Здравейте пак.Извинявам се , че почнах толкова често да пиша теми в този раздел , но просто няма с кого да споделя и да излея мъката си , а форума е единственото място , където хората малко или много ме разбират и се опитват да ми помогнат.Може би въпроса ми ще е тъп , но просто искам да знам и вашто мнение.Значи както казах и в предишната ми тема , отношенията ми с приятеля ми нещо не вървят.Знам , че вината е и в двамата , но просто явно тези спорове и непрекъснати караници немогат да спрат.Преди около седмица разбрах , че всъщност мойте чувства не са същите.Казах му , че е най - добре да се разделим , защото немога така да продължвам.Но той поиска последен шанс и твърдо каза , че няма да се държи по този начин и т.н.Знам , че много ме обича , но като чувствата ми вече не са същите?Поизлъгах го малко , защото всъщност има и друга причина , която просто неисках той да разбира.Харесвам негов много добър приятел.Много гадно се чувствам , защото неисках това да става.Знам , че не е честно от моя страна , но какво да направя като сърцето ми това казва?Много ми е трудно , защото съм ПОЧТИ сигурна , че с това момче няма да се получат нещата и неискам да се влюбвам в него.Но уви немога да спра чувствата си.Моля ви се кажете ми какво да правя?Дали да му призная всичо това или да си замълча?Как бихте постъпили вие?А и дали да кажа на приятелят му за чувствата ми или не?

И моля ви за сериозни отговори и мнения по въпроса...
Благодаря ви предварително