.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    ами-----аэ
    Guest

Огромна мъка

Эдр на всички!Искам да споделя с вас ,эащото не ви поэнавам и някак си мога да кажа всичко..!Предварително мерси эа отделеното време...
    Много ми е тъжно От 5-6 дне плача почти по цял ден.А пред хората и приятелите ми се правя на адски весела,веселя се ,хиля се кат нэ кво....прибера ли се просто се подтискам и плача,плача ,плача....!на тоэи свят няма любов,толкова съм самотна !няма некаква любов по дяволите....и много боли.......неэнам нямам какво повече да кажа,това ми беше на сърцето...мерси отново!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    И аз така
    Докато си вънк има с какво да се залисваш и рядко мислиш за лошите неща, иначе вкъщи.. има само телевизор и компютър.
    Хладилника му е мйката! Нашия най-добър приятел. Всичко можем да си споделим с него.. ( и да видим какво ни предлага хахаха

Град
    Сф
    мили4ка,все едно описа мен единственото което можеш да направиш е да се бориш със себе си и да вярваш 4е някой ден и за теб ще има шастие и любов...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ми...не знам и аз какво да ти кажа
    Дано скоро се намери някой, който да промени мнението ти Успехчета И не се отчайвай, бе В т'ва хубаво време...не бива така

И аз, и аз! Само че всичко се оправя, докато не срещнеш друга любов! В смисъл- е от скоро си харесвам един младеж и като се сетя за него сичко си е ОК Тва не ми намалява, само че болката от несподелената предишна любов...разбираш ли? Радвай се на всичко, което те е радвало някога и което заслужава усмивка! Не се коси, няма смисъл щом няма и значение! Ебаси депресията ни е налегнала всички.
    МомИче съм!

Амиии----аэ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mainata ti
    И аз, и аз! Само че всичко се оправя, докато не срещнеш друга любов! В смисъл- е от скоро си харесвам един младеж и като се сетя за него сичко си е ОК Тва не ми намалява, само че болката от несподелената предишна любов...разбираш ли? Радвай се на всичко, което те е радвало някога и което заслужава усмивка! Не се коси, няма смисъл щом няма и значение! Ебаси депресията ни е налегнала всички.
    Да,прав си!Но какво става ,когато новата ее лесо несподелена или пък поне не смее да направи крачка...щото е тъпо ту да ти се струва ,че е споделена ,ту не....оффф мани ,а и тая носталгия не ме пуска...

МомИче съм..нищо сама си избрах ника Та са ще ти кажа при мен как е ето старата любов...смисъл той знае 4е го харесвам (беше ми първия нормално) а сега тази новата...ми харесвам го от 2-3 седмици и по никъв начин не съм го показвала...и ето днеска го видях сутринта на път към у-ще и го извиках заедно да ходим, и така ! Е преди 30 мин. му поисках скайпа от един от неговия клас! Изоб6то не си давам илюзии, просто искам или да се сближа с него или нещо пове4е, но и в двата случая нищо не губя! Щото той не знае кво изпитвам...Та по натам 6е почна нещо да му пускам намеци и т.н. и ще видим! Кво сички се отказвате е така без да знаете...Пробвай и ще види6 кво ше стане! Направи ти първата крачка... Леле как се оплетох..мн съм ентусиазирана май
    МомИче съм!

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да плачеш, че няма любов за теб сега.Рано или късно ще я намериш, няма смисъл да се измъчваш заради това.Погледни нещата от хубавата им страна.Забавлявай се, излизай с приятели, бъди щастлива и както казах-рано или късно момчето за теб ще се появи.

Амиии-----аэ
    Guest
    МомИче съм..нищо сама си избрах ника Та са ще ти кажа при мен как е ето старата любов...смисъл той знае 4е го харесвам (беше ми първия нормално) а сега тази новата...ми харесвам го от 2-3 седмици и по никъв начин не съм го показвала...и ето днеска го видях сутринта на път към у-ще и го извиках заедно да ходим, и така ! Е преди 30 мин. му поисках скайпа от един от неговия клас! Изоб6то не си давам илюзии, просто искам или да се сближа с него или нещо пове4е, но и в двата случая нищо не губя! Щото той не знае кво изпитвам...Та по натам 6е почна нещо да му пускам намеци и т.н. и ще видим! Кво сички се отказвате е така без да знаете...Пробвай и ще види6 кво ше стане! Направи ти първата крачка... Леле как се оплетох..мн съм ентусиазирана май
    Опа сори эа обърквацията эа пола !Ами да пак си правА! Определено не си эаслужава да се откажа беэ да съм опитала всичко...!Но все пак положението е некво доста сложно,имайки предвид що эа типаж е момчето...!доста е странен...например пишем си в чата и ми пуска некви намеци супер отявлени и по едно време спира е така и почва да се държи гадно...!Абе неэнам ,много е странно.....въпреки всичко малко ме мотивира,ма като се поэнавам-пак нищо няма да направя !Ааа иначе желая ти успехх колежке !!!!!!!

Град
    Dobrich
    Offff az syshto sym v tova polojenie i mi e mnogo tejko iskam chovek do sebe si iskam nqkogo koito da me obicha da e do men No uvi nqma takyv chovek v jivota mi i mi e mnogo samotno Mai mnogo hora sa v tova polojenie
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Амиии----аэ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
    Offff az syshto sym v tova polojenie i mi e mnogo tejko iskam chovek do sebe si iskam nqkogo koito da me obicha da e do men No uvi nqma takyv chovek v jivota mi i mi e mnogo samotno Mai mnogo hora sa v tova polojenie
    Ами неэнам дали са много или малко,но определено е доста неприятно!А и като ти е неква каша пффф...мани трагедия.

Ми мерси! Иначе според мене са два варянтите що го прави тва! 1-во Или мн е загорял докато ти праща намеци! 2-ро или много се влияе от мнението на другите и в някав момент се държи кофти..знам ли , аз май не съм попадала на такъв...еб*ала съм го! не се отказвай, пробвай пък квото да става-ми нека! Само печелиш от тва, щото няма кво да губиш ХаХА (гениална мисъл) Колко ще ти минат през ръцете...тръгнала да се отчайва Айде и на тебе успех и да пишеш ако има напредък, аз ше следя темата
    МомИче съм!

Супер фен
    Razbiram te napylno.I az sym bila taka.Dori se e sluchvalo sichki v kompaniqta da sa tyjni,no az edinstveno da ne si go pokazvam i da gi razveselqvam,da si pravq kefa i da si mislqt che sym shtastliva.No prosto trqbva da gledash da ne ostavash sama i da ne se natyjavash ... Ili kato si sama si puskai hubava muzika i i se naslajdavai.Pravi neshta koito te razveselqvat.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Ми мерси! Иначе според мене са два варянтите що го прави тва! 1-во Или мн е загорял докато ти праща намеци! 2-ро или много се влияе от мнението на другите и в някав момент се държи кофти..знам ли , аз май не съм попадала на такъв...еб*ала съм го! не се отказвай, пробвай пък квото да става-ми нека! Само печелиш от тва, щото няма кво да губиш ХаХА (гениална мисъл) Колко ще ти минат през ръцете...тръгнала да се отчайва Айде и на тебе успех и да пишеш ако има напредък, аз ше следя темата
    Мерсиииии
    Бтв венаги има какво да се губи

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мерсиииии
    Бтв венаги има какво да се губи
    Сигурно...в тоя случай единствено можеш да си си загубила времето, да си си изпотровила нервите и така! Хаха айде аз напускам за сега! Мноу успехи на всички! ХАх
    МомИче съм!

Е да се надявамЕ, че и за нас някога ще се намери нЕщо ... Виж колко много щастливи хора има, което означава, че рано или късно и ти ще си... Дано нЕ е много късно
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Ole....vse edno opisa men.Znam,4e e gadno ama s16to taka znam,4e i na6iq red 6e doide da sme 6tastlivi v lubovta....
    Does it hurt
    To know I'll never be there
    bet it sucks
    to see my face everywhere
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си