна .. ама др път кат искаш да та изчукат .. изчекай поне да имаш мензис .. де вий акъла на вас децата .. на по 13 години .. хубо на купонче си .. ама ае веднага .. пиинах малко .. и ми са доеба .. с кой .. за кво .. накрая съжелявам .. да тъй ш ена 15-16 .. редовно сменяне на половите партньори ..
17- 18 .. к*рва
![]()
Ай дано да не си пък .. кот станало станало .. .. ..
е ся дано забременееш и да ги родиш и да умрат при раждането ти дойде акъла да не видиш патка повече
има малък шанс и ако е станало тряя си супер карък
а орезерватива пази не само от бременност а и от болести, той че щом си достатъчно голяма да се ебесх по купони, бъди достатъчно отговорн за здравето си
moje.Първоначално написано от naivna
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Има ли др. момичета ,които нямат менструация и правят секс,защото аз нямам и съм го правила с приятеля ми 4-5пъти(с презерватив),но незнам дали да продължавам.Малко ми е притеснено защото около месец преди тва пиех некви хормони......
курва си даа, яка курвааПървоначално написано от naivna
![]()
![]()
![]()
Veroqtnostta e malka NOmoje chetoh za 1 momichenze koeto bilo iznasileno ot chicho si
zabremenqlo na 8 i iznosilo eteto
znachi moje no e malko veroqtno dr koeto e che moje za uspokoenie 1 testche ot aptekata i drugiq mosli mislq che ne trqbva da pravish neshto kato vaobshte nqmash prestava ot tova a qvno nishto neznaesh za sexa shtom go pravish na kuponi na 13 i to bez prezervativ
LOsho za teb zashtoto ako ne prochetesh malko tozi pat moze da se razminesh no dr ne takache malko otvori knijki ili google i procheti
![]()
Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.
Ti nared li si da go pravish na 13???Ma ti si oshte dete.Ama kakvo da se chudja, kato vizhdam kakvo povedenie imat momichetata, a i momchetata na tvojata vazrast...Ama tuk sa si vinovni i roditelite. Az vinagi sam razgovarjala s majka si po tezi vaprosi kato bjah na tvojata vazrast. Savet, pravi go i ti-polezno e.
НЕ може... да си бременна
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Добре де защо всеки пост започва с "на 13 си много малка за секс,луда ли си" и прочие.![]()
![]()
Вече го е направила и да съжалява няма как да върне времето.![]()
Ми вероятноста да си забременяла наистина е минимална,но ако много се тревожиш иди на гинеколог.
НЯма как да си бременна след като нямаш менструация....!!Ще си повторя тука....----начи ако е настъпила овулация този месец и е щяло да ти дойде е възможно,но шансът е минимален!!!!!!!!![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не ми се вярва..има ги такива пикли...за жалостПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Аве ей, алооооо, момичетата се разждаме с яйцеклетките, но те просто не са узрели! Всеки месец , след започване на менструацията, узрява по една от тях, но НИЕ СЕ РАЖДАМЕ С ТЯХ, момчетата си произвеждат спермата. Затова мъжете нямат проблем да правят деца и на 70, стига да го вдигнат, а ние не можем да имаме повече от 40-45 нататък и особено в последните години има голяма опасност плодът да е увреден - яйцеклетките вече са твърде стари!Първоначално написано от 8412
Все пак за девойката, която от рано е почнала със секса - той свърши ли в теб все пак?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Няма как да забременееш при положение, че организма ти още не произвежда яйцеклетки. Но какво си си мислела - бременността не е единственото нещо, което може да се случи. Знаеш ли колко болести може да си хванала?!?!?! С цикъл или не ПРЕЗЕРВАТИВЪТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Принципно казват,че ако още нямаш менструация,не можеш да забременееш,но винаги има изключения.Принципно няма от какво да се притесняваш,но ако я караш без презервативите,ще завършиш зле..